Our social:

Friday, July 16, 2010

wow!!ada barang naik...

1st of all...gua masih mamai...bukak news...wow...ada 5 barang naik... what a good news...terlalu kagum...sampai gua rasa sesuai untuk...
gua buat post ni...memang patut verterima kasih pada sapa...ntahlah,,,,gua mamai ni...gua tak tau nak ucap terima kasih pada sapa...gua masih.... WOW!!

Petrol ron 95 naik 5 sen seliter...walaweh...5 sen je...kelakar2...seliter tuuu naik 5 sen je...gua cakap...wow...apa murah benau dia naik...5 sen... 5sen mana lah laku zaman sekarang ni...nak beli gula-gula pun tak dapat derr...kesian la pengusaha kedai minyak...naik 5 sen je...haha... gua masih mamai niii....

gula-gula naik 25 sen kepada rm1.90...wow...25sen jer...wow...errr...gua tak beli gula-gula...so gua no komen... masih mamai nii.....

gas LPG naik 10 sen sekilogram..... hahahaha... kelakau lah... kete gua pakai petrol...ok... masih mamai niii....

ada lagi yang naik...yang tu lu orang cari sendiri...

gua dah sedar diri... adoiii...gua dah lambat...siot betullla... kalu tak.. bole gak gua join pesta beratur kat stesen minyak...huh... sungguhlah gua rasa seronok klu join pesta tu... bole maki-maki...hahaha

ps...takde gambar tuk gua gambarkan entry bermutu ni...

27 comments :

  1. kerja kau nak memaki je. tak baik kalau bini dengar.

    ReplyDelete
  2. Entah la bro...org yg kaya,time ni la boleh buat duit..yg miskin jd melarat lg la cmni..sedih aku...nak wat cmne...kera jaan Malaysia~
    Latest post:Ingatkan saya sorang je malu,tapi semua org malu!!

    ReplyDelete
  3. berd..
    aku biasa maki dalam hati je...kat luar hati...semua ayat2 pemanis...haha

    ReplyDelete
  4. berd...
    tahniah...camnilah blog aku,,,jarang2 org komen...haha

    ReplyDelete
  5. berd...
    minit ape weh...bukan masa tambahan ke weh...haha

    ReplyDelete
  6. iqbal...
    tulah pasal...malas nak komen apa2...
    tunggu je saat dan ketika nya nanti...haha

    ReplyDelete
  7. eh x de yg turun ke? ekeke..sabo la en rio phm ketua keluarga mmg akan pening kekeke

    berd ni kechoh arr dpt fes wakaka aku selalu je dulu dpt 1st kt blog ni kan kan rio kan hehe

    ReplyDelete
  8. baik naikan iman..haha..gua kena pergi jumaat..dh 2 kali poteng..keh2..melawak ja.

    ReplyDelete
  9. lagi satu bende yg nai..hangin dalam badan lah naik bro..kalau sume pn nak naik harge

    ReplyDelete
  10. hai... speechless sudah.. main super mario la.lol!haha..

    ReplyDelete
  11. sensitip betoi la naik2 harga ni uhuk menci tau

    ReplyDelete
  12. yeay!!! mari trus sokong kerajaan mesia yang sangat bermutusamy, eh bermutu tinggi!!

    time ni la semue orang kaye tambah kekayaan, bagi anak bini makan pakai mewah2 di atas kemelaratan orang lain.

    hebat la! memang senyum je bace berite pasal ni. mesti pangkah kerajaan lagi tiap kali pilihan raya. kerajaan kan sangat menjage rakyatnye sebab tu kene naikkan harge, harus tu!

    lagi pun bile kerajaan tambah kaye, boleh la naik lagi projek billion2 yang tak tau bile siap tu, asalkan semue nye poket tetap berisi walaupun pembinaan makan tahun baru siap, yang kuar duit rakyat, bukan kerajaan pun, tugas rakyat kan kayekan kerajaan.

    ingatan sekali lagi ni, jangan ragu2 nak pengkah kerajaan lagi pasni. boleh la tambah kemelaratan orang kurang mampu.

    ReplyDelete
  13. miss...
    setakat ni belum ada lg arrr... belanja2 lain le kene turunkan..haha

    yela yela...korg dua dua sll pes...tu yg aku sayang tu...ekeke

    ReplyDelete
  14. hiro...
    keh3...takut jgk ko ek...ekeke
    bagus2...jgn lupa singgit tu weh...haha

    ReplyDelete
  15. hentakbelipat...
    ye arrr...angin mmg naik...susah pulak tu nak kuar...keh3

    ReplyDelete
  16. fisha...
    tul tu...kadang2 main game bole lupakan masalah...tapi kalu asik tak game je...bole menambahkan tensen ...wakaka

    ReplyDelete
  17. sijari...
    betul tu...mmg bole kurang klu duit dah abis bt beli minyak...haha

    ReplyDelete
  18. yanazul..
    ye arr sis...mmg menyakitkan bg org2 yg berkeluarga cam kita2 ni... hehe

    ReplyDelete
  19. miss xyz...
    dah tak sabar sbnrnya ni...

    ReplyDelete
  20. scottish...
    gaji naikle ckit...50 hinggit...ekeke
    tapi tunggu thn depan le...ekeke

    ReplyDelete
  21. pink...
    perghhh pjgnye...ekeke
    mmg betul tu...lps ni bole pangkah byk2 kali tuk menunjukkn sokongan kita...jgn lupa daftar mengundi n jgn lupa pergi mengundi tau sis... tunjukkn sokongan kita nanti...ekeke

    dAH TAK SABAR DAH NI...

    ReplyDelete
  22. rio..aku bawah umo boleh terlibat maki2 gak ke?hehe

    ReplyDelete

komeng