Our social:

Saturday, July 31, 2010

ujian kasih sayang...cinta...


ujian ni simple je...tanpa perlu ehem2...cukup dengan ujian yang sgt simple...cubalah...


buat lawak yg tak kelakar...kalau dia gelak...confirm dia sayang... sebab kalau dia tak suka kita mesti kalau kita buat lawak gila2 pun dia senyum sumbing je...tak tau buat lawak yang tak kelakar?meh aku ajar...

contoh lawak tak kelakar...

kita:tau tak orang yang sombong tu sapa?

dia: sapa?

kita:tekalah...

dia: aaa...orang yang sombonglah...

kita: apalah u ni...orang yang sombong tu ialah orang yang kentut kuat pastu genggam dua tangan sambil kata ...yessss...powerrrr...

pastu...tengok muka dia camana...

selamat mencuba...

=========================================================================

tiada n3 baru lagi sampai rabu...ingat nak buat schedule post tapi rasa tak adil pulak ...so...jumpa lagi rabu nanti...jangan buat bukan2 kat blog aku...

17 comments :

  1. habis kalau tak kelakar, kenapa kau ketawa berd?

    ReplyDelete
  2. boleh ke rio...? dah penah buat eh..? hahha... super power..!! zasss...

    ReplyDelete
  3. amal berd ketawa sbb dia nk tunjuk la dia syg rio hehehe ko tak pasan ke dia tgh wat ujian tu eekeke

    ReplyDelete
  4. hahahahha...kentut pun nak bangga ke? wakakakak

    ReplyDelete
  5. jap,nk cuba kentut dgn cara tu..huhu!

    ReplyDelete
  6. hehe..rio..kau pernah cuba ke???
    lepas ni..aku nak try ahh..kentut kuat bia satu dewan dengar..pastu aku jerit hehehehe

    ReplyDelete
  7. Aku akan kerut kening kejap. Pastu gelak 2 saat skadar amik ati...

    Agak2 reaksi camni maknenyer sayang tak....

    ReplyDelete
  8. nak g bercuti ke?hehe

    nt ak try ujian ni...hahaha

    ReplyDelete
  9. very annoying okay! tak klaka pun. ces!

    ReplyDelete
  10. ape la main lawak kentut2. tp serious kalau bayang btul2 org tu mmg sombong gile. keh keh keh

    ReplyDelete
  11. kentut kepam!!!terbaekkk wokk..hahah

    ReplyDelete
  12. alorr mesti dia ckp sengal nnti.....
    but buley je nk try..haha

    ReplyDelete
  13. mesti ko org yg sombong tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  14. sumpah aku nk bakar blog kaw,...x lawak langsung

    ReplyDelete

komeng