Our social:

Thursday, July 15, 2010

status Glitterati nuffnang

yeay...aku dah dapat balik status gelihati aku ni...yela...mmg penting status ni untuk aku yang newbie ni...so...nuffnang...tak reti-reti nak..

bagi balik BE aku ke...hehe...

lps ni untuk iklan2 lain aku kene fikir dulu...samada nak ltk kat blog lain atau tak layan...lps ni kalau nuff suruh buat n3 pastu dapat duit...aku akan buat...rugi je dulu2 tak buat ek...

errr...tapi klu iklan yang lg satu bayar duit aku...aku kene fikir balik ni...wakaka mata duitan mmg lah kene fikir pasal duit kan...jgn ikut cam aku nnt otai2 marah...haha

30 comments :

  1. dah dpt duit byk2 nt..lehla hulur2 kit kt sni eg...haha

    ReplyDelete
  2. hhahaha.....
    INNITY xbayar lagi ke bulan 3??
    sis baru tgh fikir2 nak pasang balik memandangkan dia dah bayar...hurmmmm

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu...
    ingatkan x nk duit..
    tahniah status gelihati dapat balik....mimi punya still non-ordinery lagi so..maintainkan je... ijo maner..lum dpt payment lagi ke dari ijo?...em...

    ReplyDelete
  4. duit bukan fokus utame dalam hidup, ingatlah!

    haha.. dah tau banyak duit tu, reti2 la wat GA ke contest ke. le gak i menang, i taknak join je tapi nak menang terus. huhu..

    ReplyDelete
  5. kahkahkah..sabar je la..cikmin pun simpan nuff cikmin.com tu kat suatu tempat...tengok perfomance innity dgn mangga camne dulu..kalau tak ok..pindah balik.. :P

    ReplyDelete
  6. ngehngehngeh!!congrats la~aku pnyer cik Clitteri ni pon dah ilang...huhuh

    ReplyDelete
  7. woah..men lompat2 parti....ngeh2..tahniah2....slmt bergelihati....deco ta penah gak join aktiviti nuff yg leh dpt duit tuh....nnti rio join la ek...deco nk tiru...ngeh2:)

    ReplyDelete
  8. lu memang kejam.... hidup bukan duit saja... tapi seks!!!

    ReplyDelete
  9. pe kelebihan status glitterati tu ye?

    ReplyDelete
  10. hoye!hoye! selamat menjadi kaya...hihihihi!

    ReplyDelete
  11. Ko ni mmg gigih la Rio...
    Salute sama lu...

    ReplyDelete
  12. ssh nk dpt BE~ :(
    da lama psang nuff, tp sikit je duit~ T_T

    ReplyDelete
  13. kalo dah mata duitan..tempek ajo lah byk2 iklan tu bro hehehehe
    gua x sanggup ..gua setia yg 1 :)

    ReplyDelete
  14. derma kt masjid..rm1 setiap jumaat jgn lupa..ari rabu kita curi speaker masjid..haha

    ReplyDelete
  15. haih aku mmg x phm klu mende2 nih keh3

    ReplyDelete
  16. bez buddy...
    confirm tak byk la weh...ekeke

    berd...
    salam abang ensem...

    dahlia...
    belum lagi...tu yg geram sgt tu...sampai bulan depan tak bayar...maka hari2 email akan sampai...haha

    ReplyDelete
  17. mimi...
    belum dapatlah sis...dah dapat nnt...tgk arr...pasang ngan mangga sekali ke...or ltk kat tmpt lain ke...tgh fikir2 lagi...

    pink...
    haha...yela...duit mmg bukan fokus utama...tapi ni haa... mata ni...mata ni yg mata duitan...wakaka

    errr...bukan u ke kata dulu nak buat GA...hehe

    landax...
    ko takpe...blog ko best...hehe

    ReplyDelete
  18. sijari...
    tak penah join jgk...tgklah nnt camana...klu tak perlu join gath dorg...baru buat,,,,hehe

    pelat...
    haha...prinsip hari2 malam jumaat tetap gua pegang...ekeke

    iera..
    byk kelebihan dia...salah satu senang dpt buffered...

    ReplyDelete
  19. anis...
    takdelah kaya mana pun...sesaje je layan...ekeke

    langit...
    takdelah gigih mana...tapi bila free tu mmg aku suka suka layan...bukan serius pun...haha

    cutebabygirls...
    dont worry sis...u pun bole dapat...cuma jgn terikut2 ngan tips yg otai bagi...tak semua tips tu sesuai ngan kita...siyes...

    ReplyDelete
  20. ultraman 88...
    pening gak...tapi skrg aku tau...baik dpt buff dari ijo tu...siyess...tapi tu untuk trffc cam aku ler...klu trffc tinggi cam ko...ijo lbh sesuai...kene ukur trffc diblog sendiri weh...ekeke

    el..
    ltk byk tak guna weh...mgkin lbh rugi...hehe

    hiro...
    thanks tuk ingatan rm singgit tu...tang speaker tu mcm tak bole nak agree...baik amik home teather opis gua weh...ekeke lbh mahal...wakaka

    ReplyDelete
  21. perondajaketbiru74...
    sbb aku letak iklan2 lain ari tu...bila buang baru dia kembalikan...haha

    ReplyDelete
  22. uiyooooo kaya tuuu...!
    jom ar share-share..")

    ReplyDelete
  23. miss...
    tak faham pun takpe weh...ekeke

    n@jwamz...
    mana de kaya la weh...haha

    ReplyDelete

komeng