Our social:

Thursday, July 8, 2010

Keputusan MUET 2010

kepada adik-adik yang ambil peperiksaan MUET bole semak keputusan anda di ...

KUALA LUMPUR - Keputusan peperiksaan Malaysian University English Test (MUET) pertengahan 2010 akan dikeluarkan Khamis ini.

Menurut kenyataan Majlis Peperiksaan Malaysia semalam, calon-calon boleh mendapatkan keputusan di sekolah dan institusi masing-masing mulai pukul 10 pagi manakala calon persendirian akan memperolehnya melalui pos.

Calon juga boleh menyemak keputusan menerusi sistem pesanan ringkas (SMS) dengan menaip MUET No. Kad Pengenalan dan hantar ke 15888 mulai pukul 12.01 tengah malam 8 Julai.

Mereka juga boleh melayari laman web http://www.mpm.edu.my mulai pukul 9 pagi pada tarikh itu.

Seramai 81,731 calon telah menduduki ujian itu di 872 buah pusat ujian di seluruh negara.

Calon yang ingin memperbaiki keputusan MUET pada pertengahan tahun 2010 boleh mengambil semula ujian akhir tahun dengan mendaftar di Jabatan Pelajaran Negeri atau Pejabat Pelajaran Daerah sebelum 22 Julai ini.
berita kosmo khas tuk adik2...

11 comments :

  1. ces! cheat post ke pe?

    susahnye i nak bace post yg ni sebab nuffnang ss u kua kat tengah2 laman. huhu..

    ReplyDelete
  2. wah! amik muet dekat 7 tahun lepas..mario dapat band berapa? (nak sibuk)

    ReplyDelete
  3. camellia...
    band 3 pun atleast dpt jugak...i tak dpt pun ...ekeke

    ReplyDelete
  4. pink...
    kalau pakai ie mmg dia kat tengah arrr...tu yg pelik tu...
    ni bukan cheat post arrr... yg ini nak test keyword...dan kira ok gak arr visitor yg dtg through this keyword...huhu

    ReplyDelete
  5. miss xyz...
    tahniah weh...ekeke

    ReplyDelete
  6. nurhidayah...
    rio dapat band search ngan wings je... double trouble tuuu...ekeke

    ReplyDelete
  7. pakcik mario dpt band pe?hehe...ben10?

    ReplyDelete

komeng