Our social:

Friday, July 9, 2010

penyokong pasukan kalah tiba-tiba...




memang pelik....pelik bin ajaib....hahaha...penyokong pasukan kalah tiba-tiba...sokong Belanda dan tiba-tiba jugak...wakaka...
tau segala aspek pasal bola...taktikal bagai2 dorang bole citer...pasukan ni begini...pasukan tu begitu...taktik sepatutnya camni...pemain ni sepatutnya buat camtu...haiyoooo....

eh...kat tv tadi lagi bez...budak tu cakap...saya sokong belanda sebab sepupu saya sokong...because of him...he support me sokong japan...wakaka... itu adalah penyokong belanda yg terbaik...bhahahaha

bagi aku...kalau dah sokong pasukan kalah tu maknanya...apa? maknanya tak tau apa2 pasal bola la tu...ekeke

go go spain!!!

25 comments :

  1. yeah.... Go Spain..

    yang pasti suami Kak Nida yg sokong Jerman pun dah beralih pada Belanda..wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. sis nida...
    keh3...mmg camtulah...bukan sokong sgt pun tu...ekeke just sbb bengang ngan spain je tu...ekeke

    ReplyDelete
  3. sitedi...
    ada lagi dua game je...nnt lg 4 tahun baru bole tgk lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. haha.. suke2!!

    i memang a loyal supporter of spain and brasil eh, every world cup pun 2 teams ni je yg i excited lebih. huhu..

    ReplyDelete
  5. pink...
    apsal sama ni...huhu...keh3
    yus ngan jijan tiba2 belanda weh...wakaka

    ReplyDelete
  6. spain rock...
    banyak player jambu2
    mesti ramai pompuan minat spain kan

    ReplyDelete
  7. boleh lak cenggitu.. sokong sebab orang lain..hahahahaha...

    ReplyDelete
  8. wadud...
    keh3...terbaik tu weh...mmg malang le belanda dpt fan cenggitu...wakaka

    ReplyDelete
  9. bezbuddy...
    keh3...aku bg no3 taknak ke weh... kang aku bg no 4 kang...wakaka

    ReplyDelete
  10. saya mmg kagum dengan jerman.
    tap ijadi tambah kagum bila sepanyol daapt kalahkan jerman.
    sepanyol juara kali ini!

    ReplyDelete
  11. noorafzan...
    yeay...spain juara...!!!

    ReplyDelete
  12. haha! gedik u bro. sokong yang menang je maksudnye ape? mksudnye xtaw pape psl bola jugak la, just suke menang je! haha!

    germany tetap di hati ku! :D

    ReplyDelete
  13. linda...
    haha...sblm wel kap nak declare la sis...ekeke

    germany no 3 bole kot...keh3 tu pun klu nasib baik la...

    ReplyDelete
  14. hahha.. Spain boleh bertahan sampai final rio.. tak sabar nak tgk spain julang tropi nie.. hahha..

    mane yus n jijan nie.? tak nampak pun.. hahha..

    ReplyDelete
  15. malaysia boleh..wakaka tiba3 je..lagi la nampak x tau pape psl bola kan? ekekeke

    ReplyDelete
  16. hohoho jerman jugakkkk....

    bukan sokong yg kalah, tapi mmg sokong jerman hahaha, utk final...

    hurmm,
    taya paul ahahahha

    ReplyDelete
  17. aku tak sokong mana2 pasukan...aku sokong sneidjer je...oh..abg sneidjer....sneidjer...sneidjer...(ngigau)

    ReplyDelete
  18. chaon...
    haha...spain mmg juara weh...

    errr...yg hilang ko weh...dorang ada je...tp 2 3 hr ni mmg tak nmpk...... jeles sbb spain g final tu...ekeke

    ReplyDelete
  19. miss...
    wakaka...ko takpe tak tau...ekeke

    ReplyDelete
  20. suamihanyisterizuki
    haha...jerman no 3 weh...huhu

    ReplyDelete
  21. iqbal...jgn camtu...ada 2 game je lagi ni...layan...jerman no3...ekeke

    ReplyDelete
  22. anis...
    hoh!!bahye tu ngingau camtu,,,,wakaka

    ReplyDelete

komeng