Our social:

Friday, July 23, 2010

penjelasan entry kisah baby

Oleh sebab ramai yang buat2 tak faham entry yang ini walaupun aku dah terangkan secara straight to the point maka dengan ini...aku...
nak hukum penama2 dibawah ni tunggu kat luar kelas sampai waktu rehat!!hoh!!saje je korang tau...make me angry...berd ngan miss akan dihukum bersanding sebab didapati bercakap-cakap sesama sendiri...mengacau budak2 lain yg sedang belajar dengan kusyuk...takde sape dibenarkan makan semasa hukuman dijalankan...hak hak

miss
berd
syaf
kambeng hitam
pink
sitedi
ezany
yatre
nenek moden
zatil
cik jari
leeza
red
langit pertama
cik elina
jmr

=================================================================
teringat zaman sekolah2 dulu bila kita kene halau kelas ek...errr tapi aku tak pernah pulak kene halau kelas...paling teruk kene halau sekolah terus g kedai pakcik mat saloon sbb rambut panjang...aduhhh...nostalgia betul la kan...agak2 korang ...apa hukuman paling sesuai tuk budak2 sekolah eek...setakat kene halau kelas...apa la sangat kan...budak2 sekarang ni manja ke hape ek...

errr...yang kene bersanding ...bila cikgu tanya...haaah!!!sapa nak bersanding lagi...semua senyap...maluu...sekarang????

oklah...aku saje je nak bagi backlink kat korang...suka tak?

30 comments :

  1. aku bukan apa cikgu rio. si biol ni pantang je nampak aku dalam kelas.

    mengade nak kenyit-kenyit mata. tak selesa sungguh.

    ReplyDelete
  2. meh aku nak tanya kau satu benda.

    celah mana kau jelaskan pasal baby tu?

    ReplyDelete
  3. hukuman paling best??/erm,banje je budak2 nih mkn KFC ke..kenny rogers ke......sure senyap n mendenga kata....

    ReplyDelete
  4. hye berd..dah solat subuh ke belum?

    ReplyDelete
  5. hukum bersanding? wakaka bersanding bole ke rio? hehe

    erk berd lorh kenyit mata tu mmg habit aku arr..dgn semua aku men kenyit2 mata oppss sori x tau lak ko x selesa..wakaka aku try la tak kenyit2 mata lagi ekeke ;)
    alamak terkenyit lagi kui3

    ReplyDelete
  6. Aik, tak pasal2 je aku kene..

    Thanx 4 da backlink Cikgu Rio...

    ReplyDelete
  7. cikgu..masalahnya jawapan pun tak bagi nak hukum murid. mana boleh. tak adil la macam ni. !!! saya nak riot a!

    ReplyDelete
  8. mana sambungnnya cikgu rio ?????????????????

    bykni tnda soal..kekeke

    ReplyDelete
  9. huhu..aku nak jadi pengapit dorunk leh tak cikgu rio..hehe..aku nak tolong kipas kan cik biol ngan berd guna kipas helikopter time dorunk bersanding..hehe..^__^ baru masyukk..hehe..


    psst:aku betul2 tak faham rio...T-T

    ReplyDelete
  10. baby...baby...

    mmg ramai kawan beta dah ado anak..

    ReplyDelete
  11. dah ande 5 orang ank sdra(ank kwn)..ihh
    jd makcik dah...hik

    ReplyDelete
  12. wahh,
    bagus2.ada yg nk kna bersanding.
    bahagia dengar.
    hehe.

    apa cgu rio ni.
    takda explain apa2 pun psal baby 2.
    kena pecat dr jdi cgu ni.
    kuikui.

    ReplyDelete
  13. haha.. mekaceh.. aku suka denda ni..

    ReplyDelete
  14. berd...ko kan dah tau dia mmg ada sakit mata...sejak darjah satu sama kelas kan...haha

    ReplyDelete
  15. berd...
    dem...ko memang hebat

    ReplyDelete
  16. berd...takde penjelasan lagi dah...

    ReplyDelete
  17. cik jari...
    takde takde...keluar kelas...haha

    ReplyDelete
  18. iqbal...
    ko pun keluar kelas...apsal lambat?

    aku sekolah rendah je dulu...ekeke

    ReplyDelete
  19. john bert,,
    ko duk tepi berd...asik begaduh je korang...ko jadi pengapit...

    ReplyDelete
  20. miss...
    dah dah...g duduk kat kusi pengantin...asik becakap je dari tadi...

    ReplyDelete
  21. langit...
    dah dah...diam je...g duk belakang...

    ReplyDelete
  22. yatre...
    dah dah...kan saya cakap dah...g duk belakang pengantin...ke nak sanding jgk...

    ReplyDelete
  23. leeza...
    jangan degil...g kat belakang...

    ReplyDelete
  24. nenek...
    ko jadi pengapit pastu ko pulak bersanding...apsal sengih2...? hoh!

    ReplyDelete
  25. oya...
    ko pun keluar kelas...berangan ke hape...org cerita lain ...ko cakap lain ni...ekeke

    ReplyDelete
  26. echah...
    dah dah...tu citer lain kali...keluar g kat belakang pengantin...

    ReplyDelete
  27. cik elina...
    amik turn ngan nenek jadi pengapit..pastu ko pulak jadi pengantin...
    pun sengih2 ngan nenek pesal??

    ReplyDelete
  28. ezany...
    pasni ko pulak jadi pengantin...

    ReplyDelete

komeng