Our social:

Wednesday, July 14, 2010

Justin Bieber biodata

geli gelaman ni nak tulis bio dia tapi sebab nak test SEO gua belasah jap tulis bio dia cilok dari harian metro...eeeee


NAMA: Justin Drew Bieber
TARIKH LAHIR: 1 Mac 1994
UMUR: 16 tahun
ZODIAK: Aquarius
ASAL: Origin Stratford, Ontario, Kanada
GENRE: Pop, R&B
KERJAYA: Penyanyi dan pencipta lagu
INSTRUMEN: Vokal, gitar dan piano, perkusi dan trumpet

ye adik-adik...anak-anak...gambar tak tergamak nak letak...cari kat google belambak ada...

untuk kawan2 gua...gua test je ni...gua nak letak pasal cerita ariel peterpan gua tak sanggup...siyes...gua kesian...gua cepat kesian...kalau betul dia...ye dia bersalah...errr...tapi kita2 yang cari ni tak salah ke? haiyooo...tutup aib org maybe bole mambantu untuk tutup aib kita... itu yang gua belajar... sorry...gua pun sebenarnya jahat dan mungkin lbh jahat dari lu org ...gua sedar tu...so...jgn kawan dgn gua...
dan gua akan delete semua entry test ini....setelah gua berpuas hati...haha
errr...tiba2 guna gua...haha sebab nak menunjukkn betapa gua tak suka ngan budak ni...wakaka


n3 ini akan didelete setelah ditest tuk 3 4 hari...eeeeeeee

18 comments :

  1. x minat dengan incik bibir..
    hehhehe~

    ReplyDelete
  2. budak sore pondan tu ekk ekeke
    weh seo tu hape?

    ReplyDelete
  3. kenapa nk delete pulak pacik ?

    ReplyDelete
  4. ahaha...asal geli lak...
    cantek pe dier...hahaaha

    ReplyDelete
  5. rio kau ingat tak dulu?

    aku penah tanya seo tu apa benda. sampai ari ni kau tak jawab woi!

    ReplyDelete
  6. hehehe..semua artis aku tak minat sgt...cuma ambil tahu jew~
    Latest post:Aku malu!!

    ReplyDelete
  7. sangat tak minat budak jamboooo ni.. ewww..
    tapi nape nk delete lak? hoho. tak faham..~
    mungkin remaja yg belasan tahun menggilai budak ni.. apa boleh buat...

    ReplyDelete
  8. hahaha mario.. siot jer..
    ler budak lagi mamat tuh ekh, aku pikir dah besau umur dia..:D

    ReplyDelete
  9. kalau dtg gedik aku, memang aku layan habis lagu dia.haha

    ReplyDelete
  10. cik peanut...
    aku pun...wakaka

    sijari...
    sebut bibir...agaknya,,,wakaka

    miss...
    ye arr...suara tak pecah lagi kot...ekeke

    errr...seo?nnt lah aku buat...haha

    ReplyDelete
  11. cik min...
    wakaka...aku pun...tak tahuuu..oo oo ooo o ooo...ekeke

    cik elina...
    oklah ...tak jadi delete...ramai pulak yg komen2 ...ekeke

    asam pedas...
    ekeke...kiut ke weh...geli aku weh...wakaka

    ReplyDelete
  12. n@jwamz
    sebab u cakap dia cantik yg ai geli tu...wakaka

    berd???
    weh...rindu betul aku ngan ko...ekeke
    yela yela...mggu depan aku buat khas tuk psgn sejuli...miss ngan ko...ekeke

    iqbal...
    aku pun...amy search je la yg aku suka dengar lagu2 dia...ekeke

    annazanariah
    nak delete sbb rasa cam segan letak bio dia kat cni...takut org kata aku pulak yg minat dgn dia...wakaka

    ReplyDelete
  13. hans...
    sbb dorg kata dia jambooo...ekeke

    wadud...
    kalau dah besau buat sore camtu mmg nak kene pelempang...klu adik aku la... wakaka

    red...
    bukan ko gedik ke weh...ekeke...errr aku gurau je sis...wakaka

    ReplyDelete
  14. dulu seyes ingt die ni pompuan. sebab tgk pic die yg kecik2 je, xpenah lak nak menggugle pon pasal die nih. tibe2 dgr lirik die usha2 pompuan. eh, ko ni lesbo keh? bru 2 3 bln yg lps tau die nih laki. adoi-_-"

    ReplyDelete

komeng