Our social:

Wednesday, July 21, 2010

Isabella Astro Prima; boleh ke?

Isabella bawa pelakon ke London, Paris tajuk akhbar harian metro...sambil baca metro online layan cerita ni...
bila tengok rasa macam tak boleh nak setuju pulak tengok lakonan pelakon yg rata2 dah kahwin tu...mmmm... fikir sendiri la yer...

ingatkan nak letak gambar tapi rasa mcm...adoi...sedih...camana ek...camana kalau isteri berlakun camtu ek...maksud aku...pegang2 tangan ...peluk-peluk tu...or it's a matter of only acting?so,if u are on this bussiness, you can do such a thing...haaa kan abang mario dah keluarkan broken english...wakaka entahlah...kalau marah je mesti nak speaking...hakhak

bagi aku lah eh...aku memang tak suka sangat...tengok adegan2 camtu...especially pelakun yang dah berkahwin...kalau yang belum ni... rasa macam ...lain je kan...hak hak..ntahlah... kang cakap lebih2 kang... aku pulak yang salah...lantak lah...

36 comments :

  1. buat shooting kat oversea belum tentu ceritanya best

    ReplyDelete
  2. B'peluk b'pegang ni dh mcm normal je dlmciter Melayu. Dgn dress up n make-up yg dh tak nampak ketimuran lg...

    Tp kalo komen pn org cakap kolot dan tak ikot perkembangan dunia. Ntah la...

    ReplyDelete
  3. deus...
    tula...tapi aku suka gak tengok tempat orang...hehe tak tengok citer sangat pun...

    ReplyDelete
  4. langit...
    tula pasal...bukan dorang tak tau pun...semua tau tapi buat macam tak tahu...

    ReplyDelete
  5. erk..setiap kali iklan tu masa selendang vee terbang nampak bentuk badan sambil peluk rosyam tu ishk2..kesian rashidi kan?

    ReplyDelete
  6. kau dah tulis2 gaya macam concern...last2 tulis 'lantaklah'

    gaya cam pengecut cakap je

    hoho

    ReplyDelete
  7. eh samelaa ak kalau nak
    marah mesti nak cakap
    omputih gak rio..

    hehehe..

    drama kat mesia neh
    dah makin ke
    barat..

    :)

    ReplyDelete
  8. nk wat cam ne dok...dah dieorg yg pilih...

    ReplyDelete
  9. kech...
    ntahla...dia tak kisah kot...maklumlah sama2 pelakun... memahami kerjaya kot...

    ReplyDelete
  10. best ke cerita tu...dorang berpeluk ke..xpenah tgk pun lg citer tu..nk kena tgk ni..kakakkakakka

    ReplyDelete
  11. fndrocka
    haha...aku mmg concern ...

    aku tulis laktakla tu sbb bende tu bukannya dia tak tahu...kang nasihat lbh2 dia kata aku tak faham so....laktak dia ler...yg penting aku dah cakap...

    hoho

    ReplyDelete
  12. cik zatil...
    ooo...kita sama ek...ckp omputih bila marah...keh3

    yela...lbh barat dari barat...keh3

    ReplyDelete
  13. syaf...
    tu yg aku tulis...lantaklah...keh3

    ReplyDelete
  14. leeza...
    ntahlah...aku pun bukan nengok sgt pun...kuikuikui

    ReplyDelete
  15. lebih lancar weh nak
    sebut omputeh time
    nak marah..

    habis kuar segala
    ayat omputeh
    aku taw..hehe

    lebih dari barat
    huh..dunia2

    ReplyDelete
  16. kita ada persamaan rio.. speaking bila rasa marah.. hahha.. tak hairan la kalo ade kes cerai berai antara artis nie.. dorang tak de rase tanggungjawab ke sampai nak pegang2 kan.. ishk2..

    ReplyDelete
  17. cik zatil...
    betul...makin marah makin mcm2 kuar...masa interview susah pulak nak speaking2 ni...wakaka

    ReplyDelete
  18. chaon...
    tula pasal...bangga kot kalau suami isteri faham memahami...sportingla tu kot..ishk2

    ReplyDelete
  19. sijari...
    sape weh arif tu...

    ReplyDelete
  20. cik zatil
    tadi ada orang panggil aku ridzuan...keh3...

    cik jari...aku main2 je arr..huhu

    ReplyDelete
  21. fuhhh mario bla mrh je nk speaking... bla speaking je tgh mrh hahaha.... aneh2 je skg ni... oh slmtkn aku n ko huhu =P

    ReplyDelete
  22. yela missxyz
    aku camtulah...speaking bila marah...wakaka
    yela...slmtkan kita2 semua

    ReplyDelete
  23. mlm td aku ad tgk cter ni..trs ad updte kt cni arini..bgs2..cter bole tahan menarik..

    ps:pergh da jd mcm blog ibu2..hahahaha

    ReplyDelete
  24. tiha...
    ntahla...bestla kot...london kan byk tempat2 cantik...

    ReplyDelete
  25. azizan...
    haha...bapak2 pun camni jgk weh...keh3 kang aku tulis yg muda2 ko bukan nak baca2..hek2

    ReplyDelete
  26. baik buat pilem kt sri lanka kan..save bajet..boleh plak buat adegan guling2 kt ladang teh tu.huakakaka!

    ReplyDelete
  27. x feel lak nk tgk hero dgn heroin tua arr weh wakakaka

    ReplyDelete
  28. tak leh mula tgk kang syok pulak huhu

    ReplyDelete
  29. kalau tak dapat untung memang sia-sia beb.

    ReplyDelete
  30. filem/drama kita dah banyak terpengaruh dengan barat.
    aduh la..
    sikit demi sedikit kita dijajah.

    ReplyDelete
  31. nanti kang dia cakap itu tuntutan kerja. kena sporting.. bla bla blaa..... adoiii aiiiii

    ReplyDelete
  32. pelakon lelaki best la. layan jer. :P

    ReplyDelete
  33. my name is nenek moden..aku speaking gak ni rio..tapi jaga2 ek..mood marah..sbb aku speaking..hehe..

    aku tak suka org lama2 berlakun kisah2 cinta..^__^

    ReplyDelete

komeng