Our social:

Friday, July 16, 2010

gempar!! barang tak jadi naik

alahai...rupa2nya kita semua dah salah faham lah weh...mana de barang2 naik...itu semua adalah...
pelarasan harga...

sorry gomen,,,saya betul2 tak tau...keh3

11 comments :

  1. 2 la~pandai je kwang ckp naek,Cume pelarasan subsidi je la~ngehngeh

    ReplyDelete
  2. semalam,harga nasik n lauk tempe masih lagi 60sen...

    ReplyDelete
  3. walaupun pelarasan subsidi, but still harga tu naik dari yg asal kan..
    yg 5 brg tu..
    petrol 95, 97, diesel, LPG n gula..

    ReplyDelete
  4. terkena dedin
    ingtkan turun balik harga..

    btw, dedin follow anda

    ReplyDelete
  5. sabor je lah...ingt ada senarai brg...huhu....

    ReplyDelete
  6. tak naik?
    pelarasanpun naik juga bro..
    bukan turun atau kekal pada harga asal.
    ermm..
    apa2 je la PM ku sayang =)

    ReplyDelete
  7. ces,,,gua dh tumpah tmpayan minyak.

    ReplyDelete
  8. aaaa naik ke x sebenarnya nih?? hehe

    ReplyDelete
  9. aah la, pelarasan harge je pun.

    tak baik la kate barang naik, sian kat kerajaan bile orang ramai salah sangke.

    kawan2, jangan salah faham, teruskan menyokong kerajaan. huhu..

    ReplyDelete

komeng