Our social:

Wednesday, July 21, 2010

facebook nurul gersang

sapa terjerat...sapa menjerat...sapa mengena dan terkena dengan nurul gersang? sapa...
yang gersang sebenarnya ni...adoiii..

pening aku baca ni...yo yo o jo ko ni...

32 comments :

  1. lagi bagus hilang duit drp tanggung dosa zina kan???

    ReplyDelete
  2. tula...jgn buat report sbb duit hilang...hehe

    ReplyDelete
  3. ko dah bank in ker.. haha..

    ReplyDelete
  4. syaf...
    ntahla dorang ni...haha

    ReplyDelete
  5. ezany,,,
    haha...aku fb pun takdak...ekeke

    ReplyDelete
  6. landax...
    bukan aku arr...aku nak ingatkan korang je...haha

    ReplyDelete
  7. memalukan! buat report pastu nama sendiri terpampang di akhbar, hahahah!

    ReplyDelete
  8. err...area-area tu dekat ngan umah aku jer..tapi..harap maklum ye..aku bukan nurul gersang..hahaha...

    ReplyDelete
  9. betoi ka laki tu nak MEMERANGKAP....???? memerangkap apanya kalau dah berapa kali dok pi boh dwet.... (tetiba lak aku jadik penyokong si nurul gersang)

    ReplyDelete
  10. ieda,,,
    tula tapi dia kata dia nak perangkap...ekeke

    ReplyDelete
  11. sofia...
    ntahla...agaknya selagi tak dpt...ntahlah...haha

    ReplyDelete
  12. ha ha ha
    dah femes dah nurul gersang ni

    ReplyDelete
  13. tedi...
    bukan nurul je...yg tukang report pun...haha

    ReplyDelete
  14. lol.
    bengong gle, nmpk sgt nk trafik.
    trafik fb, bukan trafik blog.
    ekekeke.

    ReplyDelete
  15. hentak...
    keh3takyah sibuk2 nak bw cam kita...kaya2...wakaka

    ReplyDelete
  16. affan....
    ekeke...errr tapi bole gak kita tumpang sekaki sambil test2 seo...wakaka

    ReplyDelete
  17. hahaha.. baru je bace laporan akhbar tu.

    poyo je la die nak menjerat perempuan tu, konon2 je nak tangkap.

    agaknye memang nak kenal pun tapi bile perasan dah kene tipu baru la nak report polis.

    patutnye kalau dah tau ppuan tu tak datang, tak payah la sibuk2 nak masuk duit lagi.

    lagi 1, bukan boleh trace ke no akaun bank tu milik sape? tah pape tah diorang ni.

    ReplyDelete
  18. pink...
    haha ...polis pun gelak agaknya ngan mamat tu...nak tangkap mmg senang je tu...

    ReplyDelete
  19. intan...
    tula...sampai yg pandai agaknye ek..

    ReplyDelete
  20. haaa..berdebar nak tekan. takut link terus ke FB dia..hahaha

    ReplyDelete
  21. yatre...
    aku pun takde fb...ekeke klu g pun bukan dia nak mintak duit ko weh...haha

    ReplyDelete
  22. Pergh...
    Nk menjerat konon, padahal dh terjerat...
    Padan muka...

    ReplyDelete
  23. langit...
    tula pasal...keh3...buat kelakar pulak mamat tu...

    ReplyDelete
  24. jangan terjerat rio.. pesanan dari kawan2 nie.. hehhe.. sendiri jugak kene jerat..

    ReplyDelete
  25. chaon...
    aku takde fb so dont worry dear...keh3...
    insyaAllah akan berhati2...thanks bro

    ReplyDelete
  26. bagus ar nurul gersang ni..boleh up trafik gila2.kekekekee!

    ReplyDelete
  27. padan la muka yg kena tipu tuh..niat dorang pun x btol ada hati nak wat laporan wakakaka

    ReplyDelete

komeng