Our social:

Sunday, July 18, 2010

contoh great blog

: Suka tak dapat award neyh?bagi ucapan sikit...^_^
: Bintang tuh cantik tak di mata kamu? suka bintang ?
: Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya
: Bagi award neyh kepada 3 EMPAT blogger yang lain yaaa..jangan lupa tau..





award ni diberi dgn ikhlas oleh dak pink


Suka sangat...yeay!!!rasa macam nak makan je ni...haha

wow!!cantik sangat...rasa macam nak terbang2 pergi bintang...suka sangat pergi pasaraya bintang...bukan sebab murah tapi dekat ngan rumah walaupun soping tu nmpk mcm tak stended macam JJ...haha

rahsia... tapi dari blog penanggah tu lah...

inilah salah satu knp rasa serba salah nak buat tag...sebab tak tau nak bagi sapa...
nak bagi kat ramai orang sebenarnya tapi segan...haha

13 comments :

  1. hah ambik kau biol! baru kau rasa aura aku.

    ReplyDelete
  2. layakkah IM dapat award ni? baru singgah je...

    salam taaruf!

    ReplyDelete
  3. wakaka aku dpt gak award ni..tapi kan mcm tak sanggup nk tepek kt blog sbb pinkk weh wakaka

    elehhhhhh berd nasib je tu lalalala

    ReplyDelete
  4. bagus2, wat pun tag ni.

    eh, tak standard ke shopping kat bintang?

    seb baik kat umah i takde. haha..

    ReplyDelete
  5. waaa.. kedekut tamau e.. ahaha:p

    ReplyDelete
  6. awe pun bnyk tag tk buat agi..huhuhu

    ReplyDelete
  7. wah great blog!hihi..tahniah2

    ReplyDelete
  8. cesss..gua nak terjun dekat gmbr back gound lu sambil laung.


    belog mario mana besttttttttttttttt..
    tengok dengan jari tengah kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    plup.

    haaaha

    ReplyDelete
  9. blog ko memang best pun rio..aku suka...blog ko..hehe

    ReplyDelete

komeng