Our social:

Monday, July 5, 2010

Benci Bilang Cinta (BBC) youtube







Benci Bilang Cinta merupakan Sinetron bertemakan drama remaja yang diproduksi oleh Sinemart dengan Lagu pengiring dengan judul Benci Bilang Cinta oleh Radja...
yang lain-lain tu baca sendiri le kat sini

ini link youtube yang biasa orang tengok...versi tv errr camana nak cakap ek...kalau movie versi panggung yang ini versi tv...ekeke... link youtube janganlah salah faham...ini bukan nak kejar keyword...blog aku ni ranking rendah je weh...hehe aku simpan sebab wife ngan daughter aku tgk citer ni...so saje arr aku nak simpan link2 ni ...senang nnt nak tgk2...huhu

camtulah kan...bila tiba bab2 tgk tv ni...mmg para suami akan mengalah...kita menang tgk tv bila nak tgk berita..wel kap...huh...wel kap kul kul 10 pun kadang2 miss jgk sebab kene tgk musabaqah...mmmmmmm

ni dah ada link youtube ni...harap2 lepas ni bule le tgk kat youtube je kan...klu nak dlod... citer2 camni buang masa je nak dlod2...haha

4 comments :

  1. layan jgk ke bro cte ni?perdh siap layan kt utube lg..kt tv x sempat ek?keh3...die ni mmg comel bro..berkenan..

    ReplyDelete
  2. haha jijan...aku tak layan la weh...wife ngan anak aku je...aku bese tgk sblm g kije je...ekeke

    ReplyDelete
  3. hahaha nak give me 5 dgn bini ngan anak ko rio ekeke BBC mmg besh lalala marshanda cuteeeee

    ReplyDelete
  4. misss...
    ntah...aku tk tgk pun weh...haha

    ReplyDelete

komeng