Our social:

Wednesday, July 7, 2010

awas!!!sila test cara jalan anda didepan cermin sebelum keluar rumah




perghhh....macam2 sekarang ni...tapi tak salah kalau nak tengok ...dan mmg sepatutnya korang test dulu ...tgk dulu...cara jalan korang kat cermin sebelum keluar rumah sebab..
semalam aku pergi pasar malam...jalan dah lah sempit...ada sorang mamat tu jalan mengepak-ngepak...susah pulak aku nak potong dia... ciskek betul...rasa macam nak jentik2 je tangan dia yang mengepak2 tu...

so...sila lah jln mengepit yer...tgk dulu cara jalan korang sebelum keluar rumah kalau taknak kene jentik...huhhh

18 comments :

  1. hahahahaha..
    mario2...
    relax ar.. kalau susah sangat, ko pegi kat dia ketok jer helmet dia..ekekekeke.. pastu blah jer dengan slumber..:D

    ReplyDelete
  2. lain ikat je mamat yg mengepak tu wakakaka

    ReplyDelete
  3. hahha.. kesian rio.. kalo susah sangat potong je kepak tue.. goreng pon sodap.. hakhak..

    ReplyDelete
  4. hahaha~~
    asal ko xsound jew mamat tu wei? :P

    ReplyDelete
  5. ape la....
    dia sopan santun tu~~...

    nina jalan macam katun~

    ReplyDelete
  6. mengepak?cmne tu bro?haha..arap2 dia baca dan insaf dgr nasihat ni..hahahaha

    Latest post:Perlukah kita berdoa..?

    ReplyDelete
  7. hahaha.. sabar2. die setakat mengepak je, lain la kalau die terbang di jarak yg rendah. huhu..

    dah die mengepak, u merangkak la depan die. haha.. mesti u yg kene jentik.

    ReplyDelete
  8. ishh,
    malu lah nk tngk cra jlan sndiri kt cermin.
    nmpk mcm gengster.
    ekeke.
    :D

    ReplyDelete
  9. wadud...
    wakaka...tak sampai hati pulak weh...ekeke

    ReplyDelete
  10. misss...
    kalau bole ikat...aku dah ikat dah weh ngan kayu...wakaka

    ReplyDelete
  11. nenek...
    tu bukan ganas la,,,tu menyusahkan org je...ekeke

    ReplyDelete
  12. romz...
    wakaka...mmg rasa nak potong je kepak dia tapi taknak makan weh...tak lalu aku..wakaka

    ReplyDelete
  13. nanajoe...
    belum sampai ketahap nak kene sound...kalau kepak dia kene kat aku...mmg kena arrr...wakaka

    ReplyDelete
  14. iqbal...
    harap2 dia insap lah...wakakak
    mengepak tu jlan melenggang tangan mcm nak terbang2...wakaka

    ReplyDelete
  15. nina...
    sopan santun jln menepit la weh...ekeke

    kartun hape?wakaka

    ReplyDelete
  16. pink...
    wakaka...kalau dia terbang tahap yg rendah...susah woo nak tangkap...
    kalau i merangkak sure kene pijak...wakaka

    ReplyDelete
  17. elina...
    wakaka...gangster la sgt tu...ekeke

    ReplyDelete

komeng