Our social:

Tuesday, July 27, 2010

Anna's Birthday GA!



Syarat2 join GA;

1. Terbuka kepada semua rakyat MALAYSIA tak kira lelaki atau perempuan, follower my blog atau tidak. Yang belum follow tu, jgn risau takde syarat untuk wajib follow k. Kalau nak follow, many thanks to u :)

2. Wajib tempek sticky post yg comel ni kat entri U all beserta back link. *sila cakap comel jugak even tak comel* hahaha!

syarat-syarat lain boleh klik gambar atau sini

antara syarat2 dia adalah tag sorang...saya tag budak ni

6 comments :

  1. 0o0o tagged merah jambu.. hahha..

    ReplyDelete
  2. rajin ko rio!!
    hahaha~~
    good luck la ye~ :)

    ReplyDelete
  3. chaon...
    supaya dia ingat yang dia kata dulu nak buat GA gak...jangan dia buat2 lupa bila dah kaya...haha

    ReplyDelete
  4. nanjoe...
    haha...sapot kawan2,,,,hehe thanks sis

    ReplyDelete

komeng