Our social:

Saturday, July 17, 2010

amaran bahaya cheesecake

kadang2 kita ni sesuka sesuki jekan...tolonglah...jgn lagi...aku cuma nak pesan...sharing is caring...tolonglah jangan lagi
lepas makan petai g buang ciskek kat tandas tmpt kije... buang arr kat umah sendiri ok...yang lebih gua panas bila lu bole senyum2 bila lu kluar tu...ciskek betul...hoh!!!rasa macam nak cekik cekik je...

yela...gua tau kita kene confident dgn diri kita...tapi yang tu...yang ciskek tu tak termasuk derr...yang tu bahagian lain derr...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nilah agaknya yang orang cakap tu ek....over confident...

17 comments :

  1. wakaka tu bkn over confident tp dia kaber malu la rio ekekek

    ReplyDelete
  2. see kan aku kata aku dpt 1st lg rileks x eksen cam berd ekekke

    ReplyDelete
  3. i like cheese cake but my hubby like more than me hah!

    ReplyDelete
  4. cheesecake??? ingat kan bahaya makan ciskek..beria la nak baca... :P

    ReplyDelete
  5. cis....seminggu jugak aku xlalu nk mkn ciskek yg real nnti karang...hihi

    ReplyDelete
  6. heeeeee....haha.....


    tapi memang menyakitkan ati pon....bau yg sungguh memeningkan.....

    ReplyDelete
  7. cheskek petai rupanya..
    kasi saspens je..

    ReplyDelete
  8. haha..macam-macam seb
    baek aku xske
    ceskek..

    hehe..

    ReplyDelete
  9. sempat tengok tak ciskek tu warna apa?

    ahh kau biol. nasib kau baik je tu.

    ReplyDelete
  10. hahaha

    ciskek petai ni mmg tak best ke ?

    lain mcm je tak puas hati neh

    :P

    rilekkkk

    jom usna blanja mkn ciskek usna buat

    ReplyDelete
  11. haha.
    ingat apaa la tadik.
    dush dush !

    ReplyDelete
  12. ciiiissss kut...bnda lain pulak..

    ReplyDelete
  13. hahahahha...gila aku gelak sorunk2 dlm bilik..hehehe

    ReplyDelete

komeng