Our social:

Monday, June 28, 2010

Template jahanam



haha...berjaya juga aku jumpa template yg dah jahanam...

akhirnya aku berjaya menjahanamkan template aku ni...so bila dah jadi camni...faham2 jela...

setelah ijo hidup kembali...aku pun mencuba pelbagai2 template dan akhirnya aku pun bosan yang teramat...mungkin dah sampai masa...
camtulah kan...bila dah sampai masa ... kenalah terima hakikat...

38 comments :

  1. waaahhhh!!! terasa macam dok diri kat hujung bukit tu sambil hirup angin laut!:D

    ReplyDelete
  2. sis yana...
    mmg dah jahanam dah tadi...repair balik...haha

    ReplyDelete
  3. puput...
    aku relax je ni...haha

    ReplyDelete
  4. bru bpe ari xdtg blog ni...dh laen btol...hehe...nice try...hehe

    ReplyDelete
  5. selamat berhijau kembali..take ur time my dear .. ko belum dapat template yg sesuai lagi hahaha uncle rasa dah tak teruskan tradisi cari tempalte seminggu sekali..cukup lah apa yg ada..

    ReplyDelete
  6. bez buddy...
    haha...ni dah malas dah ni...biarlah nak jadi apa pun...

    ReplyDelete
  7. uncle..
    ye arrrr...aku dah malas dah...nnt lama2 bosan terus tgglkn blog pulak...ekeke

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    sabar jela mario..
    aku dah penah jadik gak cenggini..biasala..
    dak2 blogger.. :p
    mario ko kene tag. meh usha sini.. :p

    http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/huh-tag-ngan-award-yang-wadud-dapat.html

    ReplyDelete
  9. rio..nah panadol..huhu...cian ko..xpela..ko jiwa 'orang2 tua' memang elok dapat template cm ni...hahaha... :))

    ReplyDelete
  10. komen nenek moden memang aku suka. apa? jiwa orang2 tua. ya. hahaahaha

    ReplyDelete
  11. xpelah mario..ko boleh bayang ko naik kuda ke,kuda kepang ke kt atas bukit tu..mesti ceria idup ko.. kekekeke!

    ReplyDelete
  12. hahaha..aku bosan gak ngan blog aku tu sampai macam2 aku remove.ingatkan nak tinggalkan cbox ngan entri je.hahaha.ngok ngek la pulak.

    ReplyDelete
  13. Ni la template yg plg sesuai utk ko... Sgt nyaman dan tenang..

    Dah, pasni toksah tukau dh...
    Nk raya bru tukau....

    ReplyDelete
  14. jahanam betul nih..
    template ko nmpk gunung..

    ReplyDelete
  15. Template jahanam?rsennya x la..template lame yg jahanam..haha..skrg sgt cantik..=)

    ReplyDelete
  16. okay pe background ni..ala..nnt2 ade la mood blk nk cri template yg sesuai..

    ReplyDelete
  17. omegod rio! tempat ni nama Cliff Moher kat Ireland..sejuk nak mampus..mahunya ko melayang kebawah tu rio..cikmin dulu pi jalan jauh dari tebing tu..takut woooo..kalau nak ke tepi tebing tu..kita kena menjalar macam askar tu..seram..seram..

    ReplyDelete
  18. wadud..
    ok ok...nnt bila ada idea merapu aku buat tag ko tu...ekeke

    ReplyDelete
  19. nenek...
    haha...nnt arr aku tukar lagi ala2 rock pulak...
    yela...hehe

    ReplyDelete
  20. amal...
    ceh...ko pun dah tua weh...hehe

    ReplyDelete
  21. anis...
    ye arr...best bangat la klu dpt naik kuda kat lereng bukit tu...mcm pahlawan viking...perghhh...aku suka

    ReplyDelete
  22. iqbal...
    mmg weh...mmg cantik...beselah...klu cantik mmg ramai yg jeles2...hehe

    ReplyDelete
  23. miss...
    bukan tgh rajin weh tp terpaksa sbb dah jahanam dah aritu...

    ReplyDelete
  24. nurhidayah...
    haha...mmg bila rasa jadi camtu nak remove seme gadget2 ...klu bole dengan lappy2 sekali rasa nak tendang2...ekeke

    ReplyDelete
  25. langit...
    ekeke...nak raya nnt baru tukau...best arr komen ko ni...ekeke
    aku cuba arr nanti...

    ReplyDelete
  26. miss xyz...
    betul weh...aritu dah jahanam dah... sampai aku naik gelabah nak repair...hehe

    ReplyDelete
  27. oya...
    ari tu bukan gunung weh...dah runtuh dah gunung tu...gempa melanda...haha

    ReplyDelete
  28. nur suaidah
    ni dah ok dah ckit...aritu dah jahanam....senget benget...berterabur segala susunan... pening kepala aku nak repair..

    ReplyDelete
  29. yuni aisyah...
    sekarang mmg dah cantik...sejuk je kan mata...hehe

    ReplyDelete
  30. equrls...
    yg ni dah ok...klu belum mmg aku terpaksa privatekan...hehe

    ReplyDelete
  31. cikmin...
    ko g studyke kat sana...perghhh... ireland eh...mmg negara yg aku nak sgt pergi...maybe 1 hari nnt aku nak g...hehe

    ReplyDelete

komeng