Monday, June 28, 2010

Template jahanam



haha...berjaya juga aku jumpa template yg dah jahanam...

akhirnya aku berjaya menjahanamkan template aku ni...so bila dah jadi camni...faham2 jela...

setelah ijo hidup kembali...aku pun mencuba pelbagai2 template dan akhirnya aku pun bosan yang teramat...mungkin dah sampai masa...
camtulah kan...bila dah sampai masa ... kenalah terima hakikat...

38 comments:

~ ReD ~ said...

waaahhhh!!! terasa macam dok diri kat hujung bukit tu sambil hirup angin laut!:D

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

wahhh betul2 jahanam ni hihi

PUPUT said...

hehehe....relax2..

Mario said...

red...
mmg lawa kan...

Mario said...

sis yana...
mmg dah jahanam dah tadi...repair balik...haha

Mario said...

puput...
aku relax je ni...haha

BezBuddy said...

bru bpe ari xdtg blog ni...dh laen btol...hehe...nice try...hehe

uncle said...

selamat berhijau kembali..take ur time my dear .. ko belum dapat template yg sesuai lagi hahaha uncle rasa dah tak teruskan tradisi cari tempalte seminggu sekali..cukup lah apa yg ada..

Mario said...

bez buddy...
haha...ni dah malas dah ni...biarlah nak jadi apa pun...

Mario said...

uncle..
ye arrrr...aku dah malas dah...nnt lama2 bosan terus tgglkn blog pulak...ekeke

wadud@duad said...

hahaha..
sabar jela mario..
aku dah penah jadik gak cenggini..biasala..
dak2 blogger.. :p
mario ko kene tag. meh usha sini.. :p

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/huh-tag-ngan-award-yang-wadud-dapat.html

✿nenek moden✿ said...

rio..nah panadol..huhu...cian ko..xpela..ko jiwa 'orang2 tua' memang elok dapat template cm ni...hahaha... :))

amaL said...

komen nenek moden memang aku suka. apa? jiwa orang2 tua. ya. hahaahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

xpelah mario..ko boleh bayang ko naik kuda ke,kuda kepang ke kt atas bukit tu..mesti ceria idup ko.. kekekeke!

iqbalsyarie said...

aku rasa makin cantik je blog ko ni....ke aku yg rabun?wahahaha
Latest post:Bagaimana mahu menyatakan sayang yg sebenarnya?

Miss ... said...

tgh rajin tuko je lah hehe

Nur Hidayah Yahya said...

hahaha..aku bosan gak ngan blog aku tu sampai macam2 aku remove.ingatkan nak tinggalkan cbox ngan entri je.hahaha.ngok ngek la pulak.

Langit Pertama said...

Ni la template yg plg sesuai utk ko... Sgt nyaman dan tenang..

Dah, pasni toksah tukau dh...
Nk raya bru tukau....

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

mcm2 hal ar mario ni hu3

mahira oya said...

jahanam betul nih..
template ko nmpk gunung..

Nur Su'aidah said...

tapi ok je! :)

Yuni Aisyah said...

Template jahanam?rsennya x la..template lame yg jahanam..haha..skrg sgt cantik..=)

eQuRlz said...

okay pe background ni..ala..nnt2 ade la mood blk nk cri template yg sesuai..

cikmin said...

omegod rio! tempat ni nama Cliff Moher kat Ireland..sejuk nak mampus..mahunya ko melayang kebawah tu rio..cikmin dulu pi jalan jauh dari tebing tu..takut woooo..kalau nak ke tepi tebing tu..kita kena menjalar macam askar tu..seram..seram..

Mario said...

wadud..
ok ok...nnt bila ada idea merapu aku buat tag ko tu...ekeke

Mario said...

nenek...
haha...nnt arr aku tukar lagi ala2 rock pulak...
yela...hehe

Mario said...

amal...
ceh...ko pun dah tua weh...hehe

Mario said...

anis...
ye arr...best bangat la klu dpt naik kuda kat lereng bukit tu...mcm pahlawan viking...perghhh...aku suka

Mario said...

iqbal...
mmg weh...mmg cantik...beselah...klu cantik mmg ramai yg jeles2...hehe

Mario said...

miss...
bukan tgh rajin weh tp terpaksa sbb dah jahanam dah aritu...

Mario said...

nurhidayah...
haha...mmg bila rasa jadi camtu nak remove seme gadget2 ...klu bole dengan lappy2 sekali rasa nak tendang2...ekeke

Mario said...

langit...
ekeke...nak raya nnt baru tukau...best arr komen ko ni...ekeke
aku cuba arr nanti...

Mario said...

miss xyz...
betul weh...aritu dah jahanam dah... sampai aku naik gelabah nak repair...hehe

Mario said...

oya...
ari tu bukan gunung weh...dah runtuh dah gunung tu...gempa melanda...haha

Mario said...

nur suaidah
ni dah ok dah ckit...aritu dah jahanam....senget benget...berterabur segala susunan... pening kepala aku nak repair..

Mario said...

yuni aisyah...
sekarang mmg dah cantik...sejuk je kan mata...hehe

Mario said...

equrls...
yg ni dah ok...klu belum mmg aku terpaksa privatekan...hehe

Mario said...

cikmin...
ko g studyke kat sana...perghhh... ireland eh...mmg negara yg aku nak sgt pergi...maybe 1 hari nnt aku nak g...hehe