Monday, June 28, 2010

Template jahanam



haha...berjaya juga aku jumpa template yg dah jahanam...

akhirnya aku berjaya menjahanamkan template aku ni...so bila dah jadi camni...faham2 jela...

setelah ijo hidup kembali...aku pun mencuba pelbagai2 template dan akhirnya aku pun bosan yang teramat...mungkin dah sampai masa...
camtulah kan...bila dah sampai masa ... kenalah terima hakikat...

38 comments

June 28, 2010 at 4:45 PM

waaahhhh!!! terasa macam dok diri kat hujung bukit tu sambil hirup angin laut!:D

June 28, 2010 at 4:54 PM

wahhh betul2 jahanam ni hihi

June 28, 2010 at 5:34 PM

hehehe....relax2..

June 28, 2010 at 6:15 PM

red...
mmg lawa kan...

June 28, 2010 at 6:16 PM

sis yana...
mmg dah jahanam dah tadi...repair balik...haha

June 28, 2010 at 6:16 PM

puput...
aku relax je ni...haha

June 28, 2010 at 6:21 PM

bru bpe ari xdtg blog ni...dh laen btol...hehe...nice try...hehe

June 28, 2010 at 6:25 PM

selamat berhijau kembali..take ur time my dear .. ko belum dapat template yg sesuai lagi hahaha uncle rasa dah tak teruskan tradisi cari tempalte seminggu sekali..cukup lah apa yg ada..

June 28, 2010 at 6:26 PM

bez buddy...
haha...ni dah malas dah ni...biarlah nak jadi apa pun...

June 28, 2010 at 6:27 PM

uncle..
ye arrrr...aku dah malas dah...nnt lama2 bosan terus tgglkn blog pulak...ekeke

June 28, 2010 at 6:51 PM

hahaha..
sabar jela mario..
aku dah penah jadik gak cenggini..biasala..
dak2 blogger.. :p
mario ko kene tag. meh usha sini.. :p

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/huh-tag-ngan-award-yang-wadud-dapat.html

June 28, 2010 at 6:55 PM

rio..nah panadol..huhu...cian ko..xpela..ko jiwa 'orang2 tua' memang elok dapat template cm ni...hahaha... :))

June 28, 2010 at 7:15 PM

komen nenek moden memang aku suka. apa? jiwa orang2 tua. ya. hahaahaha

June 28, 2010 at 7:17 PM

xpelah mario..ko boleh bayang ko naik kuda ke,kuda kepang ke kt atas bukit tu..mesti ceria idup ko.. kekekeke!

June 28, 2010 at 7:29 PM

aku rasa makin cantik je blog ko ni....ke aku yg rabun?wahahaha
Latest post:Bagaimana mahu menyatakan sayang yg sebenarnya?

June 28, 2010 at 10:32 PM

tgh rajin tuko je lah hehe

June 29, 2010 at 12:16 AM

hahaha..aku bosan gak ngan blog aku tu sampai macam2 aku remove.ingatkan nak tinggalkan cbox ngan entri je.hahaha.ngok ngek la pulak.

June 29, 2010 at 3:20 AM

Ni la template yg plg sesuai utk ko... Sgt nyaman dan tenang..

Dah, pasni toksah tukau dh...
Nk raya bru tukau....

June 29, 2010 at 6:12 AM

mcm2 hal ar mario ni hu3

June 29, 2010 at 1:41 PM

jahanam betul nih..
template ko nmpk gunung..

June 29, 2010 at 3:03 PM

tapi ok je! :)

June 29, 2010 at 4:39 PM

Template jahanam?rsennya x la..template lame yg jahanam..haha..skrg sgt cantik..=)

June 29, 2010 at 5:48 PM

okay pe background ni..ala..nnt2 ade la mood blk nk cri template yg sesuai..

June 29, 2010 at 6:10 PM

omegod rio! tempat ni nama Cliff Moher kat Ireland..sejuk nak mampus..mahunya ko melayang kebawah tu rio..cikmin dulu pi jalan jauh dari tebing tu..takut woooo..kalau nak ke tepi tebing tu..kita kena menjalar macam askar tu..seram..seram..

July 1, 2010 at 9:09 PM

wadud..
ok ok...nnt bila ada idea merapu aku buat tag ko tu...ekeke

July 1, 2010 at 9:11 PM

nenek...
haha...nnt arr aku tukar lagi ala2 rock pulak...
yela...hehe

July 1, 2010 at 9:12 PM

amal...
ceh...ko pun dah tua weh...hehe

July 1, 2010 at 9:13 PM

anis...
ye arr...best bangat la klu dpt naik kuda kat lereng bukit tu...mcm pahlawan viking...perghhh...aku suka

July 1, 2010 at 9:14 PM

iqbal...
mmg weh...mmg cantik...beselah...klu cantik mmg ramai yg jeles2...hehe

July 1, 2010 at 9:15 PM

miss...
bukan tgh rajin weh tp terpaksa sbb dah jahanam dah aritu...

July 1, 2010 at 9:17 PM

nurhidayah...
haha...mmg bila rasa jadi camtu nak remove seme gadget2 ...klu bole dengan lappy2 sekali rasa nak tendang2...ekeke

July 1, 2010 at 9:18 PM

langit...
ekeke...nak raya nnt baru tukau...best arr komen ko ni...ekeke
aku cuba arr nanti...

July 1, 2010 at 9:19 PM

miss xyz...
betul weh...aritu dah jahanam dah... sampai aku naik gelabah nak repair...hehe

July 1, 2010 at 9:21 PM

oya...
ari tu bukan gunung weh...dah runtuh dah gunung tu...gempa melanda...haha

July 1, 2010 at 9:22 PM

nur suaidah
ni dah ok dah ckit...aritu dah jahanam....senget benget...berterabur segala susunan... pening kepala aku nak repair..

July 1, 2010 at 9:23 PM

yuni aisyah...
sekarang mmg dah cantik...sejuk je kan mata...hehe

July 1, 2010 at 9:24 PM

equrls...
yg ni dah ok...klu belum mmg aku terpaksa privatekan...hehe

July 1, 2010 at 9:25 PM

cikmin...
ko g studyke kat sana...perghhh... ireland eh...mmg negara yg aku nak sgt pergi...maybe 1 hari nnt aku nak g...hehe

Post a Comment