Our social:

Saturday, June 12, 2010

tak dapat tolong pun takpe asalkan dengar masalah aku pun dah ok



sapa bole tolng buatkan header untuk aku...free...heeeee

24 comments :

  1. header kamu melintang ke?

    bagi;ah ciri2 mcm mana yg kamu mahu supaya kawan2boleg cari idea.

    tema? warna?

    ReplyDelete
  2. wakakakakak
    ingtkan apa..
    ko nk guna khidmat aku x?

    ReplyDelete
  3. heheheh...aku pun x pernah2 nak buat header untuk blog sendiri. cmno tu nk nolong ekau???heheh

    ReplyDelete
  4. ruti..tlg je..dia malu2 nk ckp..hehhehhehhe

    ReplyDelete
  5. ada kenal satu blogger yg boleh tolong wat free... Kaze namanya..

    ni link dia... http://kepalabergetar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. kesimpulannya, wa tak reti.
    wakakakkakakka ..
    tp wa bley bg idea

    letak picca coli merah plus mario baju merah
    tip top gempaksss!! mana berd?? cilakak ilang camtu je kan.
    mau potong punai beliau laju2. KEH3X

    ReplyDelete
  7. =)
    ko kan skema weh..header tu dah ok..hehehe
    aku tak pandai..ko tengok header aku sendiri cukup..lintang pukang..
    nak tolong,tapi tak mampu..hehe

    ReplyDelete
  8. meh aku tolong buatkn...
    klu x comel jgn mara na... ekeke...

    ReplyDelete
  9. muahahahha.. mario.. ko memang lawak arr.. :p
    bukan aku xmo tolong, memang aku pon kurang hebat mende2 nieh.. lagipon ko sendiri leh usha header aku..hahaha

    ReplyDelete
  10. aku buat 3 design sama tapi x serupa...
    Klu ko bekenan ko amik...
    Klu x pon ko amik jugak... wwat koleksi... ekeke...

    http://naluri-ketiga.blogspot.com/2010/06/pangkinhead-test.html

    ReplyDelete
  11. aaaaa boleh2 kasi upah dulu ekk hehehe

    ReplyDelete
  12. tedi...
    tema telah diberi...hehe

    ReplyDelete
  13. ruti...
    ye arrr..selain yus...ko jela yg pandai dan rajin...nnt aku jadikan korang punye sbgai header aku...hhe

    ReplyDelete
  14. leeza...
    haha...mmg malu arrr...ekeke

    ReplyDelete
  15. chokio...
    ko punya header tu sape buat weh...ok pe

    ReplyDelete
  16. red...
    takpe2...ko tukang puji je weh header aku nnt...haha

    ReplyDelete
  17. zoro...
    aku segan weh...tak kenal...hehe

    ReplyDelete
  18. frodo...
    haha...mmg best le kalu bole buat gtu...haha

    tulaa...lps siv...jane...berd...pasni sapa pulak...

    ReplyDelete
  19. nenek...header ko...ok arrr...

    ReplyDelete
  20. yus...
    aku dah tgk tapi ko buang kartun tu weh...ekeke tak rocklah weh...klu kecik takpe...

    ReplyDelete
  21. wadud...
    ekeke...camnilah aku weh...header ko pun ok arrr...

    ReplyDelete
  22. cik...
    apa upahnya weh...ok je

    ReplyDelete

komeng