Our social:

Sunday, June 20, 2010

sorry...maaf....

mungkin ni n3 last aku...

minggu depan aku busy sgt2...lps tu kalu ada mood...aku sambung arr...maklonglah...kalau lama2 tggl blog...mood susah nak mari...

maafkan aku klu sepjg aku berblog ni sll kacau2 korang ngan ayat2 yg selalu tak skema tu ye...

nak buat schedule post pun dah takde mood dah ni...


22 comments :

  1. wahh sedey larh plak bile ko ckkp cmtu..huhu

    ReplyDelete
  2. ok bro!jago diri loh..mggu dpn lappy aku elok.aku akan tulis balik.so,it will be my pleassure utk diziarahi oleh ko~hehehe

    dah jd mcm v i p lak ko ni.hahahaha

    ReplyDelete
  3. alamak..bro..i will wait for you...ko buzy nak khwin ke?

    ReplyDelete
  4. ala..busan arr karang..ok arr weh try2 la cari mood balik nanti ekk

    ReplyDelete
  5. betui la rio apa ko cakap tu..cikmin dari jumaat lepas mula cuti..lepas tu nak mula balik..seksa betui..macam beban jek rasa...uwaaaaaaa!

    ReplyDelete
  6. hak3.. xpe.. pepehal.. kami tungggu... aku pon lepas nie dah kembali bz.. haha..

    anyway, proxy ko mcm problem la.. huhu.. susah nk masuk sini tadi..

    ReplyDelete
  7. ko nk g mana bro

    aku dah rindu ngn disqus ko la..hahah

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti =)
    Tenang2kan fikiran anda...

    ReplyDelete
  9. bercuti sakan namanya ni. selamat becuti :)

    ReplyDelete
  10. Ala... sunyi la pasni..
    Keje leklok..
    Jgn lpakan blog ni dh...

    ReplyDelete
  11. hati2 bro.. :)
    ingat nanti kat melaka..hehehehe...

    ReplyDelete
  12. pe cer bro?

    jangan la over2 tragis kat sini. hehe..

    i tunggu je updates.

    ReplyDelete
  13. ella
    jgn sedih le...hehe aku ada je ni...huhu

    iqbal...
    ok bro...

    ejum
    adoi...aku dah kawin le weh...hehe

    ReplyDelete
  14. miss...
    sedang mencari le ni...

    nenek...
    aku ada tp mcm takde...hehe dont worry sis...aku cuba gak on9

    cik min...
    tul kan...hehe

    ReplyDelete
  15. elina...
    aku g kursus sbnrnya...hehe

    zoro...
    hehe...ye ke weh susah nak masuk...aku rasa mcm dah ringan dah ni...

    ruti...
    aku rasa nak guna intense pulak sbb klu disqus mcm tak adil plak kat pengomen2 tp yg asal ni pun ok gak....ringan ckit...

    ReplyDelete
  16. yus,,,
    selamat...hehe

    linglung...
    bukan bercuti weh...tp berkursus...hehe

    azie cls..
    aku g kursus je weh...takde mende pun...gempak je lbh...hehe

    ReplyDelete
  17. langit...
    tak lupa blog ni...hehe

    mier...
    adoi...blog aku bosan weh...jgn terperangkap...hehe

    wadud...
    hehe...aku ingat je kat melaka weh...ekeke

    ReplyDelete
  18. pink...
    sambil tuggu tu...faham2 jela,,,upkan ckit my earning...ekeke

    ReplyDelete

komeng