Wednesday, June 16, 2010

selesaikan utang....

Ini aku punya utang2 tag...ada yag aku dah buat so...aku bg link jela ek...hehe


1.pain yang ini dah buatlah sis...ni link dia

2. ini award wadud bagi...thanks bro

3. ini sis ni bagi thanks sis elina...tapi kene jawab soklan...ekeke

1.Adakah anda happy sekarang?
sangat..

2.Kenapa anda Happy?
apsal lak tak hepi???hAHA bole jawab soklan dgn soalan...ekeke

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
bende?aaa duit kot...haha mata duitan lah katakan...wakaka

4.Pernahkah anda menerima tag??
tak pernah...ekeke

5.Nyatakan warna yang anda suka.
merah hitam...adoiii...mcm budak2 soklan dia...haha

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
adoi...

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
adoi la...ekeke

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
ya..sangat happy.....

dah...tu je haha abis hutang

errr...ada lg...nnt aku buat lg

10 comments

amaL
June 16, 2010 at 2:03 AM

ada ke orang nama 'adoi'?

Langit
June 16, 2010 at 2:37 AM

Haha...
Amal, ko mmg klaka...

Rio, mane aci jwb cenggitu...

June 16, 2010 at 9:33 AM

amal...
org nama kuali pun ada arrr...ekeke

June 16, 2010 at 9:34 AM

langit...
bole la jawab cenggitu....byk tag lbh kurang arr soklan dia... dah penat aku nak jawab soklan yg sama...haha

June 16, 2010 at 11:44 AM

Yela... bole la...
Tepuk tangan utk rio...

nenekmoden
June 16, 2010 at 12:05 PM

ni..ceti datang mau kutip hutang...

June 16, 2010 at 12:33 PM

heeee....nnt aku buat arrr...ko punya tag susah arrr...tapi aku pasti buat...ekeke

June 16, 2010 at 12:33 PM

langit...
hehe thanks....haha

nenekmoden
June 16, 2010 at 12:44 PM

aku ni bab dera org..memang teror..huhu..xpela..sebelum aku pergi..nanti ko buat la amanat aku tu..lukis muka aku ke..(ek?haha)

June 16, 2010 at 1:07 PM

uikkk...ko nak pegi mana la pulak ni weh...dah dpt masuk u ke...

Post a Comment