Wednesday, June 16, 2010

selesaikan utang....

Ini aku punya utang2 tag...ada yag aku dah buat so...aku bg link jela ek...hehe


1.pain yang ini dah buatlah sis...ni link dia

2. ini award wadud bagi...thanks bro

3. ini sis ni bagi thanks sis elina...tapi kene jawab soklan...ekeke

1.Adakah anda happy sekarang?
sangat..

2.Kenapa anda Happy?
apsal lak tak hepi???hAHA bole jawab soklan dgn soalan...ekeke

3.Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
bende?aaa duit kot...haha mata duitan lah katakan...wakaka

4.Pernahkah anda menerima tag??
tak pernah...ekeke

5.Nyatakan warna yang anda suka.
merah hitam...adoiii...mcm budak2 soklan dia...haha

6.Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
adoi...

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.
adoi la...ekeke

8.Adakah anda happy dengan apa yang ada?
ya..sangat happy.....

dah...tu je haha abis hutang

errr...ada lg...nnt aku buat lg

10 comments:

amaL said...

ada ke orang nama 'adoi'?

Langit said...

Haha...
Amal, ko mmg klaka...

Rio, mane aci jwb cenggitu...

mario said...

amal...
org nama kuali pun ada arrr...ekeke

mario said...

langit...
bole la jawab cenggitu....byk tag lbh kurang arr soklan dia... dah penat aku nak jawab soklan yg sama...haha

Langit said...

Yela... bole la...
Tepuk tangan utk rio...

nenekmoden said...

ni..ceti datang mau kutip hutang...

mario said...

heeee....nnt aku buat arrr...ko punya tag susah arrr...tapi aku pasti buat...ekeke

mario said...

langit...
hehe thanks....haha

nenekmoden said...

aku ni bab dera org..memang teror..huhu..xpela..sebelum aku pergi..nanti ko buat la amanat aku tu..lukis muka aku ke..(ek?haha)

mario said...

uikkk...ko nak pegi mana la pulak ni weh...dah dpt masuk u ke...