Friday, June 4, 2010

sehiris peria semanis madu (edited)

Maafkan aku sebab buat n3 baru...hehe malas dah nak edit yg kat bawah tu... sebenarnya ni adalah salah satu rancgn kat astro aosis yang aku rasa baik tuk kita...sebab.. kalau korang tgk ...bole gak bg motivasi ckit kat korang yang sll nak kata ...akulah paling loser...takde sapa nak sayang kat aku....aku hidup sendiri...blablabla....last sekali delete blog...haha

rancngn ni akan pergi ke rumah2 anak2 yatim..perlindungan...dan temuramah yang mbuat aku sebak ari tu adalah bila dia tanya kat sorg dak pompuan ni...

budak pompuan tu baru 9 thn...dia malu2 lah bila org tu tanya...tapi still senyum2... ayah mana? ayah dah meninggal....
mak?,,,,mak kat penjara... saya sayang mak saya....

apa lagi aku nak cakap????korang fikirlah sendiri yer...


32 comments:

cikbiol said...

hehehhehe sape yg delete blog tu? berd ke? ekekeke

nenekmoden said...

rio..sejak bila ko jadi duta astro oasis?hehe

tedi said...

aduhai!

mangsanya anak!

mario said...

cik...
ekeke...berd tu nak pekse kan...nnt dia bukaklah balik tu...

mario said...

nenek...
haha...byk rancgn best2 arr kat cenel tu rupanya...
korg asik tgk af...mentor...asik hiburan je yg korg promotekan...bosan ...baik korg tgk ni lagi bagus...

mario said...

tedi...
ye arr... sian kat bdk tu...

cikbiol said...

ape kena mengena nak pekse dgn tutup blog rio? x fhm aku hehhehe

mario said...

hehe,,,,,ntahla...dia nak amik pekse ngan tenang kot...eh... ntahlah...hehe
harap2 dia ok je la ek...

nenekmoden said...

uwek..!!huhu..org penah tengok la pakcik!hehe..yg pengacara rancgn tu perempuan kan?

mario said...

haha nenek...mane de promote weh...cuba baca blk apa yg aku tulis... kutuk je tu...bukan promote..

wadud said...

adess.. sedey arr kalau camnieh, kecik2 dah kene tinggal mak ayah, xder tempat begantung.. tempat berkasih sayang, tulah bergunanya Islam, ilmu2 Islam yang memberi seseorang tuh keyakinan, kesedaran, wadud x tau la sebab pe mak dia masuk penjara, secara negatif wadud pikir mak dia mesti ada buat perkara yang salah, tual yang wadud maksudkan dengan Islam, sekiranya betul mak dia buat salah, tu bermaksud kurangnya pemahaman kepada Islam, kalau betul mak dia sayang anak dia yang baru umur "9" tahun tuh, xdernye sanggup wat gitu.. ades3..

mario, trimas dah tinggal komen bro :p

mario said...

wadud...
mmg sedih arr bro...aku tak tau knp mak dia msk penjara...aku rasa sbb nak cari sesuap nasi tuk anak2 dia...ntahlah... mana masyarakat sekeliling...mmm...
aku cuma kesian kat anak dia tu...tetap cool...tu yg aku rasa sebak sgt tu...

diea said...

ok...nt ak usha2 cite tu...hehe

mario said...

diea...
aaa....selain ko tgk imam muda tu...hehe
ko usha2 arr citer ni...semoga bole menginsafkan kita...

belogromz said...

ade jugak ayat delete blog tue.. hahha.. owh.. rancangan baru.. macam best je nie..

mario said...

ye arr...dah ramai kawan2 aku delete blog...last2 nnt aku pun sama jgk arr delete blog...hehe

wadud said...

oh, mungkin gak.. tapi kalau pikir balik, setakat mintak beras, cari la kerja, jangan la sampai mencuri lak, bagi aku la kan..

weh ko dok melaka ker?? adess.. x perasan aku, hahahaha.. kalau aku jadi pegi, contact aku carik ko la bro.. jaga2.. hahahaha

mario said...

betul la tu bro...kita pun tak tau arr apa maslah sbnr...

ok je bro...dtg melaka...carik je aku...hehe

wadud said...

okeh.. time kasih, ko memang sempoi :p
Melaka tujuanku..hahahahha

cikbiol said...

kompom ke pekse? keh3 kalau pekse hope dia dpt result gempak arrr sbb sampai totop2 blog kan ekeke..erkkk klu dia baca nih mampuih aku..tp x pe dia as silent readers je
x de hal ekeke

hans said...

hahaha
asal dia tutup?
pasal exam je?
pelik

intanurulfateha said...

.sedeynyeeeeee~~

intanurulfateha said...

.sedeynyeeeeee~~

mario said...

cik...
aku pun tak tau arr...aku agak2 je...klu bukan pekse mgkin ada benda lain yg menganggu perasaan sensitip dia...dia kan seniman...dlm hati ada taman le tu...ekeke

mario said...

haha wadud...no prob bro...

mario said...

hans...
seniman mmg camtu arr...pelik...ala2 m nasir dulu2...hehe

mario said...

intan...
mmg sedih la...

cikbiol said...

ouh ye ke dlm ati dia byk tmn aku ingat ada kota batu je..kental wakakaka hikss ;D

MissXYZ said...

rancangan tu menarik... kdg2 kita rase dh betol2 sgt teruk nk hadapi idop... tp ade yg lg hebat cbrn nya... =)

senyum wlaupun payah

mario said...

ye ler cik...wpun ada taman tetap kental tu...ko tunggu arr dia bkk blk...hehe

mario said...

miss...
ye betul tu...senyum wlaupun payah...aku suka ayat ni...

Anonymous said...

Странно, искал совсем не это, гугл выдал Ваш сайт, и судя по всему не зря, есть что почитать! Goodwork!