Our social:

Friday, June 11, 2010

segan nak cakap...

segan arr nak cakap...adoi...nak cakap ke tak eh...mmmm

lain kali le aku cakap...eh cakap jugak la...ada tak sapa2 yg nak exchange banner?

takpe arr...taknak takpe arr...aku nak 4 je lagi...nk bg cantik ckit dia gerak2 tu...

errr...takpe arrr....taknak tak pe arrr

n3 gedik...ekeke


tunggu n3 serius aku minggu depan


32 comments :

  1. takpe arr...taknak takpe arr<-----haha,ayat cam org jauh ati je...

    ReplyDelete
  2. muahahaha..nak cakap ke x nie?

    ira nak bley?muahaha..exchange banner..

    ReplyDelete
  3. jejari...hehe
    yela...sapelah kita...

    ReplyDelete
  4. rano...
    ekeke...suspen ke weh...haha

    ReplyDelete
  5. irahehe...
    cuba cek balik ur code...mcm ada error arr...puas dah buat tapi tak jadi...

    ReplyDelete
  6. comenye banner....hehehe camne buat tu..? bleh tempah 1.. heehe

    ReplyDelete
  7. aku x reti nk buat banner..hahaha *malas sebenarnya*

    ReplyDelete
  8. (nada sedih)...aku xde banner..sob3..T_T

    ReplyDelete
  9. segan arr nak cakap...hehehhehe..aku nak..tapi tak dak banner..;-)

    ReplyDelete
  10. tedi...
    sis...psl tula cakap taknak takpe arr...nak dpt 4 pun susah ni...adoii...

    ReplyDelete
  11. nina...
    http://lindonut.blogspot.com/
    linda ni yg buatkan sbb dia tgh rajin tu...heeee

    ReplyDelete
  12. ira...
    dah settle dah...thanks...

    ReplyDelete
  13. nenek...
    adoi...buatle weh...pemalas betul la ko ni...

    ReplyDelete
  14. red...
    aku punya pun org buatkan arr...aku manalah tau nak buat sendiri...dah cuba tapi gagal...ekeke

    ReplyDelete
  15. leeza...
    klu takde banner g kat cni...linda tgh oper2 nak buatkan banner...
    http://lindonut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. hehe..cene ko tau aku pemalas???(kantoi..)tapi,aku kan nk tutup blog..tak perlu banner ni..=)

    ReplyDelete
  17. nenek...
    perlu ke ko tutup weh...

    ReplyDelete
  18. afzan nak buleh tak?
    afzanpun de banner dah skang.
    haha~

    ReplyDelete
  19. ku tak ada banner la bro mario
    tak reti wat
    hahaha

    ReplyDelete
  20. hahahaha.. weh mario, nanti aku wat la okeh.. rasa macam malas.. :p relax ar bro.. ko kan fames.. :p
    mesti ramai punya..:D

    ReplyDelete
  21. mmg gedik entry ni wakakak auwww auwww kih3

    ReplyDelete
  22. noorafzan...dah masuk...thanks

    ReplyDelete
  23. hans...
    aku nyer pun org yg buatkan...hehe belasah jer...wakaka

    ReplyDelete
  24. wadud...
    mana de femes arr...ekeke segan aku weh ko ckp camtu...
    buat le cepat...nnt aku masukkan

    ReplyDelete
  25. cik...
    ko sorg je yg perasan bende tu...wakaka

    ReplyDelete
  26. ur welcome..ti saya masukkan banner mario lam banner saya.

    ReplyDelete
  27. tgu entri serius hu3.... asik entri pemalu je =)

    ReplyDelete
  28. miss...
    nnt ko tnggu...arini tak dpt arr sbb baru dpt balas2 je ni...

    ReplyDelete
  29. hans...
    ko tak yah banner pun takpe...blog ko mmg dah cantk dah weh...hehe

    ReplyDelete

komeng