Our social:

Friday, June 4, 2010

penubuhan Baby Hatch

Apa bende ni????aku amik kat cni citer ni
apa pendapat korang...???mmg gejala ni dah berleluasa...tolonglah weh...marilah kita sama2 jaga tepi kain kawan2 kita...adik beradik kita agar benda2 ni tak berlaku lagi...
dunia akhir zaman ni mmg banyak benda2 pelik yang berlaku...




13 comments :

  1. pokemon, apsal x pancung jer orang camtuh, aku memang panas giler orang yang buang bayi nieh, kalau aku tau memang jangan tanya kenapa aku belasah drang.. siot geram giler aku..

    ReplyDelete
  2. alangkan tengok faheem yang dok baring kat atas toto di lantai rumah pun cikmin dah sayu..inikan pulak memandang mayat bayi yang dicampak ke tepi jalan macam tu saje.. :(
    lagi kita nak buat kempen macam2..lagi banyak bayi dibuang.. :( cikmin dah jenguk blog rio bagi ni..tak komen apa2..

    Ya'ALLAH..lindungi la zuriat2 ku dari segala kemungkaran..

    ReplyDelete
  3. macam2 la dunia sekarng nie rio..

    ReplyDelete
  4. ira paling benci orang yang jenis buang ank merate2 nie.time buat enjoy je xpikir ape.pastu dah termengandung baru susah..baru nak carik tmpat gugur anak.

    ira sokong penubuhan baby hatch nie.tapi lagi elok kalau die bendung masalh remaje2 liar niie.cari akar umbi die.kalau die(remaje liar) pikir macam.."owh xpe..nanti letak jer baby nie kat baby hatch..abis cerita"..kalo diorang pikir camtu camne?.lagi senang keje diorang.bile2 bley buat..

    pndgn ira..hehe..

    ReplyDelete
  5. Tanda2 besar tu... sendiri mau ingat...

    ReplyDelete
  6. nie dah salah satu akhir zaman.....=(

    ReplyDelete
  7. setuju dengan yus tu, akhir zaman dah ni.. jenayah, maksiat berleluasa.. da macam zaman jahiliah balik da,

    ReplyDelete
  8. wadud..
    aa aa kdg2 aku pun pelik...knp hukuman dia mcm ringan je ek...

    ReplyDelete
  9. cikmin...
    betul tu...

    Ya'ALLAH..lindungi la zuriat2 ku dari segala kemungkaran..

    ReplyDelete
  10. ye la...tapi kene fikir jugak macamana dgn pompuan2 yg kene rape tu ek...kesian dorg...

    ReplyDelete
  11. yus...
    hehe.... sendiri mau ingat...

    ReplyDelete
  12. padin...
    tu lah pasal...kene ingat-mengingati sll kita2 ni ek...

    ReplyDelete

komeng