Wednesday, June 9, 2010

pengkid for rent

harap2 takde yang salah anggap dengan post ni....semalam masa aku tgh layan blog aku...tiba2 kawan aku lain dept datang kat opis...tak sempat aku nak tutup dia dah jerit...hahaha rio tengok pengkid for rent...rio tengok pengkid for rent...dua kali dia ulang.....
weh...cuba ko tengok betul2...meh cni la...baca betul2...

ooo...pangkin4rest dot commm.....

cheat post







24 comments:

irahehe said...

hahahaha..pengkid for rent?muahahaha...

belogromz said...

hahha.. terkena sudah.. adoih..

nina00 said...

cian... pengkid for rent.... haha

Radinsah said...

Salam..

Terkejut juga Kak Nida baca tajuk entry.. sungguh catchy... hehe

Xett Hereen said...

hahahaa!
mesti dia bersemangat n berkobar cakap PENGKID FOR RENT tuh kan?
kofkof kof!!

*betol ke free staon?pas staon?nak gaks surf7 tuh~*

cikbiol said...

wakakaka

mario said...

irahehe...
hehe...

mario said...

belogromz...
dah lama tak buat camni arr...dulu aku mmg sll buat...ekeke

mario said...

nina....
ekeke...mmg cian kan...wakaka

mario said...

sis nida...
hehe...catchy ke???ekeke tula tujuannya...bhahaha

mario said...

hereen...
wakaka...kofkofkof... 1st time ni aku tengok org gelak camtu...bersemangat gila dia ckp camtu...wakaka

'betul le free setahun...tgk kat akaun mmg setahun pastu dia akan review semula...nasib arr...hehe'

mario said...

cik...
ekeke...kofkofkof...

CikLeeza said...

tengok pada tajuk dah wat aku nak terus baca..sekali..waaaaaaaaaaaa...terkena sudahhhh

mario said...

cik leeza...
hehe sorry...ekeke

nenekmoden said...

woi rio..gegeh ar ko...wat aku jadi gila gelak sorunk2..
hahaha..apa punye lawak la kawan ko..heheheheh

hunanemo said...

aiyooo gelabah nya !

;P

mario said...

nenek...
bhahaha...si sengal tu tak bule layan sgt...

mario said...

husna...
bhahaha...adoi... ada budak2 pulak baca...jgn ikut pangai camtu tau...

wadud said...

hahahahha.. adoi lawak la aku.. siot je ko.. pasal ni pon jadi kecoh.. hahahha...

mario said...

wadud...
wakaka...

yusenze said...

hahaha... adeh...
ade ke web pengkid for rent???
kasi link weh... hahha

mario said...

yus...
wakaka....aku tak berani nak jawab...wakaka

diDEN said...

xpe.. aslkan diorang tktau btapa hepinya kita hehe.

mario said...

diden...
wakaka...tula pasal...dorg bukan tau apa pun...ekeke