Our social:

Wednesday, June 9, 2010

pengkid for rent

harap2 takde yang salah anggap dengan post ni....semalam masa aku tgh layan blog aku...tiba2 kawan aku lain dept datang kat opis...tak sempat aku nak tutup dia dah jerit...hahaha rio tengok pengkid for rent...rio tengok pengkid for rent...dua kali dia ulang.....
weh...cuba ko tengok betul2...meh cni la...baca betul2...

ooo...pangkin4rest dot commm.....

cheat post







24 comments :

  1. hahahaha..pengkid for rent?muahahaha...

    ReplyDelete
  2. hahha.. terkena sudah.. adoih..

    ReplyDelete
  3. cian... pengkid for rent.... haha

    ReplyDelete
  4. Salam..

    Terkejut juga Kak Nida baca tajuk entry.. sungguh catchy... hehe

    ReplyDelete
  5. hahahaa!
    mesti dia bersemangat n berkobar cakap PENGKID FOR RENT tuh kan?
    kofkof kof!!

    *betol ke free staon?pas staon?nak gaks surf7 tuh~*

    ReplyDelete
  6. belogromz...
    dah lama tak buat camni arr...dulu aku mmg sll buat...ekeke

    ReplyDelete
  7. nina....
    ekeke...mmg cian kan...wakaka

    ReplyDelete
  8. sis nida...
    hehe...catchy ke???ekeke tula tujuannya...bhahaha

    ReplyDelete
  9. hereen...
    wakaka...kofkofkof... 1st time ni aku tengok org gelak camtu...bersemangat gila dia ckp camtu...wakaka

    'betul le free setahun...tgk kat akaun mmg setahun pastu dia akan review semula...nasib arr...hehe'

    ReplyDelete
  10. tengok pada tajuk dah wat aku nak terus baca..sekali..waaaaaaaaaaaa...terkena sudahhhh

    ReplyDelete
  11. cik leeza...
    hehe sorry...ekeke

    ReplyDelete
  12. woi rio..gegeh ar ko...wat aku jadi gila gelak sorunk2..
    hahaha..apa punye lawak la kawan ko..heheheheh

    ReplyDelete
  13. aiyooo gelabah nya !

    ;P

    ReplyDelete
  14. nenek...
    bhahaha...si sengal tu tak bule layan sgt...

    ReplyDelete
  15. husna...
    bhahaha...adoi... ada budak2 pulak baca...jgn ikut pangai camtu tau...

    ReplyDelete
  16. hahahahha.. adoi lawak la aku.. siot je ko.. pasal ni pon jadi kecoh.. hahahha...

    ReplyDelete
  17. hahaha... adeh...
    ade ke web pengkid for rent???
    kasi link weh... hahha

    ReplyDelete
  18. yus...
    wakaka....aku tak berani nak jawab...wakaka

    ReplyDelete
  19. xpe.. aslkan diorang tktau btapa hepinya kita hehe.

    ReplyDelete
  20. diden...
    wakaka...tula pasal...dorg bukan tau apa pun...ekeke

    ReplyDelete

komeng