Wednesday, June 9, 2010

pengkid for rent

harap2 takde yang salah anggap dengan post ni....semalam masa aku tgh layan blog aku...tiba2 kawan aku lain dept datang kat opis...tak sempat aku nak tutup dia dah jerit...hahaha rio tengok pengkid for rent...rio tengok pengkid for rent...dua kali dia ulang.....
weh...cuba ko tengok betul2...meh cni la...baca betul2...

ooo...pangkin4rest dot commm.....

cheat post







24 comments

irahehe
June 10, 2010 at 3:41 AM

hahahaha..pengkid for rent?muahahaha...

belogromz
June 10, 2010 at 3:49 AM

hahha.. terkena sudah.. adoih..

nina00
June 10, 2010 at 7:41 AM

cian... pengkid for rent.... haha

Radinsah
June 10, 2010 at 9:20 AM

Salam..

Terkejut juga Kak Nida baca tajuk entry.. sungguh catchy... hehe

Xett Hereen
June 10, 2010 at 9:24 AM

hahahaa!
mesti dia bersemangat n berkobar cakap PENGKID FOR RENT tuh kan?
kofkof kof!!

*betol ke free staon?pas staon?nak gaks surf7 tuh~*

cikbiol
June 10, 2010 at 9:38 AM

wakakaka

June 10, 2010 at 10:38 AM

irahehe...
hehe...

June 10, 2010 at 10:38 AM

belogromz...
dah lama tak buat camni arr...dulu aku mmg sll buat...ekeke

June 10, 2010 at 10:39 AM

nina....
ekeke...mmg cian kan...wakaka

June 10, 2010 at 10:40 AM

sis nida...
hehe...catchy ke???ekeke tula tujuannya...bhahaha

June 10, 2010 at 10:42 AM

hereen...
wakaka...kofkofkof... 1st time ni aku tengok org gelak camtu...bersemangat gila dia ckp camtu...wakaka

'betul le free setahun...tgk kat akaun mmg setahun pastu dia akan review semula...nasib arr...hehe'

June 10, 2010 at 10:42 AM

cik...
ekeke...kofkofkof...

June 10, 2010 at 10:57 AM

tengok pada tajuk dah wat aku nak terus baca..sekali..waaaaaaaaaaaa...terkena sudahhhh

June 10, 2010 at 11:18 AM

cik leeza...
hehe sorry...ekeke

nenekmoden
June 10, 2010 at 12:58 PM

woi rio..gegeh ar ko...wat aku jadi gila gelak sorunk2..
hahaha..apa punye lawak la kawan ko..heheheheh

hunanemo
June 10, 2010 at 1:05 PM

aiyooo gelabah nya !

;P

June 10, 2010 at 1:07 PM

nenek...
bhahaha...si sengal tu tak bule layan sgt...

June 10, 2010 at 1:07 PM

husna...
bhahaha...adoi... ada budak2 pulak baca...jgn ikut pangai camtu tau...

wadud
June 10, 2010 at 2:49 PM

hahahahha.. adoi lawak la aku.. siot je ko.. pasal ni pon jadi kecoh.. hahahha...

June 10, 2010 at 2:59 PM

wadud...
wakaka...

yusenze
June 10, 2010 at 8:32 PM

hahaha... adeh...
ade ke web pengkid for rent???
kasi link weh... hahha

June 11, 2010 at 3:02 AM

yus...
wakaka....aku tak berani nak jawab...wakaka

June 11, 2010 at 1:19 PM

xpe.. aslkan diorang tktau btapa hepinya kita hehe.

June 11, 2010 at 2:20 PM

diden...
wakaka...tula pasal...dorg bukan tau apa pun...ekeke

Post a Comment