Our social:

Monday, June 7, 2010

pangkin4rest dot com (edited)

Hi Mario,

Congratulation! I am happy to inform you that we have decided to approve your application to our domain-for-blogger campaign.


ada sapa2 tau pasal bende ni tak...aku main hentam je apply...ok tak???after 1 year camaner??? camner ngan akaun innity aku...?adoiii...ingatkan tak lulus...rupanya lulus...

agak2 ok tak domain tu weh...hehe mesti ramai jeles ni...ekeke

jumla weh...sapa2 nak apply...free je khas tuk blogger...bole klik sini

hanya seratus blogger sahaja...lepas ni jum kita ramai2 menyamar jadi cam otai2... ekeke

48 comments :

  1. jeles2... jd x jeles kalo mario blanjer domain setahun hu3....

    p/s: bleh kn? rs syg hey rs syg syg hey!!! =)

    ReplyDelete
  2. alamak! x dapat nak tolong jawab

    ReplyDelete
  3. miss...
    free je weh...cuba apply kat http://www.surf7.net/982/free-domain-name-from-surf7-net-domain-for-blogger-campaign/

    cepat2...hehe

    ReplyDelete
  4. tedi...
    takpe2...aku amik je arr...malas nak fikir2 lagi... susah2 nnt aku robohkan terus pangkin aku...haha

    ReplyDelete
  5. dapat ke idak.dot.com percuma tu .
    kalo dpt tahniah ye..

    ReplyDelete
  6. attyfir...
    baru dpt ari ni...tak tauu camana pulk proses dia...hehe
    thanks

    ReplyDelete
  7. wallllaaaaaaaaaaaa...jeles jugak nie..hehehhee..
    cukup sthn nnti dorg review semula blog kita..pastu kalau still aktif..dorg smbung lg sponsor..tp kalau dak..pakai blogspot smula la jwbnya..hehhehehe

    ReplyDelete
  8. diea...
    apply dulu...nnt dia ajau...senang je weh

    ReplyDelete
  9. leeza...
    hehe thanks ...dpt maklumat pun dr ur blog...apsal tak aktifkan affliate tu...

    ReplyDelete
  10. macam best je ade domain sendiri nie.. congrats bro.. =)

    ReplyDelete
  11. belogromz...
    free mmg best weh...ekeke
    thanks...

    ReplyDelete
  12. waaaah..cam best je tu...ngeeeeee

    ReplyDelete
  13. ooowh camtu...
    takde ke syarat2 tersembunyi ke ape ke?
    ape je kelebihan kekurangan dia ni?

    ReplyDelete
  14. takde2...baca je kat link atas tu...senang je...confirm free...
    kelebihan ng kurgn tu...ntahlah,,,,hehe

    ReplyDelete
  15. cepatler apply...dah ramai tau dah bende ni...hehe

    ReplyDelete
  16. waduh2..xreti dong pokcik..gane???

    ReplyDelete
  17. apply je kat ctu...senang je...

    ReplyDelete
  18. hans,,,,
    ekeke suka2 je arr...

    ReplyDelete
  19. mintak perhatian..otai rio nak lalu dengan domain baru..kehkehkeh..
    ini baru la namanyee otai blogger skema...hahaha..uwek!

    ReplyDelete
  20. nenek..
    ekeke....jeles le tu...

    ReplyDelete
  21. owh..
    mcm sgt menarik..
    nnt aku apply gak...
    tq 4 da info..

    ReplyDelete
  22. jeles la..tapi,aku tak tau pe fungsi domain tu sbnrnyee...hehehe
    boleh gtau kat aku yg slow ckit?

    ReplyDelete
  23. hohohho

    otai nando..hohooh

    camne ngn pr smua tuh rio?reset smua ek?

    cam best je,syarat2 dia apa?

    ReplyDelete
  24. wah..tahniah rio dah berdotcom :P hantar ticket ke innity kata dah dah pakai domain sendiri..asal kan content tak berubah..innity pass je..kalau 100% berubah nanti kena apply baru.. :P

    p/s next year kalau tak selected..renew je la sendiri..baru bape hengget kan.. :P

    ReplyDelete
  25. wahh.. syok lah ko mario.. dapat sponsor.. patutlah ada .com skg.. hee.. congratz.. =)

    ReplyDelete
  26. rio aku gagal tul mende2 cenggini hehe x reti weh keh3

    ReplyDelete
  27. bro pun dah paaki dot com skang ke.
    x geng dah la camni..
    haha~

    ReplyDelete
  28. mario.. aku ak pakai dot com gak lar.. ajar la weyh..:p

    ReplyDelete
  29. owwwwwwwwwwwwwwwwww......
    x jeles pun.... hahahhaha

    ReplyDelete
  30. nenek...ntahlah...aku pun tak tau...wakaka

    ReplyDelete
  31. lanun...
    cpt2 apply...gud luck bro

    ReplyDelete
  32. rano...
    aa aa la seme kene reset...tu risiko dia arr...kene start from scratch...

    ReplyDelete
  33. cik min...
    ooo...camtu eh...thanks sis...

    tak tahu bape lama bole bertahanlah sis...sbnrnya dah malas dah tp ....ntahlah,,,tgk lah camana nnt...

    ReplyDelete
  34. zoro...
    mmg syiok...ekeke
    thanks bro

    ReplyDelete
  35. cik...
    aku pun main belasah je arr...keh3...

    ReplyDelete
  36. noor...
    eleh...dot com pun tp hampas gak...sis lain le...blog best...

    ReplyDelete
  37. wadud...
    applylah weh kat link aku bagi tu...senang je nak tukar...nnt klu lulus...dia ada ajar...very simple steps...

    ReplyDelete
  38. nina...
    hehehe....jeles le tu...wakaka

    ReplyDelete
  39. fuyyoo... domain dot com neyh free je ke? bkn dot com neyh dulu kena bayar keR? huhuhu

    ReplyDelete
  40. nikon...
    dia tgh promosi tuk 100 blogger...cepat2 apply...hehe

    ReplyDelete
  41. okeh mario.. very tank u..:p

    ReplyDelete
  42. erra...
    surf7 bg free domain dot com tuk blogger...

    ReplyDelete
  43. hahaha nk apply tapi xrajin sgt blogging

    ReplyDelete
  44. buyat...
    sama arrr...aku pun malas gak ni...hampir2 nak delete blog dah aku ni...

    ReplyDelete

komeng