Our social:

Friday, June 18, 2010

live world cup 2010 digital tv

bole tengok world cup kat sini...ini just tuk simpanan aku je ni...







korang g jela kat footyfire tu...buat buruk post aku je ada menatang tu...haha

12 comments :

  1. baru leh aku nak komen daa bro..hahaha..
    ada gak yang x minat bola ekh..:p
    thanks info..
    kira tengok kat situ jela?? aku ngat leh download ..:D

    ReplyDelete
  2. aku tengok gak secara on9..kat lappy membe aku.Lappy aku rosak!huhu..tgok kat lappy lg best sbb drpd kedai mamak.haha

    ReplyDelete
  3. rano...
    aku pun dah tak tau camana nak adjust lg arr...ko g jela kat footy.com tu...hehe

    ReplyDelete
  4. amal...
    bukan ko main futsal ke weh...hehe

    ReplyDelete
  5. wadud,,,
    pompuan le tu...hehe
    dlod2 malas la weh...hehe

    ReplyDelete
  6. iqbal...betul tu...aku pun tak bape suka sgt tgk kt mamak kecuali terpaksa...haha

    ReplyDelete
  7. nak tgk ulangan kalah leh gak ke situh bro?hahahaa

    ReplyDelete
  8. erk nanti msia dah main world baru aku tgk la ekk wakakaka

    ReplyDelete
  9. *world cup maksud aku tertinggal la plak cupnyer wakakaka

    ReplyDelete

komeng