Friday, June 18, 2010

live world cup 2010 digital tv

bole tengok world cup kat sini...ini just tuk simpanan aku je ni...







korang g jela kat footyfire tu...buat buruk post aku je ada menatang tu...haha

12 comments

June 18, 2010 at 12:35 AM

wow...
detail lg bro

Amal
June 18, 2010 at 3:19 AM

tak best lah bola.

wadud
June 18, 2010 at 4:44 AM

baru leh aku nak komen daa bro..hahaha..
ada gak yang x minat bola ekh..:p
thanks info..
kira tengok kat situ jela?? aku ngat leh download ..:D

Iqbalsyarie
June 18, 2010 at 7:40 AM

aku tengok gak secara on9..kat lappy membe aku.Lappy aku rosak!huhu..tgok kat lappy lg best sbb drpd kedai mamak.haha

June 18, 2010 at 9:43 AM

rano...
aku pun dah tak tau camana nak adjust lg arr...ko g jela kat footy.com tu...hehe

June 18, 2010 at 9:43 AM

amal...
bukan ko main futsal ke weh...hehe

June 18, 2010 at 9:44 AM

wadud,,,
pompuan le tu...hehe
dlod2 malas la weh...hehe

June 18, 2010 at 9:45 AM

iqbal...betul tu...aku pun tak bape suka sgt tgk kt mamak kecuali terpaksa...haha

June 18, 2010 at 9:54 AM

nak tgk ulangan kalah leh gak ke situh bro?hahahaa

June 18, 2010 at 11:48 AM

haha...bule kot...wakaka

cikbiol
June 18, 2010 at 8:17 PM

erk nanti msia dah main world baru aku tgk la ekk wakakaka

cikbiol
June 18, 2010 at 8:17 PM

*world cup maksud aku tertinggal la plak cupnyer wakakaka

Post a Comment