Friday, June 18, 2010

live world cup 2010 digital tv

bole tengok world cup kat sini...ini just tuk simpanan aku je ni...







korang g jela kat footyfire tu...buat buruk post aku je ada menatang tu...haha

12 comments:

RuTi KeBen said...

wow...
detail lg bro

Amal said...

tak best lah bola.

wadud said...

baru leh aku nak komen daa bro..hahaha..
ada gak yang x minat bola ekh..:p
thanks info..
kira tengok kat situ jela?? aku ngat leh download ..:D

Iqbalsyarie said...

aku tengok gak secara on9..kat lappy membe aku.Lappy aku rosak!huhu..tgok kat lappy lg best sbb drpd kedai mamak.haha

mario said...

rano...
aku pun dah tak tau camana nak adjust lg arr...ko g jela kat footy.com tu...hehe

mario said...

amal...
bukan ko main futsal ke weh...hehe

mario said...

wadud,,,
pompuan le tu...hehe
dlod2 malas la weh...hehe

mario said...

iqbal...betul tu...aku pun tak bape suka sgt tgk kt mamak kecuali terpaksa...haha

RuTi KeBen said...

nak tgk ulangan kalah leh gak ke situh bro?hahahaa

mario said...

haha...bule kot...wakaka

cikbiol said...

erk nanti msia dah main world baru aku tgk la ekk wakakaka

cikbiol said...

*world cup maksud aku tertinggal la plak cupnyer wakakaka