Our social:

Tuesday, June 22, 2010

kadang2 aku rasa akulah jelmaan michael jackson

kat youtube byk benau clip ghost MJ lah konon...tapi aku rasa aku lah jelmaan MJ...walau tak sama rupa...tak sama kulit...tak sama suara...tak sama kaya...tapi sebab...






setiap kali keluar lagu Billie jean...kaki ni asik nak buat moonwalk jee...wakaka jelmaan lah kan...huhu

*cheat post je ni...



klip lama ni...layan...

17 comments :

  1. ni auto publish ke weh?haha..
    ko buat ar video..meh..aku gelak..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahha...
    aku pon same weh...
    suke wat moonwalk...
    bkn cam MJ... tapi jln2 kat luar time bulan ngambang... al-maklumlah... anak muda... bujang pulak tu... kekeke

    ReplyDelete
  3. eee antu..tatotttttttt

    wakakakakak

    ReplyDelete
  4. aku tggu vdeo cmni ko lakon sndri..kekekee..ko mmg hebat r..hahaha

    ReplyDelete
  5. pergh..takuuuuuuuuuut giler

    ReplyDelete
  6. tampar kang. haha..

    sile wat video sendiri supaye lebih senang percaye. hehe..

    ReplyDelete
  7. buat la video ku buat moonwalk. baru la mj sebenar.haaa

    ReplyDelete
  8. hehe baik ko klon dia nih lagi rare wkakakaka
    http://www.youtube.com/watch?v=Z1wF3OysFjM&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  9. nenek...
    yearr...auto...ini cheat post la weh...ekeke adoi...

    yus...
    seme dah tau ko bujang weh...ekeke moonwalk time bulan mengambang mmg besh...ekeke

    ruti...
    wakaka...tatot weh...ekeke

    ReplyDelete
  10. jijan...
    haha...ini cheat post la weh...ekeke

    ejum
    wakaka...cam real jekan...haha

    pink...
    cam besela weh...ini cheat post arrr...mn de video...huhu mcm tak bese plak...ekeke

    ReplyDelete
  11. jari...
    serem ke weh...hehe

    yatre...
    cheat post je la weh...mn de aku tau nak buat...ekeke

    anisa...
    janet best ke weh...cam tak best je...hehe...sebnrnya aku tak penah tgk pun janet tu...tak minat...haha

    ReplyDelete
  12. puput...
    hahaha...

    miss
    wakaka...mcm siot...wakaka mmg tak jemu weh tgk ni...mmg very rare...

    ReplyDelete
  13. cis..kureng asam ko..igt apa la tadi..

    ReplyDelete
  14. leeza...
    hehe...cheat post je weh...ekeke

    ReplyDelete

komeng