Sunday, June 13, 2010

how i want my header looks...



tajuk tak bole blah...wakaka



Macam yang korang tengok ...aku dah takde header...header yang macamana aku nak?ntahlaa...aku pun tak tau...haha tapi kalau bole ...aku nak yang macam.......nampak tenang...

warna macam gelap2 ckit....ataupun lbh tepat mcm waktu senja atau waktu subuh...atau org cakap waktu antu kuar dgn waktu antu balik...balik kemana tu tak tau la aku... balik umah dia la kot...kat mana umah dia...ntahla...wakaka

tulisan...aku suka macam tulisan ala2 gothic...sebab aku suka arr zaman2 tu...mcm zaman2 dracula...atau merlin...mcm best je kan zaman tu...

kalau bole ada gambar pangkin yg kosong...klu yg nak roboh pun takpe...sebab skrg ni susahkan nak cari pangkin...banyak pangkin2 dah ditinggalkan...

ada tulis......where all the stories begins...sebab dulu2 kat pangkinlah tmpt kita borak2...dgn adik beradik...sepupu sepapat...jiran tetangga...sekarang manalah ada lagi...dulu2 best je makan2 kat pangkin walau berlaukan kicap dgn telur goreng je...adoi...bestnya zaman tu...

pastu kat pangkin jgk kita lepak2 main gitar...baca majalah gila2 ...baca kisah ujang ...sama je setan dia ngan kita...baca majalah urtv...gosip2...baca mastika...

oklah...tu je la...malas nak tulis lagi...hehe
nmpknya ada gak yg sudi nak buatkan...harap2 siap le header aku tu...ekeke

22 comments

June 13, 2010 at 8:49 AM

panjang lebar cite ko weh..hahahaha

June 13, 2010 at 9:37 AM

cool juga tade header.
kalau kat kampung,pangkin tempat is dgn arwah nenek carik uban

:)

Yatre
June 13, 2010 at 10:12 AM

ngeee~ pangkin dah susah nak carik. orang beli kerusi dah siap jer kat kedai!

nenekmoden
June 13, 2010 at 10:47 AM

ko pandai main gitar???nak dengar weh...=)

rio..ko tau edit kan?ada ps kan?

June 13, 2010 at 10:51 AM

tingatnya pangkin kt kg aku kt bwh pokok macang...tmpt aku mnyicah garam belacan ptg2

yusenze
June 13, 2010 at 10:53 AM

kentut tol r abg angkat nih...
asal x bgtau awal2... wakaka...
cakap r nak ala2 gothic... :P

RoronoaZoro
June 13, 2010 at 11:28 AM

yg hari tue dah tanya kaze belom?? huhu

arieyko san
June 13, 2010 at 12:06 PM

btl2.kt pangkin la kte gosip adk beradik kn.huhu..sgt2 seronok mkn colek pauh skali.huhu

wadud
June 13, 2010 at 6:41 PM

ni mesti kes malas nak wat header..hahaha.. aku xtau la mario.. nak kata pro tu xder la.. lagipon banyak lagi asingment aku..hahha.. lain kali la aku tolong.. :p

June 14, 2010 at 12:52 AM

wahahaha...sory bro lame tak dtg..aku bru balik cuti~hee..
pasal header ko tu..rasanya takde pun okey kot sbb cantik semacam je blog ko ni~hee

My latest post:Bahaya suara keldai

cikbiol
June 14, 2010 at 8:23 AM

ooooooo emmmmmmmmm hehehe

June 15, 2010 at 2:09 PM

ruti...
hehe...saje nak bg ko faham...

June 15, 2010 at 2:09 PM

anisa.....
yela...skrg cari uban nenek...nnnt cari uban kita pulak...ekeke

June 15, 2010 at 2:09 PM

yatre...
aa aa lah susah nak cari pangkin skng ni...

June 15, 2010 at 2:10 PM

nenek...
tak pandai sgt...haha

June 15, 2010 at 2:10 PM

perghhh...best weh lepak2 sambil cicah...adoi...nostalgia betul laa...

June 15, 2010 at 2:11 PM

yus...
hehe...nnt ko buat tau...haha

June 15, 2010 at 2:11 PM

zoro...
aku segan arr tiba2 je nak tanya...hehe

June 15, 2010 at 2:12 PM

arieyko...
aa aa kan...hehe mmg best gosip2...

June 15, 2010 at 2:12 PM

wadud...
hehe malas pun ye...tak tau pun ye jugak weh...haha

June 15, 2010 at 2:13 PM

iqbal....
bhahaha...takpe la weh...blog ni bukan gull time...ada free kita lawat2 arr kwn2...no prob

June 15, 2010 at 2:13 PM

cik...
hehe...ko budak town ada pangkin ke weh...hehe

Post a Comment