Sunday, June 13, 2010

how i want my header looks...



tajuk tak bole blah...wakaka



Macam yang korang tengok ...aku dah takde header...header yang macamana aku nak?ntahlaa...aku pun tak tau...haha tapi kalau bole ...aku nak yang macam.......nampak tenang...

warna macam gelap2 ckit....ataupun lbh tepat mcm waktu senja atau waktu subuh...atau org cakap waktu antu kuar dgn waktu antu balik...balik kemana tu tak tau la aku... balik umah dia la kot...kat mana umah dia...ntahla...wakaka

tulisan...aku suka macam tulisan ala2 gothic...sebab aku suka arr zaman2 tu...mcm zaman2 dracula...atau merlin...mcm best je kan zaman tu...

kalau bole ada gambar pangkin yg kosong...klu yg nak roboh pun takpe...sebab skrg ni susahkan nak cari pangkin...banyak pangkin2 dah ditinggalkan...

ada tulis......where all the stories begins...sebab dulu2 kat pangkinlah tmpt kita borak2...dgn adik beradik...sepupu sepapat...jiran tetangga...sekarang manalah ada lagi...dulu2 best je makan2 kat pangkin walau berlaukan kicap dgn telur goreng je...adoi...bestnya zaman tu...

pastu kat pangkin jgk kita lepak2 main gitar...baca majalah gila2 ...baca kisah ujang ...sama je setan dia ngan kita...baca majalah urtv...gosip2...baca mastika...

oklah...tu je la...malas nak tulis lagi...hehe
nmpknya ada gak yg sudi nak buatkan...harap2 siap le header aku tu...ekeke

22 comments:

RuTi KeBen said...

panjang lebar cite ko weh..hahahaha

anisahangtuah said...

cool juga tade header.
kalau kat kampung,pangkin tempat is dgn arwah nenek carik uban

:)

Yatre said...

ngeee~ pangkin dah susah nak carik. orang beli kerusi dah siap jer kat kedai!

nenekmoden said...

ko pandai main gitar???nak dengar weh...=)

rio..ko tau edit kan?ada ps kan?

L-E-E-Z-A said...

tingatnya pangkin kt kg aku kt bwh pokok macang...tmpt aku mnyicah garam belacan ptg2

yusenze said...

kentut tol r abg angkat nih...
asal x bgtau awal2... wakaka...
cakap r nak ala2 gothic... :P

RoronoaZoro said...

yg hari tue dah tanya kaze belom?? huhu

arieyko san said...

btl2.kt pangkin la kte gosip adk beradik kn.huhu..sgt2 seronok mkn colek pauh skali.huhu

wadud said...

ni mesti kes malas nak wat header..hahaha.. aku xtau la mario.. nak kata pro tu xder la.. lagipon banyak lagi asingment aku..hahha.. lain kali la aku tolong.. :p

iqbal syarie said...

wahahaha...sory bro lame tak dtg..aku bru balik cuti~hee..
pasal header ko tu..rasanya takde pun okey kot sbb cantik semacam je blog ko ni~hee

My latest post:Bahaya suara keldai

cikbiol said...

ooooooo emmmmmmmmm hehehe

mario said...

ruti...
hehe...saje nak bg ko faham...

mario said...

anisa.....
yela...skrg cari uban nenek...nnnt cari uban kita pulak...ekeke

mario said...

yatre...
aa aa lah susah nak cari pangkin skng ni...

mario said...

nenek...
tak pandai sgt...haha

mario said...

perghhh...best weh lepak2 sambil cicah...adoi...nostalgia betul laa...

mario said...

yus...
hehe...nnt ko buat tau...haha

mario said...

zoro...
aku segan arr tiba2 je nak tanya...hehe

mario said...

arieyko...
aa aa kan...hehe mmg best gosip2...

mario said...

wadud...
hehe malas pun ye...tak tau pun ye jugak weh...haha

mario said...

iqbal....
bhahaha...takpe la weh...blog ni bukan gull time...ada free kita lawat2 arr kwn2...no prob

mario said...

cik...
hehe...ko budak town ada pangkin ke weh...hehe