Our social:

Wednesday, June 23, 2010

cakap betul2...lagu apa yg bole buat korang menangis...


quick update...just nak tanya lagu pe yg bole buat korang menangis or bergenang airmata ...hehe kpd sesapa yg taknak mengaku...kalau aku...
...
segan arr nak cakap tp zikir2 kat cenel 106 mmg syahdu... dah bye

15 comments :

  1. lagu menanti di barzakh.pacik kena dengar ,best !
    lgu ouh ibu. (tak tau tajuk betul2 dia)
    lagu teman sejati,doa perpisahan.
    lgu teardrops on my guitar
    lagu everything i do,i do it for u
    dan yg pling sdih,doa taubat versi ustaz akhil hayy
    bnyk jugak eh..sbb sya mmg suka nangis kott..
    haha.
    :DD

    ReplyDelete
  2. aku pnah nangis dgr lagu hadapi dgn senyuman..time tu anak aku nak cabut plug kat icu hosp ipoh..sblm tu,aku ngn laki aku nak balik umah jap prepare brg..dgr dlm kete..sedey aku dgr lagu ni..kena betul ngn situasi aku..meleleh2 airmata aku time tu...satu2nya lagu pnah wat aku nangis..(T____T)

    ReplyDelete
  3. http://www.youtube.com/watch?v=2l3Nsrx8qRw&feature=related >>>dulu arr chanel 106 aku kalau dengo dan lihat dan hayaati yg ni mmg tak boleh thn hehe

    ReplyDelete
  4. saya jiwe kental dan susah nak nanges..
    tapi saya hampir nak nanges bile dengar lagu hampa arilasso..
    pastulagu syurga ditelapak kaki ibu oleh aishah.. (lagu neyh mmg ley wat saya nanges)..
    saya suke lah entri neyh..

    ReplyDelete
  5. lagu..perpisahan...last day dekat skol..mmg nangis...hmm..

    ReplyDelete
  6. lagu sudirmana ayah dan ibu la. sentap gila

    ReplyDelete
  7. Lagu Ibu...masa kat skolah dulu la..hahaha..skrg tak nangis dengar lagu..kalau membaca,selalu nangis..huhu

    ReplyDelete
  8. jujur ak ckp..lagu ayah dan ibu - sudirman bila ak dgr confirm nangis pnye r..^_^..satu lg klu tuk couple lagu To'ki - Hampa leh mengalir air mata ak gak sbb ada kenangan lgu tu ngn my boifren..ekeke

    ReplyDelete
  9. lagu taubat seorang hamba...hati hiba mengenangkan dosa-dosa yang kulakukan.....

    masa denga zikir ustaz badrul amin pon salu gak menitik2 air mata pastu berderai2 menuruni pipi....

    ReplyDelete
  10. lagu
    sinar dr st12
    lagu sang mantan dr nidji
    lagu jepun tu tapi lupe tajuknye~

    ReplyDelete
  11. lagu..di pondok kecil.
    ngan lagu anak..

    ReplyDelete
  12. Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta - Fltbaits... (-_-")

    ReplyDelete

komeng