Monday, June 21, 2010

buffered lagi...adoi...nuffnang baiknya....

wah wah wah....aku dpt buffered lagi...to be exact...empat lagi...so aku ada 5 buffered kat cni je...kat blog lagi satu ada 3...camana tu...tak pecaya...??agak agak layak tak nak buat tips...adoi...
tak pecaya sudah...malas dah aku nak buat....haha


err...aku harap jgnlah korang pegi antar email kat nuffnang bg contoh blog aku patut tak layak dpt buff ...nnt aku sedih...hehe

42 comments:

NaNaJoe said...

pergh...
meh sdekah cket.. :P

Mario said...

errr...tp ciput je weh...ekeke tu yg itamkan tu...wakaka

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhh!! tu yang best kalau setia ngan nuff, tapi aku gatei menduakan dia, hehhee :)

Mario said...

ieda...
tp ur innity mantapkan...hehe

padin said...

baguih dok ada, Rio...hehe

Mario said...

arini je arr..esok baru start training...hehe

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!!!

Mario said...

lelaki...
mmg best weh tp klu trffc tinggi...perghhh...masuk...hehe

cik elina said...

xpenah paham pun buffered tuh mcm mana..
:DD
tp tahniah la pacik mario sbb dpt buffered bnyk..
keh keh..

ejum said...

pakcik kayo pakcik kayo

black_mel said...

tips??dh lebih layak dh..bnyk jgk new2 blogger mcm aku nk tau ni bro..sharing is caring kan..org la ckp..

Mario said...

ellina...
hehe...thanks...nnt lps spm baru bole amik tau psl buffered2 ni weh...
study dulu..huhu

Mario said...

ejum
tak kayo pun weh...sbb trffc ciput...dah malas arr...

Mario said...

black mel...
errr...new blogger???ko new blogger ke weh...ekeke... segan aku weh nak buat tips ni...belum layak lg arrr...

azizan4444 said...

belog ni mmg besh..trffc tu.tu yg dpt buffer..x mcm blog aku trffc ciput je..sedey...huhu

Mario said...

jijan...
trffc ciput je weh...dah malas la weh...
camana dating ko ngan yus smlm weh...takde amik gmbr ke?ekeke

si[jari] telunjuk said...

tahniah bro....:)) nuffnang mmg baik

Mario said...

sijari...tp taklah sebanyak sijari punya...huhu

azizan4444 said...

ad..die nk tag ko..katenye..heheeh..lps ni die nk ajk ko..heheh

Mario said...

jijan...
ekeke...tag apa la pulak weh...haha

maCy said...

share meh? ;p

Mario said...

macy...segan arr...ekeke sama je ngan yg otai2 bg tu...

✿nenek moden✿ said...

mario..aku nak kat buff...sdekah la buang 2,3 ketul kat umah aku..huhu

DaHLia said...

fuhhh banyak seyyyy bak mai sebijik...hehehhehe

Mario said...

nenek...
klu bole mmg aku bg weh...bagi pinjam jela...hehe

Mario said...

dahlia...
adoi...segan weh otai dtg komen...hehe

fiezah91 said...

encik mario baik hati..nak jugak.. haha :)

PiNk ButTeRfLy said...

tak payah la u nak dapat banyak2 buff, tak best pun.

meh bagi i sikit. huhu..

L-E-E-Z-A said...

waaa..syoknya..mantap weh ;-)

Ery Farieha said...

trafik lebat
buff mst lebat gk kan?
hheehehe
x cam blog aku tu

Mario said...

fiezah...
hehe...aku je tak baik...ekeke

Mario said...

pink...
klu byk mmg tak best pun sbb bila berebut...dia malas nak kuar...ekeke

klu bule nak 3 je tapi tetap melekat...haha

Mario said...

leeza...
pecayalah tak syok...sbb tak seme kuar ...dia dah jd malas...haha

Mario said...

ery...
klu lebat...aku tak kuarkan weh...sbb tak lebatlah aku kuarkan tu...ekeke

rutikeben said...

mintak sbijik nando

aku ada hotlink sbijik je buff...hahaha

Mario said...

ruti...amik arr weh...ekeke byk2 tak guna gak weh...cukup klu dpt 1 tmpt 1...hehe

AishaDIYanything said...

wah bestnya..... bg le petua mario.....

~~su manje~~~ said...

pergh.............tu yg aku nk menuntut dgn bro mario nie.....

~~su manje~~~ said...

oh ya...maaf bro aku tulis kat sini ...nk maintain traffik berape bro tuk dpt buff nie...?

Mario said...

@~~su manje~~~

uikkk...sorry baru perasan komen ni...errr...tak yah tuntut apa2 ngan aku...ekeke tu buff untuk yg trffc rendah punya...hehe

Mario said...

@~~su manje~~~

biasanya seratus lbh je...dah cukup...

Mario said...

@AishaDIYanything

takde petua pun...main hentam je...