Monday, June 21, 2010

buffered lagi...adoi...nuffnang baiknya....

wah wah wah....aku dpt buffered lagi...to be exact...empat lagi...so aku ada 5 buffered kat cni je...kat blog lagi satu ada 3...camana tu...tak pecaya...??agak agak layak tak nak buat tips...adoi...
tak pecaya sudah...malas dah aku nak buat....haha


err...aku harap jgnlah korang pegi antar email kat nuffnang bg contoh blog aku patut tak layak dpt buff ...nnt aku sedih...hehe

42 comments

June 21, 2010 at 4:54 PM

pergh...
meh sdekah cket.. :P

June 21, 2010 at 5:00 PM

errr...tp ciput je weh...ekeke tu yg itamkan tu...wakaka

June 21, 2010 at 5:00 PM

yeahhh!! tu yang best kalau setia ngan nuff, tapi aku gatei menduakan dia, hehhee :)

June 21, 2010 at 5:01 PM

ieda...
tp ur innity mantapkan...hehe

June 21, 2010 at 5:08 PM

baguih dok ada, Rio...hehe

June 21, 2010 at 5:11 PM

arini je arr..esok baru start training...hehe

June 21, 2010 at 5:21 PM

wah..
besh2!!!

June 21, 2010 at 5:23 PM

lelaki...
mmg best weh tp klu trffc tinggi...perghhh...masuk...hehe

June 21, 2010 at 5:24 PM

xpenah paham pun buffered tuh mcm mana..
:DD
tp tahniah la pacik mario sbb dpt buffered bnyk..
keh keh..

June 21, 2010 at 5:34 PM

pakcik kayo pakcik kayo

June 21, 2010 at 5:43 PM

tips??dh lebih layak dh..bnyk jgk new2 blogger mcm aku nk tau ni bro..sharing is caring kan..org la ckp..

June 21, 2010 at 5:47 PM

ellina...
hehe...thanks...nnt lps spm baru bole amik tau psl buffered2 ni weh...
study dulu..huhu

June 21, 2010 at 5:47 PM

ejum
tak kayo pun weh...sbb trffc ciput...dah malas arr...

June 21, 2010 at 5:48 PM

black mel...
errr...new blogger???ko new blogger ke weh...ekeke... segan aku weh nak buat tips ni...belum layak lg arrr...

June 21, 2010 at 5:51 PM

belog ni mmg besh..trffc tu.tu yg dpt buffer..x mcm blog aku trffc ciput je..sedey...huhu

June 21, 2010 at 5:54 PM

jijan...
trffc ciput je weh...dah malas la weh...
camana dating ko ngan yus smlm weh...takde amik gmbr ke?ekeke

June 21, 2010 at 5:57 PM

tahniah bro....:)) nuffnang mmg baik

June 21, 2010 at 6:05 PM

sijari...tp taklah sebanyak sijari punya...huhu

June 21, 2010 at 6:13 PM

ad..die nk tag ko..katenye..heheeh..lps ni die nk ajk ko..heheh

June 21, 2010 at 6:20 PM

jijan...
ekeke...tag apa la pulak weh...haha

June 21, 2010 at 6:45 PM

share meh? ;p

June 21, 2010 at 6:48 PM

macy...segan arr...ekeke sama je ngan yg otai2 bg tu...

June 21, 2010 at 8:15 PM

mario..aku nak kat buff...sdekah la buang 2,3 ketul kat umah aku..huhu

June 21, 2010 at 8:18 PM

fuhhh banyak seyyyy bak mai sebijik...hehehhehe

June 21, 2010 at 9:44 PM

nenek...
klu bole mmg aku bg weh...bagi pinjam jela...hehe

June 21, 2010 at 9:46 PM

dahlia...
adoi...segan weh otai dtg komen...hehe

June 21, 2010 at 10:41 PM

encik mario baik hati..nak jugak.. haha :)

June 22, 2010 at 10:41 AM

tak payah la u nak dapat banyak2 buff, tak best pun.

meh bagi i sikit. huhu..

June 22, 2010 at 11:02 AM

waaa..syoknya..mantap weh ;-)

June 22, 2010 at 11:31 PM

trafik lebat
buff mst lebat gk kan?
hheehehe
x cam blog aku tu

June 23, 2010 at 7:39 AM

fiezah...
hehe...aku je tak baik...ekeke

June 23, 2010 at 7:40 AM

pink...
klu byk mmg tak best pun sbb bila berebut...dia malas nak kuar...ekeke

klu bule nak 3 je tapi tetap melekat...haha

June 23, 2010 at 7:41 AM

leeza...
pecayalah tak syok...sbb tak seme kuar ...dia dah jd malas...haha

June 23, 2010 at 7:41 AM

ery...
klu lebat...aku tak kuarkan weh...sbb tak lebatlah aku kuarkan tu...ekeke

June 23, 2010 at 1:27 PM

mintak sbijik nando

aku ada hotlink sbijik je buff...hahaha

June 23, 2010 at 1:42 PM

ruti...amik arr weh...ekeke byk2 tak guna gak weh...cukup klu dpt 1 tmpt 1...hehe

July 15, 2010 at 9:30 AM

wah bestnya..... bg le petua mario.....

September 18, 2010 at 12:04 AM

pergh.............tu yg aku nk menuntut dgn bro mario nie.....

September 18, 2010 at 12:04 AM

oh ya...maaf bro aku tulis kat sini ...nk maintain traffik berape bro tuk dpt buff nie...?

September 20, 2010 at 3:35 AM

@~~su manje~~~

uikkk...sorry baru perasan komen ni...errr...tak yah tuntut apa2 ngan aku...ekeke tu buff untuk yg trffc rendah punya...hehe

September 20, 2010 at 3:36 AM

@~~su manje~~~

biasanya seratus lbh je...dah cukup...

September 20, 2010 at 3:36 AM

@AishaDIYanything

takde petua pun...main hentam je...

Post a Comment