Our social:

Monday, June 21, 2010

buffered lagi...adoi...nuffnang baiknya....

wah wah wah....aku dpt buffered lagi...to be exact...empat lagi...so aku ada 5 buffered kat cni je...kat blog lagi satu ada 3...camana tu...tak pecaya...??agak agak layak tak nak buat tips...adoi...
tak pecaya sudah...malas dah aku nak buat....haha


err...aku harap jgnlah korang pegi antar email kat nuffnang bg contoh blog aku patut tak layak dpt buff ...nnt aku sedih...hehe

42 comments :

  1. pergh...
    meh sdekah cket.. :P

    ReplyDelete
  2. errr...tp ciput je weh...ekeke tu yg itamkan tu...wakaka

    ReplyDelete
  3. yeahhh!! tu yang best kalau setia ngan nuff, tapi aku gatei menduakan dia, hehhee :)

    ReplyDelete
  4. ieda...
    tp ur innity mantapkan...hehe

    ReplyDelete
  5. arini je arr..esok baru start training...hehe

    ReplyDelete
  6. lelaki...
    mmg best weh tp klu trffc tinggi...perghhh...masuk...hehe

    ReplyDelete
  7. xpenah paham pun buffered tuh mcm mana..
    :DD
    tp tahniah la pacik mario sbb dpt buffered bnyk..
    keh keh..

    ReplyDelete
  8. tips??dh lebih layak dh..bnyk jgk new2 blogger mcm aku nk tau ni bro..sharing is caring kan..org la ckp..

    ReplyDelete
  9. ellina...
    hehe...thanks...nnt lps spm baru bole amik tau psl buffered2 ni weh...
    study dulu..huhu

    ReplyDelete
  10. ejum
    tak kayo pun weh...sbb trffc ciput...dah malas arr...

    ReplyDelete
  11. black mel...
    errr...new blogger???ko new blogger ke weh...ekeke... segan aku weh nak buat tips ni...belum layak lg arrr...

    ReplyDelete
  12. belog ni mmg besh..trffc tu.tu yg dpt buffer..x mcm blog aku trffc ciput je..sedey...huhu

    ReplyDelete
  13. jijan...
    trffc ciput je weh...dah malas la weh...
    camana dating ko ngan yus smlm weh...takde amik gmbr ke?ekeke

    ReplyDelete
  14. tahniah bro....:)) nuffnang mmg baik

    ReplyDelete
  15. sijari...tp taklah sebanyak sijari punya...huhu

    ReplyDelete
  16. ad..die nk tag ko..katenye..heheeh..lps ni die nk ajk ko..heheh

    ReplyDelete
  17. jijan...
    ekeke...tag apa la pulak weh...haha

    ReplyDelete
  18. macy...segan arr...ekeke sama je ngan yg otai2 bg tu...

    ReplyDelete
  19. mario..aku nak kat buff...sdekah la buang 2,3 ketul kat umah aku..huhu

    ReplyDelete
  20. fuhhh banyak seyyyy bak mai sebijik...hehehhehe

    ReplyDelete
  21. nenek...
    klu bole mmg aku bg weh...bagi pinjam jela...hehe

    ReplyDelete
  22. dahlia...
    adoi...segan weh otai dtg komen...hehe

    ReplyDelete
  23. encik mario baik hati..nak jugak.. haha :)

    ReplyDelete
  24. tak payah la u nak dapat banyak2 buff, tak best pun.

    meh bagi i sikit. huhu..

    ReplyDelete
  25. trafik lebat
    buff mst lebat gk kan?
    hheehehe
    x cam blog aku tu

    ReplyDelete
  26. fiezah...
    hehe...aku je tak baik...ekeke

    ReplyDelete
  27. pink...
    klu byk mmg tak best pun sbb bila berebut...dia malas nak kuar...ekeke

    klu bule nak 3 je tapi tetap melekat...haha

    ReplyDelete
  28. leeza...
    pecayalah tak syok...sbb tak seme kuar ...dia dah jd malas...haha

    ReplyDelete
  29. ery...
    klu lebat...aku tak kuarkan weh...sbb tak lebatlah aku kuarkan tu...ekeke

    ReplyDelete
  30. mintak sbijik nando

    aku ada hotlink sbijik je buff...hahaha

    ReplyDelete
  31. ruti...amik arr weh...ekeke byk2 tak guna gak weh...cukup klu dpt 1 tmpt 1...hehe

    ReplyDelete
  32. wah bestnya..... bg le petua mario.....

    ReplyDelete
  33. pergh.............tu yg aku nk menuntut dgn bro mario nie.....

    ReplyDelete
  34. oh ya...maaf bro aku tulis kat sini ...nk maintain traffik berape bro tuk dpt buff nie...?

    ReplyDelete
  35. @~~su manje~~~

    uikkk...sorry baru perasan komen ni...errr...tak yah tuntut apa2 ngan aku...ekeke tu buff untuk yg trffc rendah punya...hehe

    ReplyDelete
  36. @~~su manje~~~

    biasanya seratus lbh je...dah cukup...

    ReplyDelete

komeng