Friday, June 25, 2010

Blogwalking takde perasaan...

camtula kitakan...bila nak promote blog ...salah satu cara ialah dengan berblogwalking...mmg best blogwalking ni kan tapi adakah kita berblogwalking dengan perasaan??...atau kita just bw tanpa ada perasaan apa?aku...
kadang2 ada perasaan...kadang2 tak...hehe sorrylah yer...kadang-kadang nak bw berperasaan ...baca2 pastu nak komen2...tapi kadang-kadang penat-penat baca...nak komen...berpage2 aku kene bukak...kalau tenet laju...aku ok je...tapi kalau tenet lembab...dgn tenet dengan korang sekali kene maki2 ...ekeke so mmg berperasaan arr kan...haha


tu jela aku nak cakap...nsht aku...buat arr popup komen...ekeke

6 comments

June 25, 2010 at 9:01 AM

WP boleh buat pop up tak? :P

June 25, 2010 at 9:03 AM

hahhah...
penuh perasaan cinta nih...
aku nak bercuti...
header aku da ejas sikit...
banner kartun yg vio lukis aku da buat...
so abis utang setakat nih...
utang tag ngan ko aku takde...
ngan org len bnyak... wakakaka

June 25, 2010 at 11:13 AM

aku paling tension bila time blogwalking, masuk blog je dengar lagu

bingit! aku datang nak baca artikel tapi bila dengar lagu terus ilang mood.

perlu ke kita letak lagu kat blog?

June 26, 2010 at 12:32 AM

Wahahhaha...aku pun sama la...kdg2 sgt menyampah bila org blogwalk tapi tulis sesuatu yg nampak mcm gedik.Contoh mandi kat sini..makan kat sini la..entah pape.blog mcm tu mmg aku tak bukak la..haha

Latest post: PKR bukan lagi Politik??

June 26, 2010 at 8:48 AM

blogwalking aku bkn nk promote blog tp nak baca2 je so slalu klu blogwalking mmg tgh ada mood nk membaca hehe

June 26, 2010 at 10:37 AM

aku copy paste ayat ko je lah bro..hahahhaahha

Post a Comment