Our social:

Wednesday, June 16, 2010

Bestnya jumpa kawan lama rasa macam nak lempang2 je...





Ada sekali tu kan....bestnye...dapat jumpa kawan lama...kawan sekolah rendah...muka macam nak berubah tapi...tak berubah...badan macam dah besar tapi tak besar sangat...cuma perut je la yang dah kedepan...dia yang tegur aku...

Rio!!!eh weh...perghhh...kenal lagi tak? eh kenal lah...muka macam ko mana bole lupa...bhahahaha gelak macam takde dosa...macam2 pulak tanya...dia tanya, aku jawab...aku tanya, dia jawab...aku gelak, dia gelak...dia gelak, aku gelak...

sungguh indah saat itu...

lepas tu sebab dah lama sangat rasa bosan pulak.......sebelum belah tu...cam biasa arr kan ...dia pun bagi le name kad dia kat aku...aku amik arrr.... kad ko takde ke...ooo kad aku tak siap lagi...dekat 10 tahun dah aku tempah tak siap2 lagi...bhahahaha dia gelak ngan lawak bodoh aku tu...

pastu aku terlepas cakap...ooo...nama ko syarifuddin...

aaa.....errrrrr....keh3 dari tadi aku tak ingat pun nama dia...main belasah je cakap...


lepas ni kene bukak balik album lama2 pastu tulis nama sekor2 kat muka dorang,,,,bhahaha
camtu lakan...kadang2 bila dah lama sgt tak jumpa...nama pun bole terlupa...tapi muka tetap ingat...ngeeeee



38 comments :

  1. nama ko real life rio gak ek bro?

    ReplyDelete
  2. kalau aku jadi syarifudin tuh sumpah aku akan buat status kat FB supaya semua orang jgn tegur ko lagi!! hahah

    ReplyDelete
  3. rano...
    sebnrnya tak...tu nama pena je.....

    ReplyDelete
  4. dia tak belasah ko sebab ko tak ingat name dia?
    hakhakhak sengal punye mario..

    ReplyDelete
  5. hahahaha..tajuk pon dah mcam best..
    laen kali sblom pi jumpe tue..bukk dlu album lme..hahahaha..

    ReplyDelete
  6. yatre...
    kehkehkeh sib baik aku takde fb...wakaka
    biasalah weh...lama tak jumpa...kawan aku kan dah beribu...manalah aku nak ingat...haha

    ReplyDelete
  7. nikon...
    tak pun...tapi dia macam kecik hati...haha tapi dia gelak2 jgk arrr...dia kata...
    sioll ko...ekeke

    ReplyDelete
  8. ira,,,
    hak hak...terserempak arr...tu la...sesekali kita mmg kene bukak album lama2 bg ingt ckit kat kawan2 kita...takut2 terlupa nama lagi....wakaka

    ReplyDelete
  9. hahaha...segan~tapi betul la..aku pun susah gak nak ingat nama org..muka ye senang..hee..ni aku nak cerita pasal membe aku pulak~

    My latest post:Kwn baik semua org

    ReplyDelete
  10. iqbal...
    ye la kan...muka mmg kita senang nak ingat tapi nama ni mmg susah arr...hehe

    ReplyDelete
  11. hahha...
    giler kentang nyembang tp x ingat nama...

    ReplyDelete
  12. yus...ekeke
    takan ko tak penah weh...bukan biasa ke bende tu...haha

    ReplyDelete
  13. hee
    mmg best jumpe kawan lama.
    macam nak bg penumbuk jee

    ReplyDelete
  14. Aku cepat refresh...
    takat ni belom penah jadi lagi... ekeke

    ReplyDelete
  15. Hahaha...
    Aku pn tak penah igt nama member lama...
    Mintak2 takkan terlepas cakap di saat akhir...

    ReplyDelete
  16. anisa...
    ye ye betul tu...kalau bole nak bagi penerajang sekali...nak tunjukkn betapa mesrenya kita kan...ekeke

    ReplyDelete
  17. yus...ceh...langsung taknak cover aku...ekeke

    ReplyDelete
  18. langit...
    alaaa....nmpknya takde geng pelupalah aku camni...ekeke

    ReplyDelete
  19. law bley aku takmo jumpa mmber lama~ semak je

    ReplyDelete
  20. ayu...dah kalu dia yg tegur dulu takan nak larik 100m pulak...ekeke
    aku pun sama arrr...segan dgn keadaan aku yg tak bape nak berjaya ni...mmmm

    ReplyDelete
  21. haha..aku pernah rasa cegini weh..hehe..
    sembang bagai nak rak..pastu..bila dia blah..aku tanya member..
    weh..apa nama dia?hahaha..walhal..bukan berpuluh tahun pun aku tinggal sekolah..hehehe...^__^"

    ReplyDelete
  22. nenek...
    tula...dorang2 ni tanak mengaku...ekeke
    errr...mgkin sbb tu ko guna nama nenek kot...ko ni pelupa...hehe

    ReplyDelete
  23. kehkeh...itu biase..aku name budak pempuan paling liat nak inggat//reu lepas sorang pun xtau name die..main awak2 je sampai balik

    ReplyDelete
  24. adoiiii sadis nya lahaiii dpt kawan cmni.
    :P

    eh comel lak nma syarifuddin.

    die dah gelak trbongkang kangkang msti trsentap tetibe
    selamba lak tu cakap ooo nama kau syarifudin.
    muehehe

    ReplyDelete
  25. hentakbelipat...
    kih3...betul tu...tapi kalu ramai2 bole gak tunggu org panggil dia kan...ekeke

    ReplyDelete
  26. husna...
    husna tunggulah nanti bila dah masuk u...confirm lupa terus nama kawan sekolah rendah...haha

    errr...comel pemende nama dia tu...kih3

    ReplyDelete
  27. hahaa. takpe2. perut tu lambang kemewahan bro. hahaha

    ReplyDelete
  28. amal...
    haha...tu lambang penyakitla weh...ekeke

    ReplyDelete
  29. giler cool! tajuk entry!haha..

    ReplyDelete
  30. >>___<<

    keh3x ~ cilake jer lu punye
    muahahhahahaha ... cam haremmmm! zasssss

    ReplyDelete
  31. hehe... selalu juga Kak Nida kena macam ni.. moral of the story.. jangan sesekali cuba tibai nama org yang kita samar2..

    ReplyDelete
  32. xle wat po ah
    kalau dah jumpe satu universiti punye ramai xkan igt sorg2 pnye name
    gyahahaahahaaha~

    ReplyDelete
  33. sis nida...
    tulah...harap2 tak terlepas ckp lagi ek...hehe

    ReplyDelete
  34. hellioz,,,
    hehe...camtu arr...klu dah ramai tu mmg tak hingat arr...lbh2 lg dak2 sekolah rendah.....lagi fail...haha

    ReplyDelete
  35. touya...
    mario fernando torres gerrard...kan dah bg kat tag mana ntah ari tu...haha

    ReplyDelete

komeng