Our social:

Thursday, June 17, 2010

aku tak kisah tapi bole tak ko belah...

Aku mmg bengang malam tadi...aku tak kisah sgt spain kalah tapi bila ada sorang budak tu...masuk2 je terus cakap...laaa...spain dah kena...errr...pastu tanya...

SUI
tu pasukan apa???perghhh...

bodo ke hape ko ni...


14 comments :

  1. hahahahahhaha...
    woi..sebab bola pun bara ke?hehe...nah amek 9 kupang beli teh o ais ye..
    kasi hati ko sejuk...hehe

    ReplyDelete
  2. nenek...
    kan aku dah ckp tak kisah...masalhnya dia klu tak minat bola ,bt pe dtg kt kitaorg...

    ReplyDelete
  3. marah beno...heheh..chil..spain ad 2 match lagi kan

    ReplyDelete
  4. ^___^" heeeee.....dia saja nak manja2 ngan ko la tu rio..haha
    since bola start,aku xpernah lagi tengok match...hehehe..

    ReplyDelete
  5. alahai sabar ye rio.. hehehe~~ biase la manusia~ ;p

    ReplyDelete
  6. nenek...
    nak manje ke nak pelempang...ekeke
    ko tak minat takpe arr...hehe

    ReplyDelete
  7. hentak...
    ye arr...msh ada peluang...yg aku marah sgt dia tak tau sui tu...singkatan tuk negara mana...haha

    ReplyDelete
  8. nana...
    hehe...aku sabar je weh...

    ReplyDelete
  9. suii tu sape????***ngeh2,kan da termasuk kalngan bodo....((siyes tak taw_))

    ReplyDelete
  10. SUI is the abbreviation of "SUISSE" which is french for Switzerland

    ReplyDelete
  11. rio ko agak2 la bile malaysia bole layak masuk piala dunia ni ekk..lama dah aku tggu..mcm nak kempunan je dah aku rasa hehe

    ReplyDelete
  12. cik...
    tunggu anak2 ko weh...ngeeee

    ReplyDelete
  13. hehe...kini baru ku tahu....mekasih

    ReplyDelete

komeng