Thursday, June 17, 2010

aku tak kisah tapi bole tak ko belah...

Aku mmg bengang malam tadi...aku tak kisah sgt spain kalah tapi bila ada sorang budak tu...masuk2 je terus cakap...laaa...spain dah kena...errr...pastu tanya...

SUI
tu pasukan apa???perghhh...

bodo ke hape ko ni...


14 comments

nenekmoden
June 17, 2010 at 11:48 AM

hahahahahhaha...
woi..sebab bola pun bara ke?hehe...nah amek 9 kupang beli teh o ais ye..
kasi hati ko sejuk...hehe

June 17, 2010 at 12:00 PM

nenek...
kan aku dah ckp tak kisah...masalhnya dia klu tak minat bola ,bt pe dtg kt kitaorg...

hentakbelipat
June 17, 2010 at 12:05 PM

marah beno...heheh..chil..spain ad 2 match lagi kan

nenekmoden
June 17, 2010 at 12:23 PM

^___^" heeeee.....dia saja nak manja2 ngan ko la tu rio..haha
since bola start,aku xpernah lagi tengok match...hehehe..

nanajoe
June 17, 2010 at 12:56 PM

alahai sabar ye rio.. hehehe~~ biase la manusia~ ;p

June 17, 2010 at 2:20 PM

nenek...
nak manje ke nak pelempang...ekeke
ko tak minat takpe arr...hehe

June 17, 2010 at 2:21 PM

hentak...
ye arr...msh ada peluang...yg aku marah sgt dia tak tau sui tu...singkatan tuk negara mana...haha

June 17, 2010 at 2:21 PM

nana...
hehe...aku sabar je weh...

jemari88
June 17, 2010 at 5:09 PM

suii tu sape????***ngeh2,kan da termasuk kalngan bodo....((siyes tak taw_))

June 17, 2010 at 5:24 PM

SUI is the abbreviation of "SUISSE" which is french for Switzerland

cikbiol
June 17, 2010 at 11:43 PM

rio ko agak2 la bile malaysia bole layak masuk piala dunia ni ekk..lama dah aku tggu..mcm nak kempunan je dah aku rasa hehe

June 18, 2010 at 9:40 AM

cik...
tunggu anak2 ko weh...ngeeee

jemari88
June 18, 2010 at 11:58 AM

hehe...kini baru ku tahu....mekasih

June 18, 2010 at 12:40 PM

jejari...
ekeke

Post a Comment