Thursday, June 17, 2010

aku tak kisah tapi bole tak ko belah...

Aku mmg bengang malam tadi...aku tak kisah sgt spain kalah tapi bila ada sorang budak tu...masuk2 je terus cakap...laaa...spain dah kena...errr...pastu tanya...

SUI
tu pasukan apa???perghhh...

bodo ke hape ko ni...


14 comments:

nenekmoden said...

hahahahahhaha...
woi..sebab bola pun bara ke?hehe...nah amek 9 kupang beli teh o ais ye..
kasi hati ko sejuk...hehe

mario said...

nenek...
kan aku dah ckp tak kisah...masalhnya dia klu tak minat bola ,bt pe dtg kt kitaorg...

hentakbelipat said...

marah beno...heheh..chil..spain ad 2 match lagi kan

nenekmoden said...

^___^" heeeee.....dia saja nak manja2 ngan ko la tu rio..haha
since bola start,aku xpernah lagi tengok match...hehehe..

nanajoe said...

alahai sabar ye rio.. hehehe~~ biase la manusia~ ;p

mario said...

nenek...
nak manje ke nak pelempang...ekeke
ko tak minat takpe arr...hehe

mario said...

hentak...
ye arr...msh ada peluang...yg aku marah sgt dia tak tau sui tu...singkatan tuk negara mana...haha

mario said...

nana...
hehe...aku sabar je weh...

jemari88 said...

suii tu sape????***ngeh2,kan da termasuk kalngan bodo....((siyes tak taw_))

mario said...

SUI is the abbreviation of "SUISSE" which is french for Switzerland

cikbiol said...

rio ko agak2 la bile malaysia bole layak masuk piala dunia ni ekk..lama dah aku tggu..mcm nak kempunan je dah aku rasa hehe

mario said...

cik...
tunggu anak2 ko weh...ngeeee

jemari88 said...

hehe...kini baru ku tahu....mekasih

mario said...

jejari...
ekeke