Our social:

Saturday, June 19, 2010

aku dah buat salah ke hape ni...

mmg pelik je arr template baru ni...ingatkan best...abis semua readmore aku tak bole pakai...menyesal pulak aku tukar...tapi best jugak arr sebab disqus aku dah hilang so boleh arr aku try pakai intense pulak...baru nampak macho...haha

ok arr...aku nak test seminggu je ni pastu aku tukar lagi kalau rajin...

6 comments :

  1. hoyeeee senang nk komen wakaka
    eh pesss arrr

    ReplyDelete
  2. asek cat umah je rajin beno ko nihhh

    ReplyDelete
  3. miss...
    tahniah le...haha

    aku saje je arr...try n error...senang dah nak edit blogspot ni...

    ReplyDelete
  4. testing testing 1 2 3..

    ingatkan buat salah hape td..
    hihik

    ReplyDelete
  5. cik elina...
    hehe...bukan mcm dah bersalah ke ngan template lama...haha

    ReplyDelete
  6. Wah....
    Sedap btul mata memandang dgn permandangan di sini...

    Wah, komen pn dh senang...
    Bestnyer....

    ReplyDelete

komeng