Our social:

Sunday, May 30, 2010

tag 'M'

ada sorg lg yg berani bangat ni...dah lah tag aku...susah pulak tu...tapi sbgai rockerz sejati...aku akan buat slow2...dalm bi pulak tu but last but not least i like...kihkihkih

Rules:

It's harder than it looks...
Copy to your own notes...
Erase my answers...
Enter yours and tag twenty (20) people...
Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
They have to be real...
Nothing made up...
If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
You cannot use any words twice...
and
You can't use your name for the boy / girl name question...




1. What is your name : mario fernando torres gerrad undertaker the rock
2. A four letter word : must
3. A boy's name : musang berjanggut<---pompuan nak guna pun bole...hehe
4. A girl's name : maria
5. An occupation : mission impossible special agent
6. A colour : maroon dunhill
7. Something you wear : makeup when i'm wrestle
8. A food : mee maggi mamak
9. Something found in the bathroom :mee
10. A place : mybedroom
11. A reason for being late : malas
12. Something u shout : miss u...
13. A movie title : my name is mario but call me the rock<---still in progress
14. Something u drink : mineral water
15. A musical group : misplaced<---still not enough member so no album...
16. An animal : marimau...in english: tiger
17. A street name : mario street
18. A type of car : mini cooper<----copy pes...kihkihkih




24 comments :

  1. aku pun dh buat tag cmni. aku bedal je BM..kuikuikui

    mula2 tu sakit gak otak aku nk fikir. last2 aku bantai je mana yg ada:D

    ReplyDelete
  2. smthing found in bathroom :mee??
    hahaha

    ReplyDelete
  3. marimau?? hehehehe wakakaka

    ReplyDelete
  4. haha.. yo lah tuh..
    pergh bleh tahan gak kete yang ngko nak ekh :p
    mini cooper tuh.. kalsik dan unik la.. bagi aku la..

    ReplyDelete
  5. haisy.. tlg la.. aku x berjaya lgi buat untuk huruf Y. sgt la susah..

    ReplyDelete
  6. wahahahahaha~~~
    aku tompang kat sini je r...

    ReplyDelete
  7. mmg agak mencabar la tapi bdal je la kan kalau dapat..haha~

    ReplyDelete
  8. hoohoho..
    mencabar..lawak jer..

    ReplyDelete
  9. red...aku pun bedal gak...ekeke

    ReplyDelete
  10. diea...
    takde ke weh?hahaha

    ReplyDelete
  11. cik...
    haha...salah ke weh...wakaka

    ReplyDelete
  12. yus...
    bhahaha....
    ko mmg suka tompang cik b...ekeke

    ReplyDelete
  13. wadud...
    aku kopi pes je tu...aku suka kancil je...murah ckit...hehe

    ReplyDelete
  14. yaya...
    y lg senang arrr...huhu

    ReplyDelete
  15. noor...
    yep...bedal je weh...haha

    ReplyDelete
  16. ella...
    haha...bedal je tu...lawk je kan tag ni...ekeke

    ReplyDelete
  17. baru teringat!~ nana utang tag ni lg~ hahaha~lame da xbuat2~~ :P

    ReplyDelete
  18. best nya tag ni !

    ahaha

    ReplyDelete
  19. aku pon dah buat.. hehehe

    ReplyDelete
  20. nana...
    ada lg tag yg aku belum buat...sama arr...ekeke

    ReplyDelete
  21. husna...
    buat le klu best...ekeke

    ReplyDelete
  22. zoro...
    ko mmg rajin...psl tu ramai rajin tag ko...ekeke

    ReplyDelete

komeng