Our social:

Friday, May 21, 2010

sorry...

jgn tiru apa yang aku buat ni...aku terpaksa...

aku tak bole nak cakap sekarang...


38 comments :

  1. em....dh x nk blogging ke...

    ReplyDelete
  2. ermmmmmmmmmmm owwwwwwwww owwwwwwwww
    nak kawen lg 1 erk? report kat isteri! wakaka

    ReplyDelete
  3. hahha~~~ aku third...
    "do what ur heart tellin' u"

    ReplyDelete
  4. ok tak tiru..tp apa?

    ReplyDelete
  5. erkk..tiru pe..nape xboleh bgtau skrg ni..hoho..;)

    btw, ade awrd utk mario..tahniah3..:D

    ReplyDelete
  6. tiru apa???? buat entry ngelat lagi?kuikukui

    ReplyDelete
  7. ok tunggu...heheheh

    ReplyDelete
  8. berpusing2 macam gasing daa.. :-)
    boleh letak iklan tapi kene bayar singgit? ok gak.. :-)

    ReplyDelete
  9. ini misteri nie..

    ok2.. aku tunggu........
    (^_^)

    ReplyDelete
  10. benda apa ko dah buat bro
    nanti gtau tau

    ReplyDelete
  11. kau nak bukak web porno ke rio. jangan. nanti isteri mengamok!

    ReplyDelete
  12. uiks? tiru ??


    berd !! isk3

    ReplyDelete
  13. mario.. ko nak pegi mane? jangan lupe bawak aku skali taw..

    ReplyDelete
  14. aik.. nape lak nie..? cool je bang.. jangan tiru macam saya.. hakhak..

    ReplyDelete
  15. nina...
    erkkk???kihkihkih... i love my wife la...

    ReplyDelete
  16. soleh...
    mmmm...belum tau lg....ekeke

    ReplyDelete
  17. aisyyah...
    ok ok...nnt amik...thanks

    ReplyDelete
  18. red
    kuikuikui...tau takpe...ekeke

    ReplyDelete
  19. hawa...
    bagus2...tnggu dgn sabar yer...

    ReplyDelete
  20. wadud...
    hhuhu...saje nak test je tu

    ReplyDelete
  21. zoro...
    takde la misteri sgt weh...kihkihkih...

    ReplyDelete
  22. hans...
    takdepape pun aku buat weh...ekeke

    ReplyDelete
  23. ruti...
    takde pape arrr...saje cari pasal...ekeke

    ReplyDelete
  24. berd...
    ekeke...belum tiba masanya lagi weh...ekeke

    ReplyDelete
  25. berd...
    best weh disqus ni...boleh edit komen...kehkehkeh

    ReplyDelete
  26. cik...
    ekeke
    takpe je berd tu...ekeke

    ReplyDelete
  27. nick...
    ekeke...ko berat tak?ekeke

    ReplyDelete
  28. guest...
    ekeke...tak tiru...huhu

    ReplyDelete
  29. tak pom.. aku ringan je.. hakhakhak.. sebab tu aku nak ikot kau.. =(

    ReplyDelete
  30. nick...
    kihkihkih...ok.. ko bole ikut...haha

    ReplyDelete
  31. haha oyeahh !! time kaseh.. aku takot ko nak tutup blog ataw private kan blog kau je.. tu aku pk.. =(

    ReplyDelete
  32. nich...
    yg tu lmbt lg kot cuma aku kurgkn masa tuk berblogging je...

    ReplyDelete

komeng