Our social:

Monday, May 10, 2010

salah siapa?




pelik sungguh manusia ni...tak pernah nak mengaku salah...kalau bole amik kesempatan... akan sungguh2 amik kesempatan...

kalau betul tindakan... wah...bagus2...memang patut buat camtu

kalau tersalah, itupun tak tau salah ke tak....terus kata salah....

yang pasti...patut ke masa tu ada kat situ...

yang pertama...tak sedar...

yang kedua... amik peluang

nak tunggu yang ketiga ke baru semua nak sedar...???

24 comments :

  1. peluang tak akan dtgs elalu!

    ReplyDelete
  2. dasar manusia tamak.. mmg suka gitu.. huhu... bersedahanalah..

    ReplyDelete
  3. cakap tanpa berfikir rio.. macam tue la.. manusia nie banyak kelemahan.. susah nak cari yang perfect..

    ReplyDelete
  4. tedi...
    hehe...betul tu...tapi kalau dtg pun tak semestinya akan membawa untung kat kita...

    ReplyDelete
  5. roronoa...ye betul tu...apa2 hal pun bersederhana adalah terbaik...hehe

    ReplyDelete
  6. cha...
    tul tu...kadang2 bila bergurau...terlebih...bila rapat sangat...mulut memang laju...
    ntahla..klu takde buat salah...bukan namanya manusiala kan...ekeke

    ReplyDelete
  7. hahaha..manusia memang camtuh. mane penah ngaku salah sendiri. dah langgar kereta orang yang memang tengah parking pon boleh salahkan kereta tersebut.. :P

    ReplyDelete
  8. aidi...
    ekeke...tu melampau tu weh...errr tapi tak pelik juga...kalau jatuh pun salahkan batu...haha

    ReplyDelete
  9. Sekali: memang "salah"
    2 kali : dah jadi "tabiat"
    3 kali : "tebiat"

    ekeke... (>__^")

    ReplyDelete
  10. pengalaman ke nie rio..? wuishoo.. tue la.. Kalo terlalu melayan kadang2 orang tue ter'over' .. tak sedar pun dah buat salah..

    ReplyDelete
  11. cha...
    haha...kadang2 pengalaman mengajar kita...kadang2 tak... wakaka

    ReplyDelete
  12. yus...
    kalau dah tebiat...apa ubat dia weh...ekeke

    ReplyDelete
  13. hans
    haha..kalau tak amik peluang tak boleh ke weh...kasi kat orang lain pulak... mesti dapat balasan yang lebih baik...hehe

    ReplyDelete
  14. betol tue rio.. tak semua pengalaman yang mengajar kita.. hahha..

    blogwalking.. :)

    ReplyDelete
  15. klu aku, aku lempangkan ajer...
    klu kete dia mahal cube2 pecahkan fog light dia... sure nangis...
    perkh!!! jahatnye aku... aku cakap je nih... aku berani2 takot je
    wakaka~~~

    ReplyDelete
  16. kadang2 pengalaman itu lebih kejam dari kita... haha

    ReplyDelete
  17. betol-betol. tapi rio kalau ada perempuan goda kat depan kita kena ambik peluang tanpa rasa bersalahkan?

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. salah siapa sering ditanya..
    salah mereka atau kau saja
    ooooo hahaha
    eh ternyanyi lagu kru plak wakaka

    ReplyDelete
  19. cha...kadang2 bukan ape...terrrlupa..ekeke

    jap g aku bw...:D

    ReplyDelete
  20. yus...
    wakaka...aku suka cara ni weh...ekeke
    tapi sama arr la weh...berani2 takut jgk ni...wakaka

    ReplyDelete
  21. berd...
    errr...ada ke weh...tengok arr dulu camane weh...hahaha

    ReplyDelete
  22. cik...
    siyes...aku tak tau lagu kru tu....ekeke
    mula2 aku cuba fahamkan jugk...tiba2 ko ckp lagu kru pulak...wakaka

    ReplyDelete

komeng