Our social:

Tuesday, May 18, 2010

piala dunia : pasukan pilihan




lepas thomas cup...hoki...pasni world cup pulak...mesti seme dah ready dgn pasukan pilihan masing-masing...tapikan...ada gak yang tak minat bole ni...ishhh... oleh sebab malaysia tak main so macam tak suka kita cam nak lebih2...pelik aku...apa yang dimaksudkan ngan lebih2 tu tak taulah aku...apa yang aku tau...siap ada judi bola...yang tu mmg lebih...
tapi kalau setakat minat sebab gaya permainan yang menarik...corak serangan...defence yang mantap...keeper yang terbang2...salah ke?ntahlah...nak tunggu pasukan negara masuk piala dunia kena tunggu ko jela main bola yer...aku mesti sokong...haha. Be realistic la kan...ok...lupakan si kayu bangku merepek sorang2...jum kita sokong pilihan pasukan kita...yeahuuuu... Spain weh...spain akan jd juara dunia yang paling bergaya...
errr...backup team aku...ekeke...brazil ngan german...huhu

yang tak minat bola tu tak payah lah nak bg mcm2 alasan bodoh nak kutuk yang minat bola...kami minat bolasepak...bukan nye nak jadi warganegara negara yang kami minat...kami sayang malaysia...ini negara kami...takan tak sayang pulak...cakap tu fikir2lah ye...

30 comments :

  1. First yeah!!!
    Brazil di sini...

    ReplyDelete
  2. ada ke yg kutuk2 bola nie??? rugi sungguh lah dorang x minat bola nie!!! walau pun ku nie pmpuan!!! bola tetap di hati!!! Go Go Spain n Jerman!!! hehe!!! Brazil ksi chan ye kat team lain menang!!! tah2 itali menang lagiii!!!! xpelah spa menang ..asalkan ku bersemangat nk tgk world CUp kali nie!!!! kalau malaysia ada g syok kan!!! tp tunggu kucing ada kaki 10 kot baru msuk!!! haha x pelah :)

    ReplyDelete
  3. kita serupa.spain go spain.wee.

    ReplyDelete
  4. Tak minat bola...
    Tp tak benci bola...

    Org tgk, aku pn tgk...
    Org jerit, aku pn jerit...
    Org lompat, aku pn lompat...

    Haha.. Layannn....

    ReplyDelete
  5. xbpe minat bola tp for sure akan sokong pasukan yg menang* nanti..muahahah..;p

    ReplyDelete
  6. jgn lupa dtg melaka ada sukan Malaysia..heheh

    ReplyDelete
  7. anak buah suruh sokong mu..umo bru 6 thn dah semangat ni nak tgk world cup.

    ReplyDelete
  8. yus...
    ekeke...pes eh...jgn brazil kuar awal sudahla weh...haha
    errr...backup team aku tu weh...ekeke

    ReplyDelete
  9. harmacy...
    yer betul tu...dah tak minat bola nak kutuk2 kita pulak...wahaha
    yeay...spain weh...hahaha pasti juara...
    kalu malaysia ada mmg best la weh tapi kalu dpt piala asia pun dah ok dah...bhahaha

    ReplyDelete
  10. fobia...
    weee...go spain go....

    ReplyDelete
  11. langit...
    yeay...layannn...macam ni lagi best...seme pasukan menang dia sokong...keke

    ReplyDelete
  12. aisyyah...
    mana aci camni weh...ekeke nak menang je...wakaka

    ReplyDelete
  13. hawa...
    aku kat melaka arrr... tgk arr nnt kalau rajin...g arr stadium jebat tu...belakang umah je...ekeke

    ReplyDelete
  14. solehah...
    ekeke....mu mn de la weh...kata kat anak buah...sokong spain...abang hensem ada... abang torres...ekeke

    ReplyDelete
  15. ek eleh..same lah..blakang umah..leh tgk org berenang kan...heheh

    ReplyDelete
  16. aku sokong england tp macam spain jer yg mng.. harap2 torres msk chelsea lps world cup nnt.. hahaha

    ReplyDelete
  17. aku minat belanda. memang terok la spain kena belasah dengan belanda. kehkehkeh.

    ari tu aku dah jumpe awek belanda. pakai skirt pendek. tu yang aku minat.

    ReplyDelete
  18. zany...
    aikkk...minat england tapi rasa spain menang...ekeke mana bole weh...tetapkan iman weh...haha
    ciss...jgn harap weh...sekali liverpool...selama2nya liverpool... ekeke

    ReplyDelete
  19. berd...
    bhahaha...mana bole camtu weh...ko dah jumpa ke awek spain...
    tgk wel kap nnt wehh...mesti ko ubah fikiran...wakaka

    ReplyDelete
  20. uikkk...berenang kat sungai bole la tengok...ekeke ot time banjir...haha

    ReplyDelete
  21. nak kutuk gak boleh? ekeke

    ReplyDelete
  22. hahaha...panjt kelapa sawit pun ok jugak

    ReplyDelete
  23. cik...
    ko beran ko kutuk arrr...ekeke

    ReplyDelete
  24. yeahh... spain tetap no 1..

    ReplyDelete
  25. tak kawan ngan yus.. hahha..

    ReplyDelete
  26. dia nak balik awal tu cha...
    errr tapi rasanya backup team dia...spain weh...ekeke

    ReplyDelete
  27. hawa...
    haha...hrp2 tak banjirla masa sukma tu...ni tiap2 ptg asik ujan je ni

    ReplyDelete
  28. yes cha...
    go torres go...ekeke

    ReplyDelete
  29. kenapa tmpt awr tak hujan? confius..hehe

    ReplyDelete
  30. tension ar rio.. nape tah arini.. diam2 je tau..

    ReplyDelete

komeng