Our social:

Sunday, May 2, 2010

peringatan untuk gadis-gadis




aku serba salah nak cakap ni sebenarnya tapi sebab aku ni prihatin...aku kene cakap jugak...aku harap takde yang salah faham...aku harap adik adik pompuan aku seme berhati hati yer sebab...ada orang cakap... orang cakap ok... bukan abang mario cakap...kalau nak tau pompuan tu cantik ke tak...tengok muka dia masa baru bangun tido...so, mintak tolong semua yer... mekup2 dulu sebelum bangun tido ok ...

ni n3 gurau je weh....aku buat schedule post sebab aku takde masa nak update...hahaha



nnt ada post baru aku delete n3 ni...hahaha

ni kira cheat post jgk...<====otai marah weh...so korang jgn tiru cheat post cam aku tau

24 comments :

  1. Hahahaha...mmg betul la abg mario...
    kalau nak tgk natural beauty dia, kene tgk time bgn tido..heehehehe
    buleh pulak ke nak mekap dlm tido..heeee

    ReplyDelete
  2. cis cheat pos lg!!
    tp mmg betul weh. lps bgn tdo tu la muka natural kot, sbb xde makeup, lain la klu diorg tdo pun tempek tebal2., xtau la aku nk ckp ape kan.. gila glamer tul nk tdo pun tempek makeup huhuh

    ReplyDelete
  3. huihhh..rimas la weh nak pakai mekap.. walaupun aku dalam keadaan berjaga. apatah lagi time tido. baik aku hiasi muka dengan wuduk. ngeh2

    ReplyDelete
  4. heh sdgkan p jln2 ngan keje pun x pakai make up ni kan pula pas bgn tido x kose nk buat wakakaka

    ReplyDelete
  5. pakai bedak sejuk je wehh..hahahah...

    ReplyDelete
  6. huhu..xreti make up..
    bedak sejuk bleh?

    ReplyDelete
  7. ala....2 kan natural beauty..mekao tak bape nak beauty da..

    ReplyDelete
  8. macam2 la mario oi..ekekke. tapi pernah dengar gak ayat ni..ki3x~

    ReplyDelete
  9. rerama...
    wakaka...aku gurau2 je weh...mn aku tau...ekeke

    ReplyDelete
  10. arieza...
    ekeke...mmg gila la weh kalau tdo pun nak mekup2...ekeke

    ReplyDelete
  11. red...
    tul tu...mekup je ngan wuduk...tu mekap terbaik...

    ReplyDelete
  12. cik...
    wakaka.... berd suka tu tak mekup2...hehe

    ReplyDelete
  13. penulis...
    hehe...pakai bedak sejuk tapi bangun pagi pedak sejuk tggl serpihan2 je weh...lg takut org tengok...wakaka

    ReplyDelete
  14. nenekmoden...
    haha... bole je bedak sejuk tapi pastikan bedak tak tggl serpihan2 bila bangun...wakaka

    ReplyDelete
  15. elyana,,,
    ada arr org ckp camni...ekeke

    ReplyDelete
  16. jejari...
    wakaka...aku sambung weh...

    ReplyDelete
  17. pernah gaks try pakai bedak sejuk. gatal nak mencuba. pastu bangun pagi, TERlalu plak depan cermin, "oiii mak hang ada hanttuuuuu" wakakak


    padahal muka sendiri tepek bdak sejuk.hahahha

    ReplyDelete
  18. red...wakaka...kan dah cakap...ekeke mmg tak sesuai senornya...

    ReplyDelete
  19. haha,org selalu ckp pmpn plg seksi time bgn tdo n tu lah jgk time pmpn paling cntik.=))

    ReplyDelete
  20. farysa...
    aa aa kan ...ramai ckp cenggitu...ekeke

    ReplyDelete
  21. gila punya mario!

    ohh yer. kau dah berbini boleh la tolun mekapkan.

    kehkehkeh

    ReplyDelete
  22. berd...
    hehe...tu nasihat tuk yg rasa dia tak lawa weh...ekeke
    yg rasa lawa tu...kene arr... ekeke
    yg penting...apa yg kita rasa diri kita... not others...huhu

    ReplyDelete

komeng