Our social:

Saturday, May 1, 2010

otai melampau


Kadang-kadang aku pun pelik dengan blogger otai ni...ntah apa masalah dengan dorang pun aku tak tau...aku punyalah smgt tgglkn link aku kat s/mix dorang... hampas gas betul...haram jadah dia tak datang2 kat blog aku...wakaka padan muka aku kan...

sudah lah weh...kalau setakat kat blog ko ada shoutmix...sama je arr ngan blog aku ni... lainlah yang tak ada smix ni... ada smix tu maknanya apa???tu maknanya...ko tu taklah hebat sgt.... masih lagi perlu shoutmix...yelah...ko pergi blog klik2 ko jer kan... geng2 ko jer kan... konon2 korang tu hebat sgtla tu...piiii dah...tak heran pun... aku test 3 kali je la pegi blog ko tu... jgn harap aku nak datang lagi....

sebenarnya otai kata kalau nak trffc tinggi kene hentam orang so aku nak hentamlah ni...wakaka

32 comments :

  1. huhu..marah ke?

    ReplyDelete
  2. "sebenarnya otai kata kalau nak trffc tinggi kene hentam orang so aku nak hentamlah ni...wakaka"

    boleh ek cam ni??? nak wat gak la...ekkeke....

    ReplyDelete
  3. shh...
    thanks...ko la satu2nya otai yg datang dan komen...ekeke

    ReplyDelete
  4. nenek...
    aku tak marah cuma....segan je ngan dorang...huhu

    ReplyDelete
  5. zulaikha...
    bole je weh tapi jangan teruk sangat...nanti ko yang kene balik...wakaka

    ReplyDelete
  6. ranking kau meletop punyalah!!mantop gitu..hahaha...

    ReplyDelete
  7. haha penulis...ranking aku camni jela...hampeh je weh...
    ekeke

    ReplyDelete
  8. kahkahkah. aku taknak guna smix dah sebab orang masok tak de jejak. smix aku tak bergerak.
    kalau kau tinggal jejak kat smix aku ari ni, esok lusa mungkin minggu depan pon nama mario still ada kat front page. segan woo!!!

    sebab tu sebelom ni aku hidekan time & date dalam smix tu. taknak bagi kantoi. huhu desperate gila babi weh aku ni.

    meh sikit aku nak tanya.

    apa kaitan post kau ni dengan gambar tu sengal??!!!

    bahahahah

    ReplyDelete
  9. hrp2 bkn la ak..sbb nti ak terasa..owh tidakk!!mekaceh sudi jejak blog ak ekk..^_^

    ReplyDelete
  10. sabo.. sabo.. tak baik memarah ni. =)

    ReplyDelete
  11. ahaks...kalau hentam berpada2 n logik x pe lagi...:D

    ReplyDelete
  12. hahahaha senget hentam org utk traffik... aku nk hentam gak ar hehehe

    ReplyDelete
  13. Hentaman ko sgt berkesan nmpak gayanya....

    ReplyDelete
  14. wakaka hentam ko baik sgt nih lain kali tinggal link blog otai yg ko hentam tu kompom tapik ko naik mencanak2 wakaka

    ReplyDelete
  15. ergelak aku baca komen kau ni

    ReplyDelete
  16. masih juga aku tak dapat nak kaitkan antara gambar tu dg entry ni...
    apa sebab hah?

    ReplyDelete
  17. kihkihkih berd...memang weh...kdg2 aku masuk asik nama aku je...aku tak tgglkn lg sbb segan...wakaka

    errr gambar tuuu...ekeke kalau ko fikir dlm ckit...ada kaitan weh...

    ReplyDelete
  18. tehr...
    berd nyer komen mmg terbaik...hehe

    ReplyDelete
  19. ajura...
    hehe...bukan ko weh...ekeke thanks jugak kat ko sbb sudi jejak blog aku

    ReplyDelete
  20. izan
    hehe tak marah arrr... tegur je dorang tu...alaaa... bukan dorg dtg cni pun...wakaka just peringatan utk newbie cam aku ni...

    ReplyDelete
  21. red...
    hehe yela...hentam ckit2 takpe kalau tak nnt fan club dorang hentam aku pulak... ekeke

    ReplyDelete
  22. arieza...
    tul weh...ada yg ckp camtu...wakaka

    ReplyDelete
  23. langit...
    ekeke...tak pun weh...

    ReplyDelete
  24. cik...
    haha...aku tak sampai hati senornya... biar arr...

    ReplyDelete
  25. tehr...
    ada kene la weh...lbh kurang cam... mengajar ketam berjalan... camtu arrr... sapa yg jd lembu tu...ko fikirlah weh...ekeke

    ReplyDelete
  26. OLOOOO...kata nak fames.miahahah ;p

    ReplyDelete
  27. haha red... aku tak femes pun takpe arr...aku camni je dah cukup...ekeke

    ReplyDelete
  28. sabar.. tak semua org tahu mengenan "jasa" =)

    ReplyDelete
  29. kasutpink...aku baru pasan komen ko n i...ekeke sori yer...
    betul tu...bila dah femes...lupa seme kwn2...kih3

    ReplyDelete

komeng