Our social:

Monday, May 24, 2010

otai gaduh??

cuba korang tgk ni...apsal lak aku plak yg kene...aku tak masuk campur ok...kihkihkih





45 comments :

  1. yes... walupon tenet aku tenat... tapi aku pes... wakaka

    hahha... cesss... teror tol men keyword...

    ReplyDelete
  2. yus...kihkihkih...saje nak test tu weh...lps ni dah malas aarrr... sian kat org2 yg dtg tu...isi hampeh...wakaka

    ReplyDelete
  3. ala.. dah jadi second.. huhhu.. rio mmg otai la.. hahha..

    ReplyDelete
  4. cha...
    welkam bek...kihkihkih... saje nak celen ngan otai2 tu...

    ReplyDelete
  5. siot..baru nk korek2 sapa gado..hahaha

    ReplyDelete
  6. weh...aku otai gak..otai group nenek moden...
    ko rio..taknak jadi cucu aku yg berjuta lemon ke??hehehe
    lepas ni...kuar pulak keyword.."blooger nenek otai..gaduh dengan cucu berjuta lemon..hehe"

    ReplyDelete
  7. "Blogger Otai Gaduh dengan Pendatang Baru"

    wakaka... weh ruti... aku naik KAWASAKI ZX10...
    pulas habis... hahha

    ReplyDelete
  8. korg jln 4 tiang dulu...huh!

    ReplyDelete
  9. rano...
    aku tau sapa gaduh...kihkihkih

    ReplyDelete
  10. nenek...
    kihkihkih...nenek otai gaduh ngan atuk otai weh...lagi bezz...kihkihkih

    ReplyDelete
  11. pendatang baru???kihkihkih...sib baik bukan pendatang har**...kihkihkih

    ReplyDelete
  12. antara kata kata Zig Zaglar pujangga yang saya ingat dalam bukunya ialah : "Dont Let sombody still your dream ". insyallah kalau saya pi gurun saya ambil gmbarnya ye

    ReplyDelete
  13. huhu..sejak aku join blog ni..aku tak pernah lagi jumpa nickname nama atok..huhu..kalau ada pun dia punya stamina xleh lawan aku ar..kalau bab2 gaduh ni..serah je kat aku..aku belajar sumo..setakat otai2 cenonet macam ko rio..aku lastik je...ko dah tertonggeng..

    ReplyDelete
  14. wakakakakkakakakaka///
    otai betol mario...
    ganaz2222

    ReplyDelete
  15. haha..rio jadi pendamai....

    ReplyDelete
  16. ira...
    saje nak test power...lps ni tak buat dah...kihkihkih

    ReplyDelete
  17. mana de femes arr penulis... bese2 je...wat malu den je arr ckp camtu...

    ReplyDelete
  18. ehem..cik ellis dtg sini..sorry..arini bz giler..setup opis baru...

    ReplyDelete
  19. err..weh..ni kes gaduh sal ben tu ke?

    ReplyDelete
  20. elik jugak tu..mcm mana dia boleh termasuk sini..hehe

    ReplyDelete
  21. mende lah keyword2 nih makcik x fhm arr ekeke

    ReplyDelete
  22. ellis...
    takpe...settlekn dulu bende2 yg penting...tahniah setup opis baru...

    ReplyDelete
  23. soleh...
    hehe...dia kat mana2 pun ada je...

    ReplyDelete
  24. cik...
    kihkihkih...tu bese arrr...aku nak tunjuk ada org cari pasal otai gaduh tu...haha

    ReplyDelete
  25. aku rasa ye arr...sal tu arr...tp sbnrnya kat blog org lain...kihkihkih

    ReplyDelete
  26. weh.."jelajah la blog aku plak..aku kutuk ko rio.."
    ko jgn ar gaduh ngn aku sampai aku fames mcm si dia..huhu

    ReplyDelete
  27. kihkihkih...tak guna kita nak gado2...buat kn gelak je weh sbb sama2 tak femes...haha

    ReplyDelete
  28. salam ziarah..
    sj nak mencapub kat cni..
    jenguk2 0tai ri0..hehe

    ReplyDelete
  29. EM...DAH SEMINGGU PKARA NIE KOT

    ReplyDelete
  30. mujurrrrrrr dia x cari menda bukan22...haha

    ReplyDelete
  31. mario.. nampak sangat kau kaki gadoh.. hahaha

    ReplyDelete
  32. kar cni klu n ak cari zikir or doa taubat ada ler...kih3

    ReplyDelete
  33. mimi...
    ye arr...tp baru 2 3 hari rio tau ...tu pun ada yg bg tau...haha

    ReplyDelete
  34. nich...
    mana de arr...aku pendamai...jom kita ramai2 zikir doa taubat weh...

    ReplyDelete
  35. lah. kau la tu. kau kan otai. aku nak jadi anak buah kau.

    ReplyDelete
  36. okelah tu dpt gak tempias..heh

    ReplyDelete
  37. berd...
    bole je tapi upacara angkat sumpah susah ckitlah weh...
    sanggup minum darah kambing tak?kih3

    ReplyDelete
  38. dahlia...kih3
    ya arr...dpt jgk arr tempias ckit2...haha

    ReplyDelete

komeng