Our social:

Monday, May 10, 2010

lepak di pangkin

aku dah create blog tuk exchange link dan juga untuk...

komen-komen kalau korang rasa lembab sangat nak load Disqus kat sini.

just tulis post mana yang korang nak komen...dan terus je komen tanpa masalah...

kat sini komen yang mcm biasa punya...yang korang kata laju je dia load... huhu

widget2 pun tak banyak kat sini sebab aku nak biar dia load laju2...haha


20 comments :

  1. ooOoO.. ok!! aku okey je dengan benda alah ni takat ni

    ReplyDelete
  2. hahaha~~~ baru nak pomot rupenye...

    ReplyDelete
  3. wahh. memang terbaek. aku suka komen kat sini. sebab nak dapat perhatian lebih dari mu wahai mario. ekeke!

    ReplyDelete
  4. hahhahaha berd
    ko mana2 laki ko sapu ke?muahahahah larikkkkkkk

    ReplyDelete
  5. lagi leceh la aku rasa hahaha

    ReplyDelete
  6. hai..lae kan aku tak lepak cni..:)

    ReplyDelete
  7. salam kenal daari http://aby-umy.blogspot.com/

    kalau ada waktu mampir ya?? :)

    ReplyDelete
  8. tedi...masa mula2 pasang ramai komplen...tp sekrg dorang mcm dah suka pulak...ekeke

    ReplyDelete
  9. yus...
    scedule post weh...ekeke

    ReplyDelete
  10. berd...ekeke...ko memang arr akan dapat perhatian lebih weh...wakaka

    ReplyDelete
  11. jane...
    wakaka...ko dah tengok ke weh dak laki jeling manja kat dia weh...cuba tengok post lama dia weh...ekeke

    ReplyDelete
  12. cik...
    ko dah selesa camni jugak kan...hahaha

    ReplyDelete
  13. chokio...
    lamanya ko ilang,,,,pekse ke weh...

    ReplyDelete
  14. aby
    udah dimampir tp enggak ada shoutbox...hehe

    ReplyDelete
  15. dpt tangkp smlm...ader yousout ..eh aper ek...... lama dh join ke...earning ok...ganas..dah klik dh sekali tu yg dpt kesan..ekekeke..oooooooo.....

    ReplyDelete
  16. mimi...tak faham arr...join ape?

    ReplyDelete
  17. salam ziarah & slmat pagi

    ReplyDelete
  18. masaji4u
    linknya mana yaa..

    ReplyDelete

komeng