Our social:

Thursday, May 20, 2010

laki makin tua makin laku




quick update je ni



betul ke weh...aritu lepak2 kat pantry...ekeke masa bekpes...borak2 psl bende ni...
seme gelak2...lbh2 lagi ada lak pompuan...lagi lah dorang suka nak citer bab2 camni kan... seme nak tunjuk kelakar...haha aku senyap jela...

yg tak bestnye kan...masa dak pompuan tu kuar dia cakap...

tu bukan laki tua la bang... tu laki kaya...

cehhh...laki kaya tak tua ke weh...citttt.....materialistikkkkkk!!!


43 comments :

  1. Aku pes!!! hahha...

    Betol ke nih??? ish... kalau camtu...........
    hahha... soal ajal,dan jodoh di tangan Tuhan...
    Kita hanya mampu merancang...(-_-")

    ReplyDelete
  2. kaya=muda selalu cam donald trump
    hak..hak..

    ReplyDelete
  3. laki tua mmg dia punya wallet pun dah kembung macam perut dia..mmg laku

    ReplyDelete
  4. zaman skrg mmg pon..lelaki tua tapi berduit la..kalau x de duit laku ker weiiii??ahak!pk r sndiri...

    ReplyDelete
  5. btl la tu ckp dia mario..ko kene percayaa laki tua kaya ngan x kaya ada beza..sama cam kes kemarin la..laki kaya buncit ngan lakibuncit tp x kaya tak sama..tp kat mata2 si materialistik la..hehe

    ReplyDelete
  6. laki makin tua makin romantik...i like....hehehe

    ReplyDelete
  7. kalau romantik dengan is3 ok lah...
    kalau romantik ngan pompuan lain? huhuhu

    ReplyDelete
  8. penat la nak cari yang muda yang kaya.

    ReplyDelete
  9. segalanya tentang duit.. gemok, kurus kering, tua atau pon muda.. asal ada duit jalan... =D

    ReplyDelete
  10. kerana duit, tua pun tua laaahhh:D

    ReplyDelete
  11. kalu laki tak mahu isteri buat mcm tu...maka jgn la buat mcm tu..heheh..even laki ada kouta, tak salah terus bgtau isteri...cara baik..kalu tak bgtau pastu dok gatai ngan org lain..silap langkah bang...

    ReplyDelete
  12. hmmm..lelaki kaya sure3 akan tua,,hikhik..

    materialistik---> pentg jugak zaman skrg ni..tp berpada2 la..hdup bersederhana mnjadi plihan hati..insyaALLAH..:)

    ReplyDelete
  13. teringat plak pakcik yang klaka tu... hahahaha
    org tua ni makin tua makin laku.. sebab diaorg pandai layan.. dia layan lembut cikit.. kih kih kih..
    tengah sembang2 dengan akak ni.. dia cakap adik dia blum kawen lagi.. umur 30 an... hehehehe.. kewangan dah kukuh.. okey la tu.. hahaha

    ReplyDelete
  14. haha..yg tua tu kalo kaya pon takkan nampak tua di mata dia.
    emang dasar..mata duitan. kehkeh.

    ReplyDelete
  15. Haha...
    Cam jeles jer...

    A'ah aku pn minat laki tua...
    Romantik, pandai amik ati n berkemampuan...

    Laki muda rmai yg control ensem n ego tak bertempat...

    ReplyDelete
  16. siot. kalau tua takde duit tapi seksi macam mana rio? aku ingat aku macam tu kot esok-esok. biar miss biol datang ngorat.

    ReplyDelete
  17. yus...
    tahniah...ahaha
    betul weh...ko tengok komen2 kat bawah weh...ekeke

    ReplyDelete
  18. daisy...
    ceh...hak hak... donald trump?ekeke
    adoi...

    ReplyDelete
  19. hentakbelipat...
    laku ke weh...isggg...sian kat org2 muda la weh...

    ReplyDelete
  20. ajuera...
    ekeke sian laki tua yg tak berduit tu ek...ekeke tak laku...wakaka

    ReplyDelete
  21. solehah...
    tak sama ke weh...ekeke...bukan yg alim dgn yg tak alim ke yg ptt mmbezakan...huhu

    ReplyDelete
  22. hahaha..entry2 kat sini semua panas2....byk nak gaduh laki pompuan jer tajuk..haha terbaek !

    ReplyDelete
  23. hawa...
    mana tau dorg romantik weh...ceh...hehe

    ReplyDelete
  24. snid...
    betul tu...aku sokong...jgn nak tertipu plk nnt...haha

    ReplyDelete
  25. hawa...
    mana bole ckp camni...ekeke

    yg lain no komen...haha

    ReplyDelete
  26. ceh...kn cari yg kaya jgk ke...
    errr...kaya duit ke hape?hohoho

    ReplyDelete
  27. betul tu tapi duit tak bole beli bahagia...ekeke <=====ckp org takde duit...haha

    ReplyDelete
  28. red...
    haha...nak sgt ke weh...ekeke

    ReplyDelete
  29. aisyyah...
    duit mmg penting tapi bkn segala2nya...haha <===ckp org takde duit...

    ReplyDelete
  30. nina...
    ekeke baguslah weh...apa lagi...huhu

    ReplyDelete
  31. nizam...tul tu...mata duitan...ekeke

    ReplyDelete
  32. langit...
    tak jeles pun...ada gak yg garang lah weh...jgn tertipu dgn kelembutan dorg...huh

    ReplyDelete
  33. berd...
    wakaka...seksi ke ko berd...cuba tgk blg...wakaka
    cik b skrg cam dah suka je kat ko...kekeke

    ReplyDelete
  34. yatre...
    ekeke...just nak tgk pendapt korg je weh...ekeke
    tggu mgu depan...lg hot...wakaka

    ReplyDelete
  35. ehem..ehem..kena hentam ngan jejaka ni...ok, awe tak da pengalaman tapi pengalaman kenal lelaki yang dah berumur 50an, beristeri 2, tunang satu (masa tu skunk dah tak da jodoh ),berpangkat...ayat mmg manis...huhu..kalah bujang tau...

    Awe ada jugak kenal dengan suami orang..ayat dia pun manis..huhu..so bak kata orang makin dilayan makin mengeyam..so bye-bye pada mereka...heheheheh..jgn emo ye abang...pendapat melalui pengalaman

    ReplyDelete
  36. uihhh..x nak aku! aku cakap yg perempuan yg dlm entry kau tu.hehe

    ReplyDelete
  37. nina...
    laaa....ingatkan mau...ekeke

    ReplyDelete
  38. red...
    kihkihkih...aku ibgat ko pun sama dgn dia...kekeke... bagus2

    ReplyDelete
  39. uikkk...hawa...
    cakap dr pengalaman???huhu tak cukup lagi tu kihkihkih
    tak emo la sis...saje je tu...klu2 dpt buat org yg mmbacanya berfikir...that's all...huhu

    ReplyDelete
  40. betol mario..pengalaman awe skit jerk..tapi cukup bagi pengajaran dan peringatan pda awe...heheh

    ReplyDelete
  41. hawa...
    baguslah camtu...zaman skrg ni kene hati2 lbh ckit...lbh2 lagi klu sekadar kenal kat tenet ni...ok

    ReplyDelete
  42. sedangkan kenal di depan mata di dunia sebenar pun blh tertipu inikan plak dalam dunia it ni..hehhe...ayat sume nak manis...jerk

    ReplyDelete

komeng