Our social:

Friday, May 7, 2010

Konsert Double Trouble





kebetulan ari tu aku berkesempatan untuk join ngan otai2 yang lain tengok konsert double trouble search vs wings...ini hanya pendapat aku je la yer...harap2 rockers2 sekalian tak marah...bhahahaha



First...nak kutuk dulu...sound system tak bape nak masyuk lah...baik sikit dari orang kahwin punya...atleast masa mula2 start konsert tu...memang tak best...pecah je aku dengar pastu baru ok sikit... mungkin salah sound engineer ...haha

lagu gemuruh adalah penbuka konsert...amy best...awie?suara tak bape nak dengar sebab apa aku tak tau... mmg suara dia yang tak best ke atau mic dia dislowkan...tapi memang suara awie tak bape jelas nak dengar...

pastu search main....memang best aarr kan cuma lagu pilihan dorang tu tak bape nak mesra pendengar so...kurang arr budak2 ni nak ikut...sama jugak lepas tu wings amik tempat...

malas nak citer...masa lagu Balada pemuzik jalanan...wing iring amy tu memang best...
masa lagu opera hidup wings pun best...isabella cam bese arr... hahaha tapi segmen paling happening adalah masa dua2 grup ni main sama2....masa tu dah tak dengar dah dorang nyanyi...sebab budak2 seme dah nyanyi sama...aku berdiri kat depan kiri...pun join jugak arr malu2...wakaka

melalui gambar2 kat atas tu...sebenarnya sengaja aku letak sebab bagi aku... lagu2 album ni ngan sebelum album2 ni lah banyak lagu2 yang best...lagu2 yang kalau kuar kat radio memang aku akan engar sampai habis...

cuma aku tak puas hati kat search sebab lagu pawana, derap komando, melastik kebintang, fenomena,...eh banyak lagu2 yang best takde...kalau wings pulak... lagu2 dari album first dorang...biarkan berlalu...intanku kesepian... tamingsari... eh banyak jugak arrr...

kalau nak tulis memang banyaklah weh... malas lah nak tulis lagi tapi sebenarnya memang tak puas arr tengok... patut dorang tak bole buat arr gabung2 camni sebab banyak lagu best tak boleh nak nyanyi...

kid vs joe ?dua dua hebat dengan bunyi masing2... memang lain weh cara dorang... susah nak ckap yang mana best...

black vs yazid ? dua dua hebat tapi black nampak lbh bertenaga tapi yazid tu sakit so... bagi aku dua2 tetap best...

dan....nordin tetap cam dulu2...hehe dan sebanarnya dia pun best...aku lupa plak dia ada goreng lagu apa ntah...tapi memang best...

ok... cukup arr buat kali ni...nnt aku upload video yg sempat aku amik...hehe



26 comments :

  1. .......
    Aku xleh tgk konsert. Ayah mrh...
    Waaaa.......

    ReplyDelete
  2. langit...
    pompuan mmg tak sesuai arr tgk konsert ni...orang ...ramai gila..hehe

    ReplyDelete
  3. yeah yeah cpt2 ckit upload aku nk tgk huhu..haha
    eh eh eh joe lg best la lalala awie pun uhuk3

    ReplyDelete
  4. tak leh bayang kau lompat-lompat macam mana.kehekehekeh.

    ceh biol nak yang taf-taf je!

    ReplyDelete
  5. hoh! x layan rock..hehe

    x minat gi konsert cmni pun..memekak je telinga dgr org jerit2.. histeria.wakaka ;p

    ReplyDelete
  6. aku suka lagu2 wing..
    nk ikot boley?

    ReplyDelete
  7. pompuan tak ley gi eh..
    kim slm kat para rockers heh

    ReplyDelete
  8. rajin jugak ko merayap yek... wakaka...

    ReplyDelete
  9. bazooka penaka..................

    ReplyDelete
  10. mimi pun....wing tu sape..

    ReplyDelete
  11. nak ikut ke yus...

    ReplyDelete
  12. owh..ko pun pegi..ingatkan alvin sorg jek..

    ReplyDelete
  13. shazika...
    ye arr...pompuan tak sesuai arr...hehe

    dah lepas baru ko nak cakap...ekeke

    ReplyDelete
  14. cik...
    video tu teruk sgt weh quality dia...ekeke...serba salah aku nak publish... sore aku je yg kuat...gambar blur... ekeke

    ReplyDelete
  15. berd..
    aku tak lompat2...goyang2 kepala je weh...ekeke

    taf apenye awie tu...gem je aku tgk...wakaka

    ReplyDelete
  16. intan
    konsert jela weh...nak join gath nuffnang dah segan... dah tua... ekeke

    ReplyDelete
  17. red...
    aku tau arrr ko layan konsert nuff je...hehe

    mana de memekak weh...best lah weh...huh..

    ReplyDelete
  18. shazika...
    pompuan tak bleh...wakaka

    ReplyDelete
  19. mimi...
    huh...baby nak letak mana ?ekeke
    errr...wings tu sayap-sayap...ekeke

    ReplyDelete
  20. mimi...
    bazooka penaka takde punn...dorang tak bwak mlm tu... pelisit kota pun takde...

    ReplyDelete
  21. soleh...
    saje je layan anak buah aku...err... pegi pun ngan abang ipar aku sekali...kaum kuarga je weh...ekeke
    alvin g sorang je ke weh...

    ReplyDelete
  22. err...ada konsert ker nuffnang tuh?:D

    event ada laa... (nak menang jugak)

    ReplyDelete

komeng