Our social:

Thursday, May 13, 2010

kita ni bodoh ke hapa ek...




korang mesti ada dalam geng2 korang... klik2 korang...yang selalu korang buli2...eh bukan...kasau pulak...yang korang selalu gurau2...yang selalu korang gelak2kan.. yang selalu korang selalu mangsa2kan...sebab apa ek...

bila kita gelakkan dia...dia selalunya gelak balik ... kalau tak gelak pun...akan senyum.. baik kan dia

bila kita macam nak bodoh2kan...tak pernah pun dia bodohkan kita sedangkan dia sebenarnya lagi pandai dari kita

bila kita mangsakan dia ... dia diam ...senyum dan kita makin suka nak jadikan dia mangsa kita...sebab dia selalu terima je...

konon kita nak tunjukkn kemesraan kita...

konon macam dia takde kawan walaupun agaknya kawan dia lagi ramai...

konon kita pandai sangat cakap sedangkan bila dalam kelas/opis/meeting... dia selamba je cakap...kita pulak yang diam konon taknak amik tau bende remeh temeh ... pastu bila kuar kita lah yang paling bising sekali ...
pastu cakap kat mangsa kita kenapa ko tak cakap begini begitu... dan dia hanya senyum je...

kita ni bodoh ke hape....?

+makin banyak blog aku baca...makin insap pulak aku weh...ekeke



34 comments :

  1. moningg rioo...
    insap ke?..hehehehe bgus22...nina juge x insap2 lg~

    ReplyDelete
  2. yes... aku yg pes... hahha
    aku pening weh nak paham...
    tp rasenye aku paham... (-_-")

    ReplyDelete
  3. salam rio.. santapan pagi disni.. hahha..

    ReplyDelete
  4. ko second la yus.. nina laju lagi.. haha..

    ReplyDelete
  5. org pes......mantap~~ ekekekee.. moning sume....haha

    ReplyDelete
  6. ha'ah makin bnyk blog kite ce...makin bnyk ilmu dan pengajaran kite dapat...sape kata blog ni buang masa...heheh.

    ReplyDelete
  7. ces!!! nina~~~~~
    cepat 2 second je weh... hahha

    ReplyDelete
  8. wah..bgos noo..insaf..uhuhu

    ReplyDelete
  9. hmmm..btol3..insaf..tpkn..insaf yg skejap je..ble dh tutp lptop..mkn3..borak3 ngn kakak ke mak ke abg ke..dh lupe dh..masyaALLAH3..bodoh ke kite??? hmmm

    ReplyDelete
  10. baca lagi banyak kasi insaf
    ekekeke

    ReplyDelete
  11. ceh apa ni. wa pon nak juagk. oke wa first!!

    betol mario. lebih parah lagi kalau kita buat kat dia yang anggap kita sahabat baik.

    ReplyDelete
  12. bkn bodoh tp perasan bagus tu je sebenarnya hehe

    ReplyDelete
  13. nina...
    insap sejap je...ekeke tadi dah buat balik...ekeke

    ReplyDelete
  14. yus...
    haha...ko second...
    sib baik ko cakap faham...aku pun hampir2 tak faham...wakaka

    ReplyDelete
  15. chaon...
    ekeke...yus pasan sejap...wakaka

    ReplyDelete
  16. nina...
    memang mantap...pes tuuu...ekeke

    ReplyDelete
  17. yus...
    2 second pun kira pemenng jugak...errr... bukan poto finish ke weh...ekeke

    ReplyDelete
  18. cha...santap.2..silakan...ekeke

    ReplyDelete
  19. hawa_eva...
    yes...errr tapi ada gak blog yg buang masa...cth:blog ni...sob sob

    ReplyDelete
  20. ain...
    haha...bukan insaf weh...insap...wakaka

    ReplyDelete
  21. nuraisyyah...
    kalau insaf...lama weh... yang ni insap...sejap je...ekeke

    ReplyDelete
  22. hans...
    ye ye...betul tu...ekeke

    ReplyDelete
  23. berd...
    wakaka...ko pes...? ekeke

    yela berd...tul tu...dia punyalah anggap kita ni kawan baik tapi kita lak anggap dia cam bese2 je...sian dia...ishhh...

    ReplyDelete
  24. cik...
    oh ye ke weh...ekeke...perasan tu bukan kategori bodoh ke weh...haha

    ReplyDelete
  25. yang ni solehah kata:

    kita tak bodoh..cuma sikap kita tu agak kebodohan..kita boleh ubah..belajar dan terus belajar.

    ReplyDelete
  26. soleh...

    ye soleh...kita kene belajar dan terus belajar tuk menjadi yang lebih baik...biarlah hari ini lbh baik dr semalam...

    ReplyDelete
  27. aku pn insaf jap baca blog kau..muehehe..;p

    ReplyDelete
  28. red...
    cehhh...insaf sangat la tu...ekeke

    ReplyDelete
  29. insap rongkok weh... hahha

    ReplyDelete
  30. yus...
    wakaka...tu yang dorang tak tau tu...ekeke

    ReplyDelete
  31. kalau aku x insaf, aku x datang lagi blog kau.x komen lagi blog kau sebab....aku insaf.sbab tu aku dtg n komen kt blog kau. ada faham x apa aku taip ni? ahh..sudah..mamai dh ni...ZzZzZz...

    ReplyDelete
  32. A'ah...
    Sbenarny org tu bodo, tp m'p'mainkn org utk m'jadikn dirinya outstanding seraya menutup kelemahannya...
    Manakala yg sorg lg tu dh malas nk layan. Tp kalo tak layan kesian plk tgk mmber die yg bodo tu...

    Layannnnn.........

    ReplyDelete
  33. red...
    aa aa ko dah insaf...hehe dah g tido...hehe

    ReplyDelete
  34. langit...
    betul tu...errr tapiii ye ke dia malas nak layan?ntahla...mungkin juga ek...ekeke

    ReplyDelete

komeng