Saturday, May 22, 2010

keputusan final konsert af8

Nampaknye menepati ramalan ramai...akhirnya sipolan berjaya memenangi af8...
kihkihkih...sapakah pemenangnya???jeng jeng jeng bayern munich...huhuhu... apa daa...korang ni...klu setakat jantan2 kuat nangis msk final...
sapa nak tengok...wakaka

aku mmg cukup pantang tengok klu ada jantan nangis semata-mata sebab apa ntah...ekeke aku tak tengok tapi aritu ada org ckp pelajar laki ramai yg kuat nangis...so...tak payah tengoklah weh...aku dah meluat dah dengan af ni...aku tau ramai yang masih suka tapi aku harap takde yang membazir duit PTPTN utk undi pelajar2 tu ok...aku harap masih sempat lagi pesanan aku ni korang baca...kihkihkih

berd...ko jgn undi weh...wakaka

30 comments:

Nuraisyyah said...

erkk..org tgah tgok af ni..bace bnde alah ni tros xde mood nk tgok whai mario..muahahha..

p/s --> xsmpat gune duet ptptn untk undi depa pong..utk dri sendri pon cm xckop jerk..kihkih..;p

cikbiol said...

ekeke blom keputusan der wakakaka
apepun shahir tu kuat nangis ke hape..tp dia mmg "sedap" wakakaka
arrangment lagu biru mata hitam ku mmg gempak campur orkestra bagai..tp tulah ok2 jelah dia nyanyi..tp still ingat kt vokal musss gempakkkk derrrr tak boleh lupa punya ekeke

unniesya said...

dah agak pemenang af kali nie..bosannya..huhu

saye ekyn said...

fuyoh..tmpat komen bru ni beb...oraitt! good..

well..aku undi die smpai rm 100 taw..jgn ko pertikaikan..haha





p/s : dapt plakk.......................xde maknenye ak nk undi dorg sume tu...xsokong sape2 pon..jz tgk je skdar pgtahuan ;)

ajuera said...

sepanjang AF x pnh mengundi pon..membazir duit ak jerk!tp juara jgk org yg ak sangka kan tu..hehe

mario said...

aisyyah...
perghhh...nnt jgn lupa bayar duit PTPTN tau bila dah keje nanti...ekeke
nnt tak lepas nak g obersi...haha

mario said...

cik...
by the time aku balas ni...ko dah pun postkan result dia kat n3 ko,...tahniah le kat budak sedap ko tu...aku hrp berd tak jeles...ekeke

mario said...

unnie...
mmg bosan pun af...ekeke

mario said...

ajuera...
kihkihkih...sama arr tapi aku mmg dah lama tak tgk af ni...dah bosan sjk mawi dulu...ekeke

mario said...

ekyn...
kihkihkih...aku baru nak marah...ekeke

sekadar pengetahuan...?... yela tu...bertmbh byklah pengetahuan ko ek...

saye ekyn said...

haha nk mrah aku..aku rport mak kang...

ngeee..smile n_n

wehh pgthuan gak tuu...huhu

berd said...

haha. biol memang suka laki kuat nangis ni. baru dia boleh buli. biol kan otai.

aku takkan undi la. ni pon tak tau final dah abis.
wakaka!

mario said...

ekeke...tgk2 je takpe...klu undi2 mmg kene arr...haha

mario said...

berd...
ko baca n3 baru dia weh...kih3... eh bukan yg baru...yang men game tu...kih3

yusenze said...

wahahahaha~~~
aku suke yg ni ha...
"membazir duit PTPTN utk undi pelajar2 tu ok"

DaHLia said...

dasatttttt first page tuuuuu

mario said...

yus...
sekadar mengingatkan adik2 je...ekeke

mario said...

dahlia...
first page ape weh...tak faham arr

leeza said...

cikgu2 dorang pun xbenti-benti nangis..sunggu ku heran ;-)

DaHLia said...

1st page google bila searh "Keputusan Final AF8"

cikbiol said...

berd sporting arr x jeles punya wakakaka

erkk kalau jeles pun dulik ape aku ekekeke

eh weh tp kan ko aku pun tak undi gak..kedekut aku nihh..wehuuuu tgh kumpul duit nak beli sport rim hahahaha

cikbiol said...

ehem2 tgk2 mesti ada nama aku hahaha
berd ko angau ekk wakakaka
jap2 ko kuat nangis x? hehe

Yatre said...

haih..semua nk ckp pasal AF....booooring la..

mario said...

dahlia...
aku saje nak test...malang le sape yg dtg cni...kihkihkih
btw...mula2 mmg sll kat 1st page ..lps ni bila yg top2 dah buat...kat belakang jgk...

mario said...

leeza...
uikkk...pesal pulak dorang nak nangis...ekeke
saje je tu nak bg korg nangis jgk...haha

mario said...

yatre...
kihkihkih...sbb seme kejar trffc dr keyword arrr... aku tumpang sekaki arr...saje nak test power seo... sll mmg kalah je aku... haha

nina00 said...

brani kate si poalannnnnnnnn..haha

mario said...

beed mmg dah sll sgt jeles ngan ko skrg ni...pelik aku...kih3

aku ingatkan ko nak kumpul duit nak kahwin...ekeke

mario said...

dia kuat jgk arr nangis ms budak2 dulu...kene ejek ckit pun dah nangis...skrg tak tau arr aku...ekeke

mario said...

nina...
kihkihkih...apa nak takut pulak weh...haha