Saturday, May 22, 2010

keputusan final konsert af8

Nampaknye menepati ramalan ramai...akhirnya sipolan berjaya memenangi af8...
kihkihkih...sapakah pemenangnya???jeng jeng jeng bayern munich...huhuhu... apa daa...korang ni...klu setakat jantan2 kuat nangis msk final...
sapa nak tengok...wakaka

aku mmg cukup pantang tengok klu ada jantan nangis semata-mata sebab apa ntah...ekeke aku tak tengok tapi aritu ada org ckp pelajar laki ramai yg kuat nangis...so...tak payah tengoklah weh...aku dah meluat dah dengan af ni...aku tau ramai yang masih suka tapi aku harap takde yang membazir duit PTPTN utk undi pelajar2 tu ok...aku harap masih sempat lagi pesanan aku ni korang baca...kihkihkih

berd...ko jgn undi weh...wakaka

30 comments

May 22, 2010 at 10:04 PM

erkk..org tgah tgok af ni..bace bnde alah ni tros xde mood nk tgok whai mario..muahahha..

p/s --> xsmpat gune duet ptptn untk undi depa pong..utk dri sendri pon cm xckop jerk..kihkih..;p

cikbiol
May 22, 2010 at 10:42 PM

ekeke blom keputusan der wakakaka
apepun shahir tu kuat nangis ke hape..tp dia mmg "sedap" wakakaka
arrangment lagu biru mata hitam ku mmg gempak campur orkestra bagai..tp tulah ok2 jelah dia nyanyi..tp still ingat kt vokal musss gempakkkk derrrr tak boleh lupa punya ekeke

May 23, 2010 at 1:03 AM

dah agak pemenang af kali nie..bosannya..huhu

May 23, 2010 at 1:11 AM

fuyoh..tmpat komen bru ni beb...oraitt! good..

well..aku undi die smpai rm 100 taw..jgn ko pertikaikan..haha





p/s : dapt plakk.......................xde maknenye ak nk undi dorg sume tu...xsokong sape2 pon..jz tgk je skdar pgtahuan ;)

May 23, 2010 at 1:13 AM

sepanjang AF x pnh mengundi pon..membazir duit ak jerk!tp juara jgk org yg ak sangka kan tu..hehe

May 23, 2010 at 1:25 AM

aisyyah...
perghhh...nnt jgn lupa bayar duit PTPTN tau bila dah keje nanti...ekeke
nnt tak lepas nak g obersi...haha

May 23, 2010 at 1:26 AM

cik...
by the time aku balas ni...ko dah pun postkan result dia kat n3 ko,...tahniah le kat budak sedap ko tu...aku hrp berd tak jeles...ekeke

May 23, 2010 at 1:27 AM

unnie...
mmg bosan pun af...ekeke

May 23, 2010 at 1:35 AM

ajuera...
kihkihkih...sama arr tapi aku mmg dah lama tak tgk af ni...dah bosan sjk mawi dulu...ekeke

May 23, 2010 at 1:37 AM

ekyn...
kihkihkih...aku baru nak marah...ekeke

sekadar pengetahuan...?... yela tu...bertmbh byklah pengetahuan ko ek...

May 23, 2010 at 2:30 AM

haha nk mrah aku..aku rport mak kang...

ngeee..smile n_n

wehh pgthuan gak tuu...huhu

May 23, 2010 at 2:37 AM

haha. biol memang suka laki kuat nangis ni. baru dia boleh buli. biol kan otai.

aku takkan undi la. ni pon tak tau final dah abis.
wakaka!

May 23, 2010 at 2:46 AM

ekeke...tgk2 je takpe...klu undi2 mmg kene arr...haha

May 23, 2010 at 3:01 AM

berd...
ko baca n3 baru dia weh...kih3... eh bukan yg baru...yang men game tu...kih3

yusenze
May 23, 2010 at 6:38 AM

wahahahaha~~~
aku suke yg ni ha...
"membazir duit PTPTN utk undi pelajar2 tu ok"

May 23, 2010 at 6:39 AM

dasatttttt first page tuuuuu

May 23, 2010 at 7:08 AM

yus...
sekadar mengingatkan adik2 je...ekeke

May 23, 2010 at 7:08 AM

dahlia...
first page ape weh...tak faham arr

May 23, 2010 at 8:30 AM

cikgu2 dorang pun xbenti-benti nangis..sunggu ku heran ;-)

May 23, 2010 at 8:49 AM

1st page google bila searh "Keputusan Final AF8"

cikbiol
May 23, 2010 at 8:58 AM

berd sporting arr x jeles punya wakakaka

erkk kalau jeles pun dulik ape aku ekekeke

eh weh tp kan ko aku pun tak undi gak..kedekut aku nihh..wehuuuu tgh kumpul duit nak beli sport rim hahahaha

cikbiol
May 23, 2010 at 9:00 AM

ehem2 tgk2 mesti ada nama aku hahaha
berd ko angau ekk wakakaka
jap2 ko kuat nangis x? hehe

May 23, 2010 at 2:08 PM

haih..semua nk ckp pasal AF....booooring la..

May 23, 2010 at 2:45 PM

dahlia...
aku saje nak test...malang le sape yg dtg cni...kihkihkih
btw...mula2 mmg sll kat 1st page ..lps ni bila yg top2 dah buat...kat belakang jgk...

May 23, 2010 at 2:47 PM

leeza...
uikkk...pesal pulak dorang nak nangis...ekeke
saje je tu nak bg korg nangis jgk...haha

May 23, 2010 at 2:49 PM

yatre...
kihkihkih...sbb seme kejar trffc dr keyword arrr... aku tumpang sekaki arr...saje nak test power seo... sll mmg kalah je aku... haha

May 24, 2010 at 9:18 AM

brani kate si poalannnnnnnnn..haha

May 24, 2010 at 9:30 AM

beed mmg dah sll sgt jeles ngan ko skrg ni...pelik aku...kih3

aku ingatkan ko nak kumpul duit nak kahwin...ekeke

May 24, 2010 at 9:31 AM

dia kuat jgk arr nangis ms budak2 dulu...kene ejek ckit pun dah nangis...skrg tak tau arr aku...ekeke

May 24, 2010 at 9:32 AM

nina...
kihkihkih...apa nak takut pulak weh...haha

Post a Comment