Our social:

Saturday, May 22, 2010

keputusan final konsert af8

Nampaknye menepati ramalan ramai...akhirnya sipolan berjaya memenangi af8...
kihkihkih...sapakah pemenangnya???jeng jeng jeng bayern munich...huhuhu... apa daa...korang ni...klu setakat jantan2 kuat nangis msk final...
sapa nak tengok...wakaka

aku mmg cukup pantang tengok klu ada jantan nangis semata-mata sebab apa ntah...ekeke aku tak tengok tapi aritu ada org ckp pelajar laki ramai yg kuat nangis...so...tak payah tengoklah weh...aku dah meluat dah dengan af ni...aku tau ramai yang masih suka tapi aku harap takde yang membazir duit PTPTN utk undi pelajar2 tu ok...aku harap masih sempat lagi pesanan aku ni korang baca...kihkihkih

berd...ko jgn undi weh...wakaka

30 comments :

  1. erkk..org tgah tgok af ni..bace bnde alah ni tros xde mood nk tgok whai mario..muahahha..

    p/s --> xsmpat gune duet ptptn untk undi depa pong..utk dri sendri pon cm xckop jerk..kihkih..;p

    ReplyDelete
  2. ekeke blom keputusan der wakakaka
    apepun shahir tu kuat nangis ke hape..tp dia mmg "sedap" wakakaka
    arrangment lagu biru mata hitam ku mmg gempak campur orkestra bagai..tp tulah ok2 jelah dia nyanyi..tp still ingat kt vokal musss gempakkkk derrrr tak boleh lupa punya ekeke

    ReplyDelete
  3. dah agak pemenang af kali nie..bosannya..huhu

    ReplyDelete
  4. fuyoh..tmpat komen bru ni beb...oraitt! good..

    well..aku undi die smpai rm 100 taw..jgn ko pertikaikan..haha





    p/s : dapt plakk.......................xde maknenye ak nk undi dorg sume tu...xsokong sape2 pon..jz tgk je skdar pgtahuan ;)

    ReplyDelete
  5. sepanjang AF x pnh mengundi pon..membazir duit ak jerk!tp juara jgk org yg ak sangka kan tu..hehe

    ReplyDelete
  6. aisyyah...
    perghhh...nnt jgn lupa bayar duit PTPTN tau bila dah keje nanti...ekeke
    nnt tak lepas nak g obersi...haha

    ReplyDelete
  7. cik...
    by the time aku balas ni...ko dah pun postkan result dia kat n3 ko,...tahniah le kat budak sedap ko tu...aku hrp berd tak jeles...ekeke

    ReplyDelete
  8. unnie...
    mmg bosan pun af...ekeke

    ReplyDelete
  9. ajuera...
    kihkihkih...sama arr tapi aku mmg dah lama tak tgk af ni...dah bosan sjk mawi dulu...ekeke

    ReplyDelete
  10. ekyn...
    kihkihkih...aku baru nak marah...ekeke

    sekadar pengetahuan...?... yela tu...bertmbh byklah pengetahuan ko ek...

    ReplyDelete
  11. haha nk mrah aku..aku rport mak kang...

    ngeee..smile n_n

    wehh pgthuan gak tuu...huhu

    ReplyDelete
  12. haha. biol memang suka laki kuat nangis ni. baru dia boleh buli. biol kan otai.

    aku takkan undi la. ni pon tak tau final dah abis.
    wakaka!

    ReplyDelete
  13. ekeke...tgk2 je takpe...klu undi2 mmg kene arr...haha

    ReplyDelete
  14. berd...
    ko baca n3 baru dia weh...kih3... eh bukan yg baru...yang men game tu...kih3

    ReplyDelete
  15. wahahahaha~~~
    aku suke yg ni ha...
    "membazir duit PTPTN utk undi pelajar2 tu ok"

    ReplyDelete
  16. dasatttttt first page tuuuuu

    ReplyDelete
  17. yus...
    sekadar mengingatkan adik2 je...ekeke

    ReplyDelete
  18. dahlia...
    first page ape weh...tak faham arr

    ReplyDelete
  19. cikgu2 dorang pun xbenti-benti nangis..sunggu ku heran ;-)

    ReplyDelete
  20. 1st page google bila searh "Keputusan Final AF8"

    ReplyDelete
  21. berd sporting arr x jeles punya wakakaka

    erkk kalau jeles pun dulik ape aku ekekeke

    eh weh tp kan ko aku pun tak undi gak..kedekut aku nihh..wehuuuu tgh kumpul duit nak beli sport rim hahahaha

    ReplyDelete
  22. ehem2 tgk2 mesti ada nama aku hahaha
    berd ko angau ekk wakakaka
    jap2 ko kuat nangis x? hehe

    ReplyDelete
  23. haih..semua nk ckp pasal AF....booooring la..

    ReplyDelete
  24. dahlia...
    aku saje nak test...malang le sape yg dtg cni...kihkihkih
    btw...mula2 mmg sll kat 1st page ..lps ni bila yg top2 dah buat...kat belakang jgk...

    ReplyDelete
  25. leeza...
    uikkk...pesal pulak dorang nak nangis...ekeke
    saje je tu nak bg korg nangis jgk...haha

    ReplyDelete
  26. yatre...
    kihkihkih...sbb seme kejar trffc dr keyword arrr... aku tumpang sekaki arr...saje nak test power seo... sll mmg kalah je aku... haha

    ReplyDelete
  27. brani kate si poalannnnnnnnn..haha

    ReplyDelete
  28. beed mmg dah sll sgt jeles ngan ko skrg ni...pelik aku...kih3

    aku ingatkan ko nak kumpul duit nak kahwin...ekeke

    ReplyDelete
  29. dia kuat jgk arr nangis ms budak2 dulu...kene ejek ckit pun dah nangis...skrg tak tau arr aku...ekeke

    ReplyDelete
  30. nina...
    kihkihkih...apa nak takut pulak weh...haha

    ReplyDelete

komeng