Our social:

Sunday, May 16, 2010

kalau rajin...

kalaulah aku rajin...nak je aku aku ubah layout aku ni...
kalau lah aku rajin..
nak je aku buang kolum2 kat bwh layout aku
sebab tu yg buat blog aku jd berat...
blog byk kolum mmg berat ke...
ishhh
kalaulah aku rajin...
mmg aku dah buat dah...masalahnya...
aku malas...


26 comments :

  1. silalah rajin wahai encik mario.. hohoho..

    kalo malas pon xpe.. berat jer.. bukan semak.. :P

    ReplyDelete
  2. byk sgt widget tu yg jd berat..^_^buang la sikap "M" tu..abis cerita..

    ReplyDelete
  3. hah bgus..kemas2 kn huhuhu...

    ReplyDelete
  4. sama la..
    malas gak..
    tak tahulah blog saya tu berat ke tak..

    ReplyDelete
  5. blog skema...hehe

    ReplyDelete
  6. Blog ko mmg lmbt sket loading...
    Nak2 time tenet lembab...
    Tp arini okey je...

    ReplyDelete
  7. tggu ko rajin ko tuko

    ReplyDelete
  8. tak yah tuko2 weh... hahha...
    tetapkan iman...

    ReplyDelete
  9. macam teringin nak buat komen Disqus ni...tapi x reti.. leh aja tak?:D

    ReplyDelete
  10. zoro...tula pasal...yg buat aku malas tuu...tak ramai yg komplen...hehe

    ReplyDelete
  11. ajura...
    haha...sikap"m"tu yg best tu...susah nak buang...widget byk dah kurng...

    ReplyDelete
  12. hawa...
    haha...nnt rajin baru kemaskan...hehe

    ReplyDelete
  13. blog noor ok je...hehe time tenet laju...berdesup dia load...haha

    ReplyDelete
  14. nenek...ko mmg degil ...blog rockerz lah weh...

    ReplyDelete
  15. langit...skrg line tenet mmg tak menentu...hehe

    ReplyDelete
  16. cik...
    susah nk tnggu aku rajin...ekeke

    ReplyDelete
  17. yus...
    haha...insyaAllah... iman msh tetap ni ...ekeke

    ReplyDelete
  18. red...
    senang je la weh...bole je...

    ReplyDelete
  19. oo..ye ke? ok la kalu camtu tak risau la.

    ReplyDelete
  20. ubah jer...bukan apa bro..seram gak templat nie pasal gelap jer....berat satu hal, aku ada baca pasal website/blog yang berat nie..org memang cepat tekan butang pangkah...sebab ada yang pakai dial up ..ada yang pakai gprs jer...tu semua trafik tu...

    hehehe cerita gempar terbaru ... semua org tengah duk cari skang... klik kat nama tu..untuk maklumat lanjut apa sebenarnya yang dia org cari..

    ReplyDelete
  21. mr k...haha...nnt arr...aku pun tgh cari2 yg sesuai ngan imej rock aku ni...ekeke

    ok aku g...huhu

    ReplyDelete
  22. "tgh cari2 yg sesuai ngan imej rock aku"

    hahahahahahahhahahah..(jahat aku ni..)

    ReplyDelete
  23. nenek...haha...
    sbb kolah aku terpaksa ckp camni...cissss

    ReplyDelete
  24. ye ke?teruja plak aku dengar..

    cmne eh? aja thru YM boleh? ke nak guna emel ke apa ker...??

    ReplyDelete
  25. nanti aku buat totu plg simple punye...sure faham

    ReplyDelete

komeng