Our social:

Wednesday, May 5, 2010

jangan tag aku lagi...









ini sebagai menjawab tag nina ngan chaon...aku gabungkan ngan tag dari laloques dan tag wasiat..sebab aku dah byk kali jawab tag yg lbh kurang camni aku gabungkan dgn tag2 yg lain pastu aku ubah2 ckit soklan2 dia,,,haha
lain kali jgn tag aku...wakaka

ok jawab soklan pulak

sebab beli:
tak beli...kasut keje...company bagi...
lembu tu pun tak beli sebab tu lembu wasiat...
so dua dua dpt free... ekeke

Your favourite colour(s).
mmm....hijau taik lembu...errr....taik lembu warna ijo ke weh... ekeke

Still studying?
yupp.....as long as u live.... study forever...ngeee

Pop or jazz or rock or hip hop or melayu deli or dondang sayang or ...?
all

which is suitable for cow: High heels or flat and why ?
high heel...because cow also want to look sexy maa...

which is suitable for cow: skirts or jeans?
skirts because how can that cow wearing jeans maa....

Shirt or blouse?
blouse i suppose...ekeke

1. Thank & link the person that gave you the cow...forgot...dia pun tak dtg2...ekeke

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling aktif atau tak aktif:

aku pilih tak aktif...dorang aktif cuma tak aktif kat blog aku je...ekeke

- ben ashaari
- redmummy
- cikepal
- pak nil
- avril
- britney spears
- last but not least... zombie kg pisang


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

sapa2 yang pegi blog dorang...harap2 dpt bg tau eh...

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

* baring/meniarap/duduk dan pelbagai aksi2 lain

* jengok2 kat luar kalau2 ada salesman datang

* kalu cite melayu...cari point nak kutuk2

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:

* kfc

* mcd

* pizza

asal makan je...mesti abis...mmg pelik...


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

currently 1... wakaka tk kose aku nak bukak...wakaka



7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

- errr...kat pangkin masa sekolah kot...ekeke

ok dah...jgn sapa2 tag aku lagi...ada hutang kartun je 1 lg...ekeke


14 comments :

  1. laa..ok pe kne tag..it means that rmai teman2 blogger engat anda..kn3..?? hahah..:)

    ReplyDelete
  2. asal makan je...mesti abis...mmg pelik.. <<< ok ni aku suke! hahah ko buat aku gelak sakan doh bace tag ko ni. tq la beb. buat aku senyum balik.. tgh sedih sokmo la ni :( love sucks! blwekkk!

    ReplyDelete
  3. hahaha.. nasib baik aku aktif kat sini, kalau idak, dengan aku skali kena. dh dpt 2 ekor lembu. lain-lain pesennya plak tu. sekor rempit, sekor sopan mcm dlm pic tu la.. h ahaha

    ReplyDelete
  4. nak tag jugak x kira ekeke

    ReplyDelete
  5. nuraisyyah
    memang arr tapi bila time sibuk tu rasa bersalah pulak kalu tak buat...hehe
    kang dorang pulak kecik hati...huhu

    ReplyDelete
  6. arieza
    uikkk...apsal ni sis...ekeke
    bawak2 bertenang k...jgn sedih2... cheers...huhu

    ReplyDelete
  7. red
    haha...mmg klu ko tak akrif...ko akan kene...ekeke

    ReplyDelete
  8. cik...
    ekeke...kalau berani tag ler...ekeke

    ReplyDelete
  9. as long as u live.... study forever
    biar betol kau mario??
    dalam banyak-banyak ni ayat paling power.

    kehkehkeh.

    rio kau boleh kasi link redmummy tak? aku nak try usya camna. ramai orang kata dia kaya sebab belog.

    ReplyDelete
  10. berd...wakaka...ckp je tu weh...ekeke

    redmummy.com... mmg dia kaya weh...hehe

    ReplyDelete
  11. huhu..org ada lagi hutang ngn blogger..adoila..bz skunk..
    p la tgk tag org gabung jadi pe..huhu

    ReplyDelete
  12. nenek..
    haha...ko lagi teruk...ekeke kuar anak itik pulak...wakaka

    ReplyDelete

komeng