Our social:

Tuesday, May 25, 2010

how i met your mother

tolong jangan baca n3 yang ini sbb ini adalah rahsia ok...


best jgk ek citer ni...episode yg aku tengok ni ialah kisah broke friend code... konon2 telah melanggar peraturan bersahabat...camtulah lbh kurang...
salah satunye adalah berkawan/berpakwe makwe ngan ex sahabat kita.... camna tu??? mmg weird tak weh...


okla ...aku sbnrnya nak tulis bende lain tapi dah takde moood pulak...ingat nak tulis lagenda budak dengar cakap mak tapi taknak arr...nnt jadi kontroversi pulak...biar arr...gambar pun dah malas nak cari...

27 comments :

  1. macam tak da mood je..bertenang2..

    ReplyDelete
  2. g duk kat pangkin cari mood ok

    ReplyDelete
  3. xderk mood asal? jangan sampai nak hidup pown xderk mood kawan :-) bahaya tuh.. :p

    ReplyDelete
  4. uit pkck mario..sudh xda mood ke..?? hoho..

    ReplyDelete
  5. hahaha..ape sbnrnya nak cter tu.???

    ReplyDelete
  6. ciss rio..ko dah jatuhkan mood aku nak baca..huhu..memain lak bercerita..

    ReplyDelete
  7. weeeeeeee ~
    hye mario ... adik ipar kekasih lama
    ekekkekeke ~ kalau wa bg lu coli merah free
    mesti mood lu dtg balik kan?


    woooohaaaaa!

    ReplyDelete
  8. haha. mario. aku rasa kau dah nak berumur ni. sabar rio. ramai yang boleh back up kau kalau kontrobesi pon.

    wakakaka.

    sudah la kau kalau frodo dajal tu sampai sini. ekekekek

    hye frodo sayang!

    ReplyDelete
  9. laa..beriya gwe mbaca...isk2..skema la mario ni...ngeh ngeh....

    ReplyDelete
  10. haa...awak ley join kawan kita. dia pown suka gile citer ni!

    ReplyDelete
  11. cerita ke ni? apsal aku x tau wakaka

    ReplyDelete
  12. soleh...ya arr ...kadang2 rasa cam dah bosan dgn blog...paksa2 diri sendiri je ni...

    ReplyDelete
  13. hawa...
    pangkin dah nak roboh arr...kih3

    ReplyDelete
  14. wadud....
    kihkihkih...mmg bahyer tu weh...haha

    ReplyDelete
  15. aisyyah...
    ada tggl ckit2 lg ni...serdak2 semangat...kih3

    ReplyDelete
  16. unni...
    ada arr...kih3 tunggu je...huhu

    ReplyDelete
  17. frodo...
    weeeeee...
    tgk nama lu je wa dah semangat dah ni...belum lu pakai lg ni...ekeke

    ReplyDelete
  18. cik...
    tu la ko...asik tengok drama melayu je ko ni...wakaka

    ReplyDelete
  19. yatre...
    mmg best weh citer ni...kelakar pun cool....kihkihkih
    errr.sape weh...huhu

    ReplyDelete
  20. puput...
    kihkihkih...ko pun sama ngan nenek skema tu ke weh...ngeh ngeh

    ReplyDelete
  21. berd...
    tapi lum sampai ke umur life begins tu weh...haha

    ekeke...takpe je...ko kan ada...kihkihkih

    ReplyDelete
  22. nenek...
    ada je citer weh...dont worry....kihkihkih

    ReplyDelete
  23. hehe..takpe-takpe...leh betulkan..

    ReplyDelete
  24. bukan kene betulkan lagi dah...dah nak kene ganti dah arr...kih3

    ReplyDelete
  25. wah...dah nak ada pangkin baru ek>

    ReplyDelete
  26. hawa...
    mugkin tak la weh...dpt mentain yg ni dah ok dah...wakaka

    ReplyDelete
  27. baguslah....tumpu pada satu..hehe..

    ReplyDelete

komeng