Our social:

Wednesday, May 26, 2010

Geng skema mengganas

Apalah nak jadi dengan dunia blog sekarang ni...kalau minggu lepas kita dikejutkan dengan pertikaian antara blogger hentam sajalah labu...kali ni... sejak akhir2 ni bloggers skema pulak dah menyerang...mana2 aku pergi... dorang seakan-akan telah membentuk rankaian bukan pakaian oke...geng2 skema...diketuai oleh... aku akan ddahkan kemudian... mungkin kita yang rock-rock ni perlu nasihatkan dorang kot...
para rockerz sekelian...marilah kita berganding bahu menghalang bloggers skema dari menyerang dengan keskemaan dorang tu...kihkihkih
mungkin ada yang akan menyokong geng skema...berhati-hati ok...jgn sebarang sokong agar anda tak terjangkit dengan keskemaan dorang...

aku akan terangkan dengan lebih lanjut modus operandi dorang...kihkihkih

*cheat post



38 comments :

  1. sapakah tuu???????????????? sape skema?? sape222

    ReplyDelete
  2. ahahaha... weh mario.. aku cukup terasa weh... pedas2!!! arghhh haha

    ReplyDelete
  3. akukah yg skema itu?
    tidakkkk aku menyerang pon.....!!
    hehe =P

    ReplyDelete
  4. aku rase aku pn pna diserang

    ReplyDelete
  5. laaaaa~ ada gak ke bloggers yg bergado???apa kes?

    ReplyDelete
  6. geng skema gaduh ngn geng rockerzz ke..???? hmmm..

    p/s --> sy blur*

    ReplyDelete
  7. aku siap bwk pedang samurai ni nak bekap ko..akaka...ko detailkan sket camne block rockers2 n camne blog skema2?nenek mana nenek...nekkkkkk!!!

    ReplyDelete
  8. he he he he he

    aku blogger baru.

    inesen bab serang menyerang!

    ReplyDelete
  9. tak paham neyh.. ade golongan blogger skema n tak skema ke? dorang gadoh pasal ape? nape aku tak taw ape2 pom? kenape2?

    ReplyDelete
  10. kahkahkahkah...jap2...
    .."hello2..blooger rockerz(aku) di sini...bagaimana keadaan blooger skema(rio) di sana??"

    ko dah ready ke nak gaduh ni???kereta kebal da ada bape buah??huhu
    jgn lupa kete lembu skali keyh!!hehehe..i'm waiting...

    psst:apehal ni bro?

    ReplyDelete
  11. ahhh...puput!!!ko sebut nama nek ek??nek dengar ni dari jauh ni..
    tersedak nek minum kopi tadi sampai terkua gg pelesu ni..hahaha

    tolong sediakan 'jentera penuai' untuk nenek skali...nak gerak serang org gaduh senang...kahkahkah..

    ReplyDelete
  12. jed...
    kihkihkih...jgn arr weh terasa...skema pun ok pe...wakaka

    ReplyDelete
  13. zoro...
    kihkihkih....nnt arr aku bgtau...

    ReplyDelete
  14. hentak...
    jum kita hentak dorg weh...kihkihkih...

    ReplyDelete
  15. puput...uikkk...pedang samurai????kihkihkih...kontot ke hapa weh pedang tu...

    ReplyDelete
  16. aisyyah...
    kihkihkih...ko mmg sll blur ke weh...haha

    ReplyDelete
  17. red...
    ni gurau2 je arrr...apa daa ko ni...skema btul la ko ni red...haha

    ReplyDelete
  18. kihkihkih...
    ni lg sorg...jentera penuai????ko ingat ni kat ladang lembu ke weh...hehe
    errr....aku akan sampai jgk kat ladang lembu tu...lawa arr... ada chalet tak kat sana?

    ReplyDelete
  19. tedi...
    kihkihkih...inesen sgtla tu ko tu...haha

    ReplyDelete
  20. nikon...
    skema nye ayat ko ni...kihkihkih

    ReplyDelete
  21. nenek...
    haha...tak yah kete kebal weh...cukup dgn senyuman...huhu

    ReplyDelete
  22. iqbal...
    ishhh...ko ustaz weh...ko jadi org tengah...hehe

    ReplyDelete
  23. skema kalu kat sek jenis budak yang belajau, pakai baju kemas, butang sampai atas, pakai spek...beg sandang belakang...heheheh

    ReplyDelete
  24. mesti la guna jentera penuai..aku nak kasi gempak sket weh..hehe..chalet???jgn kata chalet!banglo pengawal keselamatan pun ada..keh3..

    lembu yang aku letak tu..auntie google yg sedekah..
    kat tempat tu..mana ada lembu..hahahaha...aku gatai tangan tambah..hehe..

    kalau ko nak tau..tu sebuah empangan jer..tapi..sangat cantik..nnt aku kawen..nak p snap gambo kat sana..hehe

    ReplyDelete
  25. cewah..xpe2..aku tau ko senyum selebar alam..hehe...

    ReplyDelete
  26. klu yg pompuan camana pulak weh?ekeke

    ReplyDelete
  27. mueheheh. aku plak kena skema...adeeiii

    ReplyDelete
  28. red...
    kihkihkih...bukan ke weh...haha

    ReplyDelete
  29. uiks...bila nak serang...adoi....nie yg tak bes nie,,,,nak serang2...kalau srg jentik bes la..wakakaka...
    ape pun...blogging make me happy...
    bukan nak cari musuh...
    modus operandi sila jelaskan nnt..
    wakakaka

    rindu nie nak serang kotak2 chat..tapi............................

    ReplyDelete
  30. kadang2 je skema sebab nak melepaskan diri dari apa2 ksalahan.heheheh

    ReplyDelete
  31. mimi...ni gurau2 je arr,,,

    errr...tapi ape?yelah...org dah keje blk kan...mestilah sibuk...takpe...faham...

    ReplyDelete
  32. nenek...
    cesss...ko tipu rupanya...tp empangan mmg cantik pun...

    ReplyDelete
  33. ok...ko skema...confirm...kihkihkih

    ReplyDelete
  34. blog sy skema...(sambil betul2 kan spek tebal power seribu lebey) ekekeke

    ReplyDelete
  35. blog aku ke skema rio. aku ni memang skema. aku takde nak mnyerang sapa pon weh

    wakakaka!

    ReplyDelete

komeng