Our social:

Monday, May 3, 2010

[Contest] Menangi Rapidshare Premium Account Untuk Sebulan



untuk join sila klik gambar dan jgn lupa letak nama aku sbgai referer...haha




tau contest ni dr budak ni...hehe

err...slogan pulak...

saya kene menang sebab saya suka tengok movie yang saya donlod sendiri...saya tak suka pinjam-pinjam external hd orang...lagi...saya tak tau nak beli akaun ni kat mana...saya pasrah...

10 comments :

  1. haha pasrah la sgt.. tu bkn ayat pasrah. dh jd ayat kesian plak aku nengok :p hehehehe

    ReplyDelete
  2. saya pun sama ma cam en mario ckp kat atas tu..saya tumpang join kat blog dia ni je la.

    ReplyDelete
  3. arieza...
    haha... ko diam2 la weh...nak mintak undi simpati tu...wakaka

    ReplyDelete
  4. haha soleh...
    ko join ke weh...ekeke aku saje je arr...

    ReplyDelete
  5. begitu pasrah..harap2 menang la yek...

    ReplyDelete
  6. firdaus...
    ekeke...thanks bro...tp aku dah bese kalah weh...ayat aku same je dr dulu...wakaka

    ReplyDelete
  7. nanti menang akaun rapidshare kongsi2 ar bro..hohooh

    ReplyDelete
  8. ruti...
    bole je weh...wakaka

    ReplyDelete
  9. haha. orang kaya pergi pawagam lah.
    kehkehkeh.

    ReplyDelete
  10. berd...hehe...bole dlod...donlod je weh...ekeke

    ReplyDelete

komeng